Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening en calorieën zijn onderdeel van die vergelijking. Fad diëten kunnen u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit de pond zal laten vallen. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u in te nemen. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw doelstellingen voor gewichtsverlies in te stellen en een plan te maken om ze te bereiken. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen aanvechten.

Als u ernstige gezondheidsproblemen vanwege uw gewicht, uw arts kan suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor u. In dit geval zullen u en uw arts de potentiële voordelen en de mogelijke Risico's grondig moeten bespreken.

Gezondheidsnieuws

Snijden rond 300 calorieën per dag beschermt het hart zelfs in slanke volwassenen

Gepost op vrijdag 12 juli 2019

Nieuwe gegevens van een tweejarige Duke Health trial suggereert als het gaat om het snijden van uw risico voor killer kwalen zoals diabetes en hart-en vaatziekten, er is altijd ruimte voor verbetering.

Lever vet biomarker niveaus gekoppeld aan metabole gezondheidsvoordelen van oefening, studie vindt

Gepost op donderdag 11 juli 2019

Terwijl genetica en andere factoren zoals leeftijd en geslacht bijdragen aan de respons van elk individu op lichaamsbeweging, is er weinig bekend over de biologische mechanismen waardoor lichamelijke activiteit positieve veranderingen in het lichaam tot stand brengt.

' Verkeerslik'- voedsel etiketten in verband met de vermindering van calorieën die door ziekenhuismedewerkers zijn gekocht

Gepost op donderdag 11 juli 2019

Een nieuwe studie door Massachusetts algemeen ziekenhuis onderzoekers vrijgegeven vandaag in JAMA Network open, een publicatie van het Journal van de American Medical Association, toonde aan dat het labelen van voedsel keuzes in een ziekenhuis cafetaria met eenvoudige "Traffic-licht" symbolen die hun relatieve gezondheids waarde aangeven, hielden verband met een afname van de calorieën die de werknemers kochten en dat de veranderingen in het dieet gedurende twee jaar werden gehandhaafd.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus