Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening, en calorieën maken deel uit van die vergelijking. Fad diëten kan u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit zal de kilo's drop off. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die je in. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door middel van fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw gewicht-verlies doelstellingen te stellen en een plan voor het bereiken van hen te maken. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: Anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen uitdagen.

Als u ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van uw gewicht, uw arts kan suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor u. In dit geval moeten u en uw arts de mogelijke voordelen en de mogelijke risico's grondig bespreken.

Gezondheidsnieuws

Klinische studies tonen aan dat SGLT2-remmer patiënten met diabetes type 2 ten goede kan komen

Geplaatst op dinsdag 17 november 2020

Minder dan een decennium geleden, de Food and Drug Administration goedgekeurd geneesmiddelen voor de behandeling van type 2 diabetes in een geheel nieuwe manier.

Het verliezen van twee tot drie kilogram gewicht kan bijna halveren het risico van type 2 diabetes

Geplaatst op donderdag 12 november 2020

Het verliezen van een paar kilo in gewicht bijna halveert het risico van mensen op het ontwikkelen van type 2 diabetes - volgens een grootschalige onderzoek onder leiding van de Norfolk en Norwich University Hospital en de Universiteit van East Anglia.

Nafamostat mesylaat vermindert in eerste instantie SARS-CoV-2 virale belastingen bij hamsters, studie vindt

Geplaatst op donderdag 12 november 2020

Onderzoekers hebben ontdekt dat nafamostat mesylaat, wanneer geïnjecteerd in de neusholte van Syrische hamsters, de eerste SARS-CoV-2 virale belastingen in hun neus kan verminderen. Dit effect was echter tijdelijk en verdere tests zijn nodig om klinisch significante effecten te bepalen. De bevindingen van de onderzoeksgroep zijn beschikbaar op de preprint server bioRxiv*.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus