Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening en calorieën zijn onderdeel van die vergelijking. Fad diëten kunnen u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit de pond zal laten vallen. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u in te nemen. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw doelstellingen voor gewichtsverlies in te stellen en een plan te maken om ze te bereiken. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen aanvechten.

Als u ernstige gezondheidsproblemen vanwege uw gewicht, uw arts kan suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor u. In dit geval zullen u en uw arts de potentiële voordelen en de mogelijke Risico's grondig moeten bespreken.

Gezondheidsnieuws

Plant aardig dieet kan uw reumatoïde artritis genezen

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Volgens de laatste beoordeling kan het aannemen van een plantaardig dieet de gezwollen gewrichten en pijn van reumatoïde artritis (RA) goed verlichten.

Enquête: veel artsen zijn niet voorbereid om hun patiënten te helpen diabetes te voorkomen

Gepost op woensdag 11 September 2019

In een rapport over hun bevindingen in het Journal van de algemene interne geneeskunde, de onderzoekers zeggen hun enquête van 1.000 willekeurig geselecteerde PCPs onthulde significante lacunes in de algehele kennis van de groep van risicofactoren, diagnostische criteria en aanbevolen beheer/ preventie praktijken voor prediabetes.

Gut microbiome en IBD – de verbinding misschien in dieet zegt studie

Gepost op woensdag 11 September 2019

Een nieuwe studie heeft aangetoond overtuigend bewijs dat inflammatoire darmziekte of IBD is nauw verbonden met de darm microbiële omgeving die kan worden gewijzigd met recept dieet. De microbiome binnen de menselijke darm is een verzameling van gezonde en behulpzame bacteriën die helpen in verschillende functies van het lichaam met inbegrip van de ontwikkeling en het onderhoud van de immuniteit.

Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus