Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening en calorieën zijn onderdeel van die vergelijking. Fad diëten kunnen u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit de pond zal laten vallen. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u in te nemen. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw doelstellingen voor gewichtsverlies in te stellen en een plan te maken om ze te bereiken. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen aanvechten.

Als u ernstige gezondheidsproblemen vanwege uw gewicht, uw arts kan suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor u. In dit geval zullen u en uw arts de potentiële voordelen en de mogelijke Risico's grondig moeten bespreken.

Gezondheidsnieuws

Gezondheidsvoordelen van een ' droge januari '

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

Een nieuw jaar betekent vaak een lijst met wijzigings resoluties, zoals het onthouden van het drinken van alcohol, stoppen met roken of het leven van een gezondere levensstijl. Voor een, "droge januari" is enorm populair geworden, omdat het motiveert mensen om zich te onthouden van het drinken van alcohol voor 30 dagen, althans.

Het verliezen van tong vet verbetert Slaap Apneu

Gepost op maandag 13 januari 2020

Artsen weten al dat gewichts verlies een effectieve behandeling voor het verbeteren van slaap apneu kan zijn, hoewel de redenen hiervoor onduidelijk zijn gebleven. Nu, nieuw onderzoek heeft ontdekt dat een vermindering van de tong vet is de sleutel tot waarom vet verlies helpt in gevallen van Obstructieve Slaap Apneu (OSA).

Mount Sinai artsen benadrukken het belang van vroegtijdige opsporing, behandeling van de ziekte van de schildklier

Gepost op zondag 12 januari 2020

Januari is het schildklier bewustzijn maand, en artsen uit de Hilda en J. Lester Gabrilove divisie van Endocrinologie, diabetes en bot ziekte en de afdeling van Otolaryngologie – hoofd en nek chirurgie op de berg Sinaï gezondheidssysteem benadrukken de belang van zich bewust zijn van de symptomen die kunnen worden gerelateerd aan de ziekte van de schildklier.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus