Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening en calorieën zijn onderdeel van die vergelijking. Fad diëten kunnen u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit de pond zal laten vallen. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u in te nemen. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw doelstellingen voor gewichtsverlies in te stellen en een plan te maken om ze te bereiken. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen aanvechten.

Als u ernstige gezondheidsproblemen vanwege uw gewicht, uw arts kan suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor u. In dit geval zullen u en uw arts de potentiële voordelen en de mogelijke Risico's grondig moeten bespreken.

Gezondheidsnieuws

Onderzoek forum om de resultaten van nieuwe anti-obesitas medicijnen presenteren

Gepost op donderdag 31 oktober 2019

Ritme Pharmaceuticals en Novartis zal presenteren bevindingen van de laatste stadia van de klinische evaluatie van nieuwe anti-obesitas medicijnen tijdens een speciale laat-Breaking Research Forum getiteld "opkomende farmacologische anti-obesitas therapieën."

Nieuwe TUBERCULOSE vaccin: Mid-fase proeven bevestigen veiligheid, lange termijn preventie

Gepost op woensdag 30 oktober 2019

Een nieuwe studie gepubliceerd op 29 oktober 2019, in het nieuwe Engeland Journal of Medicine, meldt een nieuw vaccin dat het gezicht van tuberculose preventie zou kunnen veranderen. De ziekte doodt 1.500.000 mensenwereld wijd elk jaar.

Bariatrische chirurgie is veilig en voordelig voor tieners met morbide obesitas

Gepost op zaterdag 26 oktober 2019

Bariatrische chirurgie is veilig en, in veel gevallen, gunstig voor tieners met morbide obesitas die anders zou worden geconfronteerd met een verhoogd risico op het ontwikkelen van ernstige gezondheidsproblemen, met inbegrip van hart-en vaatziekten en beroerte, volgens een nieuwe studie van Penn Medicine en het Children's Hospital van Philadelphia.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus