Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewicht controle

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewicht controle Uw gewichtsbeheersing is een balanceer handeling, en calorieën maken deel uit van die vergelijking. Fad diëten kan u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg van grapefruit zal de kilo's drop-off te maken. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u inneemt. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door middel van fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw gewicht-verlies doelstellingen te plaatsen en een plan te maken om hen te bereiken. Vergeet niet, je hoeft niet alleen te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Ook plan Smart: anticiperen op hoe je situaties die je op te lossen uitdaging en de onvermijdelijke kleine tegenslagen te behandelen.

Als u ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van uw gewicht, kan uw arts suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor je. In dit geval, u en uw arts zal moeten grondig te bespreken van de potentiële voordelen en de mogelijke Risico's.

Gezondheidsnieuws

Ultra-verwerkte voeding verhoogt calorie verbruik en gewichtstoename

Gepost op dinsdag, mei 21, 2019

Deskundigen hebben lang vermoed dat de toegenomen consumptie van verwerkte voedingsmiddelen in de afgelopen 50 jaar is een primaire bestuurder van de obesitas -epidemie.

Ultra-verwerkte voedingsmiddelen vertraging verzadiging, verhoging van voedsel inname en gewichts toename

Gepost op maandag, mei 20, 2019

Het eten van zeer bewerkte voedingsmiddelen kunnen worden geassocieerd met gewichts toename vindt een nieuwe studie. De studie werd gepubliceerd in het laatste nummer van de celstofwisseling en is getiteld, "Ultra-verwerkte diëten veroorzaken overtollige calorie-inname en gewichtstoename: een intramurale gerandomiseerde gecontroleerde trial van ad libitum voedselinname."

Grootste studie van vrouwen met gravidarum gravidarum lanceert in Europa

Gepost op donderdag, mei 16, 2019

Vrouwen met ernstige ziekte tijdens de zwangerschap worden uitgenodigd om de grootste studie van de aandoening in Europa, onder leiding van Guy's en St Thomas ' NHS Foundation Trust en King's College London toetreden.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus