Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening, en calorieën maken deel uit van die vergelijking. Fad diëten kan u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit zal de kilo's drop off. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u in. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door middel van fysieke activiteit.

Zodra u begrijpt dat vergelijking, bent u klaar om uw gewichtsverlies doelen en maak een plan voor het bereiken van hen. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: Anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen uitdagen.

Als u ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van uw gewicht, kan uw arts suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor je. In dit geval moeten u en uw arts de mogelijke voordelen en mogelijke risico's grondig bespreken.

Gezondheidsnieuws

Studie onthult hoe hormoon leptine bijdraagt aan gewichtsverlies

Geplaatst op woensdag 01 april 2020

Sommigen noemen het babyvet. Maar recent onderzoek heeft aangetoond dat volwassenen het ook hebben - wat een goede zaak is. Bruin vet, het zogenaamde goede vet dat kan beschermen tegen obesitas en bijbehorende gezondheidsrisico's, zoals hart-en vaatziekten en diabetes, bevindt zich in kleine zakken door het hele lichaam.

Gastric bypass kan de beste chirurgische optie zijn bij patiënten met NAFLD

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Bariatrische chirurgie kan een effectieve behandeling voor niet-alcoholische leververvetting (NAFLD), suggereert een nieuwe studie aanvaard voor presentatie op ENDO 2020, de jaarlijkse vergadering van de Endocrine Society, en publicatie in het Journal of the Endocrine Society.

Lichaamsbeweging kan de hartfunctie aanzienlijk verbeteren bij patiënten met diabetes type 2

Geplaatst op maandag 30 maart 2020

Onderzoekers in Leicester hebben aangetoond dat de functie van het hart aanzienlijk kan worden verbeterd bij patiënten met diabetes type 2 door middel van lichaamsbeweging.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus