Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtscontrole

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtscontrole Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening, en calorieën zijn deel van die vergelijking. Fad diëten kunnen u beloven dat koolhydraten tellen of het eten van een berg van grapefruit zal de ponden afzetten. Maar als het gaat om gewicht te verliezen, het is calorieën tellen. Gewichtsverlies komt neer op de verbranding van meer calorieën die u in neemt. U kunt dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en verhoging van de calorieën verbrand door lichamelijke activiteit.

Als u eenmaal dat vergelijking begrijpt, ben je klaar om te stellen uw gewicht-verlies doelen en maak een plan voor het bereiken van hen. Vergeet niet dat u niet hoeft te doen het alleen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor steun. Ook plan smart: anticiperen op hoe u zult omgaan met situaties die uitdaging van uw op te lossen en de onvermijdelijke kleine tegenslagen.

Als u ernstige gezondheidsproblemen vanwege uw gewicht hebt, kan uw arts voorstellen gewichtsverlies chirurgie of medicatie voor u. In casu, moet u en uw arts grondig bespreken de potentiële voordelen en de mogelijke risico's. 

Gezondheidsnieuws

Studie onthult hoe een regelgevende molecuul zorgt voor adequate voorziening van bloedcellen

Gepost op woensdag, maart 13, 2019

Het lichaam moet creëren een continue aanvoer van bloed cellen invoeren van verkeer. Bloedcellen hebben een breed scala van functies variërend van het leveren van zuurstof naar de weefsels, bestrijding van infecties en het inschakelen van het bloed stollen bij schade.

Onderzoek toont aan hoe SGLT-2-remmers induceren een vasten staat dat triggers metabole voordelen

Gepost op vrijdag, maart 08, 2019

SGLT-2-remmers zijn een relatief nieuwe klasse van diabetes drugs vele voordelen ook voor mensen met type 2 diabetes die niet goed op de vorige interventies weergegeven hebben, waaronder dieet veranderingen en metformine hebben gereageerd.

Intens gewicht loss met de soepen en shakes zou het omkeren van type 2 diabetes

Gepost op donderdag, maart 07, 2019

Een nieuwe studie naar de gevolgen op lange termijn aanzienlijke hoeveelheden gewicht te verliezen heeft gevonden dat het kon omgekeerde diabetes type 2 in meer dan een derde van de patiënten. Met de stijgende epidemie van obesitas en diabetes type 2 over de hele wereld, kan dit een belangrijke vaststelling.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus