Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gewichtsbeheersing Uw gewichtsbeheersing is een evenwichtsoefening, en calorieën maken deel uit van die vergelijking. Fad diëten kan u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg grapefruit zal de kilo's drop off. Maar als het gaat om gewichtsverlies, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die je in. U dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van calorieën verbrand door middel van fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpt, bent u klaar om uw gewicht-verlies doelstellingen te stellen en een plan voor het bereiken van hen te maken. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor ondersteuning. Plan ook slim: Anticipeer op hoe je omgaat met situaties die je vastberadenheid en de onvermijdelijke kleine tegenslagen uitdagen.

Als u ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van uw gewicht, uw arts kan suggereren gewichtsverlies chirurgie of medicijnen voor u. In dit geval moeten u en uw arts de mogelijke voordelen en de mogelijke risico's grondig bespreken.

Gezondheidsnieuws

Sterkere start in gewichtsverlies reis in verband met succes op langere termijn

Geplaatst op donderdag 10 september 2020

Nieuwe analyse door CSIRO, Australië's nationale wetenschap agentschap, heeft aangetoond dat een sterkere start in de eerste drie weken van een dieet is gekoppeld aan een groter gewichtsverlies succes op de langere termijn.

Het verkennen van de mogelijkheid dat mindfulness met snelle ademhaling de bloeddruk verlaagt

Geplaatst op donderdag 10 september 2020

Volgens de American Stroke Association en de American Heart Association, meer dan 100 miljoen Amerikanen hebben een hoge bloeddruk.

Probiotica kan helpen bij het beheer van obesitas bij jongere bevolking

Geplaatst op maandag 07 september 2020

Probiotica kunnen helpen kinderen en adolescenten met obesitas gewicht te verliezen wanneer genomen naast een calorie-gecontroleerde dieet, volgens een studie wordt gepresenteerd op e-ECE 2020.Gewichtsbeheersing
comments powered by Disqus