Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gewichtsbeheersing

Gewichtscontrole

Artikel van Gezondheidscentrum

Gewichtscontrole Uw gewichtscontrole is een evenwichtsoefening, en calorieën zijn deel van die vergelijking. Fad diëten kunnen u beloven dat koolhydraten tellen of het eten van een berg van grapefruit zal de pond drop off. Maar als het gaat om gewicht te verliezen, is calorieën tellen. Verlies van het gewicht komt neer op verbranding van meer calorieën die u in neemt. U kunt dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en meer calorieën verbrand door fysieke activiteit.

Zodra u die vergelijking begrijpen, ben je klaar om een plan voor het bereiken van hen te stel uw gewicht-verlies doelen. Vergeet niet dat u niet moet het niet alleen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor steun. Ook, plan smart: anticiperen op hoe u zal omgaan met situaties die uw op te lossen en de onvermijdelijke tegenslagen van kleine uitdaging.

Als u ernstige gezondheidsproblemen vanwege uw gewicht hebt, kan uw arts voorstellen gewichtsverlies chirurgie of medicatie voor u. In dit geval, zal u en uw arts moeten grondig bespreken de potentiële voordelen en de mogelijke risico's. 


comments powered by Disqus