Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Premature ejaculatie bij volwassenen

Voortijdige zaadlozing bij volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Voortijdige zaadlozing bij volwassenen Het verschijnsel van voortijdige zaadlozing bij volwassenen heeft geen concrete definitie. Het kan worden voorgelegd aan de voortijdige ejaculatie die begon na 40 of disfuncties die door het hele leven bestaan.

U tellen hoe vaak je wilde dat u zou hebben meer uithoudingsvermogen? En je bent niet alleen. De nationale sociale leven Survey (NSLS) zegt dat, in feite, 30% van de volwassen mannen van voortijdige ejaculatie Last. Goed nieuws is dat het niet een ziekte; het is slechts een seksuele aandoening.

Hoewel voortijdige zaadlozing bij volwassen mannen heeft geen invloed op de algehele gezondheid, beïnvloedt het nog steeds slecht de staat van de persoon omdat hij is niet in staat om de tevredenheid van zijn relatie. Het is van invloed op het privé-leven van de persoon. U kunt stoppen zorgen te maken als er nu een manier om u te helpen.

Behandeling van voortijdige ejaculatie

Hoe de behandeling van voortijdige zaadlozing bij volwassenen? U kunt proberen te denken aan iets anders in plaats van seks, dat kan werken, maar het enige wat dat het doet is uw orgasme intensiteit daling. Misschien dacht u dat van voorschriftmedicijn maar het is zowel duur en vaak bijwerkingen heeft als u ouder dan 40. Eerlijk gezegd sprekend, zijn beide absoluut overbodig. In plaats daarvan, kan ik u enkele eenvoudige adviezen die kan helpen u om te genieten van seks voor meer.

Je moet proberen en meester de manier u "begin- en einddatums", die u voorkomen van voortijdige ejaculatie helpen zal. U moet zitten kundig voor begrijpen wanneer u klaar om te komen en te proberen bent om uit te stellen. De eenvoudigste manier om de praktijk is te masturberen, en wanneer u bekwaam genoeg bent, je zou kunnen proberen het met je partner. U moet zitten kundig voor herkennen het exacte moment voor een orgasme. Normaal gesproken wordt het begeleid door een tintelend gevoel. Wanneer je het gevoel moet een stimulatie worden gestopt. Als de gevoeligheid afneemt, moet stimulatie worden voortgezet. Merk op hoe lang u kunt doen en laten dan jezelf om te voltooien.

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Uw erectie kan krijgen zwakkere; Er is niets bijzonders in het. Gaan op en krijg uw orgel steviger. Gebruik deze pauzes tijdens de geslachtsgemeenschap voor genegenheid en kussen.

Oefeningen voor de gezondheid van de Penis

Oefeningen voor de gezondheid van de penis zijn een meer uitstekende methode van het vertragen van de ejaculatie. Deze techniek helpt uw bekkenbodemspieren, ook bekend als de PC spieren te versterken. Als u ze ontdekken wilt, beëindigen de plassen halverwege om te begrijpen van de pubococcygeus spieren. Voer de oefeningen voor penis gezondheid 10 keer elke tijd en doen ze weer zo lang als je kunt. Met tijd zult u in staat om te doen het langer. Proberen te maken van dergelijke verzamelingen 3 keer per dag. De resultaten zullen merkbaar in een maand. Wat moet u doen tijdens de geslachtsgemeenschap? Wanneer u bent over te ejaculeren, probeer deze spieren knijpen, net zoals u de start-en stop-uitoefening onder de knie.

Een natuurlijke gezondheid supplement kunnen ook een veel hulp, mits het gekocht bij een betrouwbare leverancier. Organische supplementen die zich met vroege ejaculatie bezighouden verzekeren een langer, sterker, harder erectie. Afgezien van het verhogen van het uithoudingsvermogen verhogen ze ook de kracht van uw orgasme. Nu zeggen dat u niet wilt! En het werkt net zo goed als het klinkt als gevolg van de zorgvuldig geselecteerde combinatie van kruiden seksuele versterkers en met geen bijwerkingen zorgen over te maken.

U kunt benieuwd zijn wat van deze drie methoden is beter. Eigenlijk zijn ze allemaal goed, maar de beste is hun combinatie. Verschillende studies tonen aan dat ongeveer 95% van alle gevallen van voortijdige zaadlozing bij volwassenen kan worden behandeld door middel van deze combinatie die wordt gevormd.

Ontdek hoe u voor de behandeling van voortijdige ejaculatie 


comments powered by Disqus