Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Voortijdige ejaculatie bij volwassenen

Vroegtijdige zaadlozing bij volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2020-02-13)
Vroegtijdige zaadlozing bij volwassenen Het fenomeen van vroegtijdige zaadlozing bij volwassenen heeft geen concrete definitie. Het kan worden verwezen naar de voortijdige ejaculatie die begon na 40 of disfunctie die bestond gedurende het hele leven.

Telde je hoe vaak je wilde dat je meer uithoudingsvermogen had? En je bent niet alleen. Een groot deel over het onderwerp van vroegtijdige zaadlozing bij volwassen mannen is het feit dat het iets is dat gebruikelijk is. De Nationale Enquête Sociaal Leven (NSLS) zegt dat, in feite, tot 30% van de volwassen mannen lijden aan vroegtijdige zaadlozing. Het goede nieuws is dat het geen ziekte is; het is gewoon een seksuele aandoening.

Hoewel vroegtijdige zaadlozing bij volwassen mannen geen invloed heeft op de algemene gezondheid, beïnvloedt het nog steeds slecht de toestand van de persoon omdat hij niet in staat is om voldoening te halen uit zijn relatie. Het beïnvloedt het privéleven van de persoon. Je nu stoppen met je zorgen te maken, want er is een manier om je te helpen.

Deze aandoening heeft vele oorzaken, maar het is vooral te wijten aan stress en de leeftijd waarop het lichaam ontvangt de meeste stress van het werk en van de verantwoordelijkheden. Stressoren die uw ejaculaties kunnen beïnvloeden zijn niet gemakkelijk te negeren.

Hoe voortijdige zaadlozing te behandelen?

How to Treat Premature Ejaculation?
Hoe voortijdige zaadlozing te behandelen?
Hoe voortijdige ejaculatie bij volwassenen te behandelen? U proberen te denken aan iets anders in plaats van seks, die kan werken, maar het enige wat het doet is uw orgasme intensiteit afnemen. Misschien dacht je aan voorgeschreven medicatie, maar het is zowel duur en heeft vaak bijwerkingen als je ouder bent dan 40.

Eerlijk gezegd, beide zijn absoluut overbodig. In plaats daarvan kan ik je een aantal eenvoudige adviezen geven die je kunnen helpen om langer van seks te genieten.

Ik denk ook dat er veel verkeerde informatie die er zijn over de kwestie van vroegtijdige zaadlozing en de beste praktijk is niet om jezelf de schuld voor vroegtijdige zaadlozing. Als u een harde tijd voldoen aan uw partner en de ejaculatie gebeurt niet wanneer u het verwacht, het kan een teken zijn dat uw klierweefsel heeft te veel van een hormoon genaamd testosteron wordt geproduceerd door het.

Hoe dan ook is er nog steeds een vraag over hoe voortijdige ejaculatie bij volwassenen te behandelen.

Oorzaken van vroegtijdige zaadlozing

Wat zijn de oorzaken van vroegtijdige zaadlozing? Het is heel normaal en gezond voor een persoon om voortijdige ejaculatie hebben in zijn late tienerjaren, maar het moet verdwijnen na een paar jaar.

Veel problemen kunnen leiden tot vroegtijdige zaadlozing. Enkele van deze problemen zijn:

 • Hoge of lage bloeddruk
 • Overmatige angst
 • Erectiestoornissen
 • Infecties
 • Lage testosteronspiegel
 • Hoge oestrogeenniveaus
 • Gebrek aan seksuele drang
 • Overmatig gebruik van antibiotica
 • Bipolaire stoornis
 • Ziekten die het erectiele weefsel beïnvloeden, zoals prostaatkanker
 • Slechte urinecontrole
 • Urolithiasis Urolithiasis
Veel van de oorzaken van vroegtijdige zaadlozing zijn het gevolg van te veel alcoholgebruik,te veel stress en een slechte gezondheid management. Slechte seksuele gezondheid kan worden veroorzaakt door een gebrek aan oefeningen, slechte voeding, drugsgebruik en een gebrek aan adequate rust of tijd voor seks.

Alcohol kan leiden tot angst, lagere testosteronspiegel, en zelfs leiden tot seksuele disfuncties bij mannen. Mannen die drinken wanneer ze niet moeten en die niet aan hun partners te respecteren kunnen krijgen verschillende seksuele stoornissen die zeer moeilijk te behandelen.
Stress is een andere oorzaak van vroegtijdige zaadlozing. Stress verlaagt het niveau van testosteron in het lichaam,wat leidt tot lagere spermatellingen, verhoogde angst en veroorzaakt snellere ejaculaties.

Hoe te voorkomen dat oorzaken van vroegtijdige zaadlozing?

Is er een behandeling of interventie die de oorzaken van vroegtijdige zaadlozing minder waarschijnlijk zal maken? Waar vindt u meer informatie over snelle ejaculatie en andere seksuele problemen? Nou, ik denk dat het goede nieuws is dat, in tegenstelling tot wat verkeerde informatie die er zijn, je niet nodig hebt om chirurgie, yoga, of ga naar een arts om voortijdige ejaculatie te behandelen.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
U vroegtijdige zaadlozing thuis behandelen!
In feite kunt u de behandeling van vroegtijdige zaadlozing volledig thuis,en het hoeft niet eens een recept, maar natuurlijk zal het geen kwaad om een te krijgen, in het geval je toevallig lopen in dit probleem.
Er zijn tal van natuurlijke behandelingen voor vroegtijdige zaadlozing,dus blijf het lezen van dit artikel als je geïnteresseerd bent. Al deze remedies kunnen thuis worden gebruikt, maar als je echt serieus bent over het stimuleren van uw uithoudingsvermogen, wilt u misschien uw arts of therapeut te zien.

Behandeling voor vroegtijdige zaadlozing bij volwassenen

Hier zijn een paar van de meest voorkomende manieren om voortijdige ejaculatie thuiste behandelen.

"Start en finish"

Je moet proberen en meester de manier waarop je "start en finish",die u zal helpen voorkomen dat vroegtijdige zaadlozing. Je moet in staat zijn om te begrijpen wanneer je klaar bent om te komen en proberen om het uit te stellen. De makkelijkste manier om het te oefenen is om te masturberen, en als je bekwaam genoeg bent, kun je het proberen met je partner.

Je moet in staat zijn om het exacte moment voor een orgasme te herkennen. Normaal gesproken gaat het gepaard met een tintelend gevoel.
Wanneer u het voelt moet elke stimulatie worden gestopt. Wanneer de gevoeligheid afneemt, moet de stimulatie worden voortgezet. Merk op hoe lang je het doen en laat jezelf dan afmaken.

Deze "stop and start" methode is niet zo eenvoudig als het lijkt. Uw erectie kan zwakker worden; er is niets ongewoons in. Ga door en je orgel wordt steviger. Gebruik deze pauzes tijdens geslachtsgemeenschap voor genegenheid en kussen.

Condooms met verdoving

Benzocaïne is een kleurloos medicijn dat werkt op zenuwen in de penis en vagina op een zeer vergelijkbare manier als een milde verdoving. Het creëert een verdovende sensatie bij de meeste mensen tijdens seksuele activiteit. Hoewel het zeer effectief is als verdovingsmiddel, wordt benzocaïne ook gebruikt in condooms die zijn ontworpen om geslachtsgemeenschap te verlengen. Indien gebruikt in de juiste hoeveelheid, het kan verhogen tijd van erectie en seksueel genot.

Wanneer u condooms met benzocaïne gebruikt, u ook minder gevoel en seksueel verlangen ervaren, maar sommige gebruikers melden ook lichte verbranding of tintelingen op de huid.
Benzocaïne geeft je een minder gevoelig gevoel dan normaal tijdens masturbatie, maar dit effect is tijdelijk. Het duurt maar 1-3 minuten.

Sommige mensen zeggen dat de benzocaïne niet mag worden gebruikt op de penis. Dit komt omdat Benzocaïne een branderig gevoel veroorzaakt op het binnenoppervlak van de penis tijdens de geslachtsgemeenschap. Er zijn reporst van ernstige allergische reacties veroorzaakt door condooms met benzocaïne.

Oefeningen voor penisgezondheid

Oefeningen voor penis gezondheid zijn nog een uitstekende methode van het uitstellen van ejaculatie. Deze techniek helpt bij het versterken van uw bekkenbodemspieren,ook wel bekend als de PC spieren. Als u ze wilt ontdekken, beëindig dan het urineren midstream om de schaambeen ige spieren te begrijpen.

Voer de oefeningen voor penis gezondheid 10 keer per keer en doe ze opnieuw zo lang als je kunt. Na verloop van tijd zul je in staat zijn om het langer te doen. Probeer om dergelijke sets te maken 3 keer per dag. De resultaten zullen merkbaar zijn in een maand. Wat moet je doen tijdens de geslachtsgemeenschap? Wanneer u op het punt staat te ejaculeren, probeer deze spieren te knijpen net zoals u de start-en-stop-oefening onder de knie hebt.

Natuurlijke supplementen

Een natuurlijke gezondheid supplement kan ook een veel hulp, op voorwaarde dat het gekocht bij een betrouwbare leverancier. Natuurlijke remedies die te maken hebben met vroege ejaculatie zijn klinisch bewezen dat een langere, sterkere, hardere erectie te verzekeren. Naast het verhogen van de uithoudingsvermogen verhogen ze ook de kracht van je orgasme.
Zeg nu dat je je orgasmes niet wilt beheersen!
En het werkt zo goed als het klinkt als gevolg van de zorgvuldig geselecteerde combinatie van kruiden seksuele versterkers en zonder bijwerkingen zorgen te maken over.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Natuurlijke supplementen voor vroegtijdige zaadlozing
Natuurlijke supplementen kunnen andere voordelen toevoegen, zoals verhoogd libido, betere en sterkere erecties, en seksueel verlangen. Bij het nemen van supplementen, vergeet niet dat het product niet voor iedereen bedoeld is. Natuurlijke supplementen werken alleen voor degenen die goede erecties hebben, maar lijden aan vroege ejaculaties.

U moet ook voorkomen dat het nemen van een recept pillen die zijn ontworpen om seksuele disfuncties te behandelen. Als dat het geval is, kan een arts een veilig, natuurlijk alternatiefvoorschrijven.

Conclusie: Bevestigd door klinische studies

Je je afvragen wat van deze drie methoden beter is. Eigenlijk zijn ze allemaal goed, maar het beste is hun combinatie. Verschillende studies tonen aan dat ongeveer 95% van alle gevallen van vroegtijdige zaadlozing bij volwassenen alleen met deze combinatie kan worden behandeld.

Meer informatie over het beheren van uw ejaculatie 


comments powered by Disqus