Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Premature ejaculatie bij volwassenen

Premature ejaculatie bij volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-10-08)
Premature ejaculatie bij volwassenen Het fenomeen van premature ejaculatie bij volwassenen heeft geen concrete definitie. Het kan worden doorverwezen naar de premature ejaculatie die begon na 40 of dysfunctie die door het hele leven bestond.

Heb je geteld hoe vaak je wilde dat je meer macht zou hebben? En je bent niet alleen. Een groot deel over het onderwerp van premature ejaculatie bij volwassen mannen is het feit dat het iets is dat gebruikelijk is. De National social life Survey (NSLS) zegt dat, in feite, tot 30% van de volwassen mannen lijden aan premature ejaculatie. Goed nieuws is dat het geen ziekte is; het is gewoon een seksuele aandoening.

Hoewel premature ejaculatie bij volwassen mannen geen invloed heeft op de algemene gezondheid, beïnvloedt het nog steeds slecht de staat van de persoon, omdat hij niet in staat is om voldoening te krijgen van zijn relatie. Het beïnvloedt het privéleven van de persoon. Je je nu niet meer zorgen maken, want er is een manier om je te helpen.

Deze aandoening heeft vele oorzaken, maar het is vooral te wijten aan stress en de leeftijd wanneer het lichaam de meeste stress van het werk en van de verantwoordelijkheden ontvangt. Stressoren die uw ejaculaties kunnen beïnvloeden zijn niet gemakkelijk te negeren.

Hoe te behandelen premature ejaculatie?

How to Treat Premature Ejaculation?
Hoe te behandelen premature ejaculatie?
Hoe te behandelen premature ejaculatie bij volwassenen? Je proberen om iets anders te bedenken in plaats van seks, wat kan werken, maar het enige wat het doet is je orgasme intensiteit afnemen. Misschien heb je gedacht aan voorschriftmedicijn, maar het is zowel duur en vaak heeft bijwerkingen als je ouder bent dan 40.

Eerlijk gezegd zijn beide absoluut overbodig. In plaats daarvan kan ik u enkele eenvoudige adviezen geven die u kunnen helpen om langer van seks te genieten.

Ik denk ook dat er een heleboel verkeerde informatie over het probleem van premature ejaculatie en de beste praktijk is niet om jezelf de schuld voor Premature ejaculatie. Als u het hebben van een harde tijd voldoen aan uw partner en de ejaculatie is niet gebeurt wanneer u verwacht dat, het kan een teken dat uw klierweefsel heeft teveel van een hormoon genaamd testosteron wordt geproduceerd door het.

Anyway er zijn een paar opties voor de behandeling van premature ejaculatie bij volwassenen.

"Start en finish"

U moet proberen en beheersen de manier waarop u "Start en finish", die u zal helpen voorkomen vroegtijdige ejaculatie. U moet in staat zijn om te begrijpen wanneer u klaar bent om te komen en proberen om het uit te stellen. De eenvoudigste manier om het te oefenen is om te masturberen, en als je bekwaam genoeg bent, kun je het proberen met je partner.

Je moet in staat zijn om het exacte moment te herkennen voor een orgasme. Normaalgesproken gaat het gepaard met een tintelend gevoel.
Wanneer u denkt dat een stimulatie moet worden gestopt. Wanneer de gevoeligheid afneemt, moet de stimulatie worden voortgezet. Merk op hoe lang je het doen en laat jezelf dan eindigen.

Deze "stop en start"-methode is niet zo eenvoudig als het lijkt. Uw erectie kan zwakker worden; Er is niets vreemds in. Ga verder en je orgel krijgt steviger. Gebruik deze pauzes tijdens geslachtsgemeenschap voor genegenheid en kusjes.

Condooms met verdoving

Benzocaïne is een kleurloze drug die werkt op zenuwen in de penis en de vagina op een zeer gelijkaardige manier als een milde verdoving. Het creëert een verdovende sensatie in de meeste mensen tijdens seksuele activiteit. Hoewel het zeer effectief als een verdoving, benzocaïne wordt ook gebruikt in condooms die zijn ontworpen om de geslachtsgemeenschap te verlengen. Indien gebruikt in het juiste bedrag, het kan de tijd van erectie en seksueel genot te verhogen.

Wanneer u condooms met benzocaïne gebruikt, u ook minder sensatie en seksueel verlangen ervaren, maar sommige gebruikers rapporteren ook lichte verbranding of tintelingen op de huid.
Benzocaïne zorgt ervoor dat u zich minder gevoelig voelt dan normaal tijdens masturbatie, maar dit effect is tijdelijk. Het duurt slechts 1-3 minuten.

Sommige mensen zeggen dat de benzocaïne niet mag worden gebruikt op de penis. Dit is omdat benzocaïne veroorzaakt een brandend gevoel op het binnenste oppervlak van de penis tijdens geslachtsgemeenschap. Er zijn reporst van ernstige allergische reacties veroorzaakt door condooms met benzocaïne.

Oefeningen voor de gezondheid van de penis

Oefeningen voor de gezondheid van de penis zijn een meer uitstekende methode van het uitstellen van de ejaculatie. Deze techniek helpt bij het versterken van uw bekkenbodemspieren, ook bekend als de PC-spieren. Als je ze wilt ontdekken, beëindig dan de plassen-midstream om de pubococcygeus-spieren te begrijpen.

Voer de oefeningen voor de gezondheid van de penis 10 keer elke keer en doe ze weer zo lang als je kunt. Met de tijd zul je in staat zijn om het langer te doen. Probeer deze sets 3 keer per dag te maken. De resultaten zullen merkbaar zijn in een maand. Wat moet je doen tijdens geslachtsgemeenschap? Wanneer u op het moment om te ejaculeren, probeer te knijpen deze spieren net zoals u de start-en-stop oefening beheerst.

Natuurlijke supplementen

Een natuurlijke gezondheid supplement kan ook een veel hulp, op voorwaarde dat het wordt gekocht bij een betrouwbare leverancier. Natuurlijke remedies die omgaan met vroege ejaculatie zijn klinisch bewezen om een langere, sterkere, hardere erectie te verzekeren. Afgezien van het verhogen van de kracht van het verblijf, verhogen ze ook de kracht van je orgasme.
Zeg nu dat je je orgasmes niet wilt beheersen!
En het werkt net zo goed als het klinkt als gevolg van de zorgvuldig geselecteerde combinatie van kruiden seksuele versterkers en met geen bijwerkingen te vrezen.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Natuurlijke supplementen voor Premature ejaculatie
Natuurlijke supplementen kunnen toevoegen andere voordelen zoals verhoogd libido, betere en sterkere erecties, en seksueel verlangen. Bij het nemen van supplementen, vergeet niet dat het product is niet bedoeld voor iedereen. Natuurlijke supplementen alleen werken voor degenen die hebben goede erecties maar lijden aan vroege ejaculaties.

U moet ook voorkomen dat het nemen van een recept pillen die zijn ontworpen voor de behandeling van seksuele disfuncties. Als dat het geval is, kan een arts een veilig, natuurlijk alternatiefvoorschrijven.

Conclusie: bevestigd door klinische studies

U zich afvragen wat van deze drie methoden is beter. Eigenlijk zijn ze allemaal goed, maar het beste is hun combinatie. Verschillende studies tonen aan dat ongeveer 95% van alle gevallen van premature ejaculatie bij volwassenen kan worden behandeld door middel van deze combinatie alleen.

Leer hoe u uw ejaculatie controleren 


comments powered by Disqus