Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Behandelingsopties voor de ziekte van Peyronie

Peyronie de ziekte van de behandeling opties. Wat is de beste behandeling?

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-06-07)
Peyronie de ziekte van de behandeling opties. Wat is de beste behandeling? Voor individuen die aan Penile kromminglijden, zijn er verscheidene verschillende de opties van de de ziektebehandeling van Peyronie die voor de voorwaarde nuttig zouden kunnen zijn.

Wat is de beste behandeling voor de ziekte van Peyronie?

Wat is de beste behandeling voor de ziekte van Peyronie? Om deze vraag te beantwoorden, moeten we alle Peyronie de ziekte van de behandeling opties en vinden hun voors en tegens. Hier zijn enkele van de opties die u zou kunnen overwegen bespreken met uw zorgverzekeraar als je toevallig te lijden van deze ziekte. Zij omvatten zowel chirurgische procedures en niet-chirurgische behandeling voor de ziekte van Peyronie.

Laten we nu deze behandeling opties in detail bekijken:

Vitaminen

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitaminen voor de ziekte van Peyronie behandeling
Er is niet veel onderzoek naar hoe vitaminen kan u helpen als u lijdtaan de ziekte van Peyronie. Een goede vuistregel is om ervoor te zorgen dat u eet een zeer gezonde voeding. Dit zal onder meer veel fruit, groenten, mager vlees, vis, noten, zaden, volle granen, en zuivelproducten.

Dit geeft je de voeding die je nodig hebt om een gezond lichaam te handhaven en het zal waarschijnlijk helpen uw Peyronie stoornis.

Vitamine E

Er is een vitamine die wordt gezegd dat het heel succesvol in het behandelen van deze aandoening en dat is vitamine E. Sommige onderzoekers geven aan dat degenen die een vitamine E-deficiëntie hebben vaak de ziekte van Peyronie. Er is geen definitieve link naar deze, maar er is een correlatie tussen een gebrek aan vitamine E en degenen die lijden aan penis kromming. Volgens veel onderzoek en studies is dit een van de beste vitaminen voor de ziekte van Peyronie.
Vitamine E is bekend om te helpen voorkomen littekenweefsel en het heeft eigenschappen die helpen met een bloed dilatatie dus dit houdt de bloedvaten in goede gezondheid. Vitamine E is ook een zeer anti-inflammatoire.
Het is niet onderzocht om een grote mate als een behandeling voor de aandoening van Peyronie, maar er was een rapport in een 1993 dat werd gegeven op het Amerikaanse National Institute of Health Conference, die zei dat rond op 99% van de personen die vitamine E had een verbetering van de pijn, maar ongeveer 70% van meer dan 100 mannen die deelnamen aan de studie had geen veranderingen in de symptomen nadat ze gebruikt vitamine E.

De resultaten van deze studie waren vastbesloten om onbetrouwbaar te zijn, maar het nog steeds gezegd dat vitamine E kan gunstig zijn voor degenen die lijden aan de ziekte van Peyronie.

Vitamine E studies

Een nieuwe studie werd uitgevoerd in januari 2013 en 70 mannen die lijden aan de ziekte van Peyronie werden gebracht in twee behandelgroepen. Die in de eerste groep werden gegeven vitamine E en andere stoffen te helpen bij de behandeling van Peyronie stoornis. Een stof die ze werden gegeven heet verapamil en dit wordt gebruikt om plaque opbouw op te lossen.

Zij werden ook gegeven sommige drugs om ontsteking evenals pijn te behandelen. Die in groep 2 worden gegeven de drugs, maar ze waren niet gegeven een van vitamine E. Ze namen deel aan dit programma voor ongeveer zes maanden. Ze gingen door een pijn evaluatie, echografie van de penis, en een IIEF of internationale index van de erectiele functie studie.
De vermindering van plaque opbouw in groep één was 50,2% en in de 2de groep, werd het verminderd met 35,8%. In groep een 96,6% van de mannen had een verbetering in hun penis kromming, terwijl slechts 48,4% van die in groep 2 had verbeterd penis kromming. In groep 1 IIEF scores verbeterd door een grote marge. In groep 2 was er een toename van de plaque grootte.
De onderzoekers aangegeven na deze studie dat vitamine D kan nuttig zijn om de ziekte van Peyronie te behandelen en hielp stoppen met de progressie van de ziekte. De onderzoekers geven aan dat het gebruik van vitamine E samen met andere benaderingen kan helpen om deze aandoening te behandelen. Er zijn andere opties voor de behandeling, zoals elektrische schokgolf therapie, penile verlengers, vacuümpompen, injectie therapie, en chirurgie opties die kunnen worden gunstiger dan alleen met behulp van vitamine E.

De behandelings oefeningen van Peyronie

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Oefeningen voor de ziekte van Peyronie behandeling
Een goede oefening regime kan nuttig zijn in het helpen van degenen die lijden aan de ziekte van Peyronie. Elke oefening die je gedrag gaat om u te helpen gezond te blijven en kan u profiteren in het verminderen van pijn of andere problemen met de aandoening.
Er zijn verscheidene behandelings oefeningen die u aan de penis kunt doen die kan helpen pijn en andere kwesties verminderen die u lijdt aan hieronder worden vermeld.
Het is belangrijk om te spreken met uw zorgverlener voordat u deze Peyronie de behandeling van oefeningen , omdat je niet weet welke nuttig kunnen zijn of als ze u zullen helpen met uw individuele conditie.

Penis stretching oefening nummer een

U moet uw penis achter het hoofd van de penis begrijpen. U trekt het recht uit je lichaam en Houd het rek gedurende 15 seconden en vervolgens terug te keren naar een ontspannen positie. Vervolgens moet u dit doen in verschillende richtingen, zoals omlaag, omhoog, naar links, en naar rechts. Je moet elk van deze posities te houden gedurende 15 seconden.

Zodra deze Peyronie de behandeling oefeningen zijn gedaan moet je je penis masseren totdat je een erectie. U moet de baarzen van de penis met de wijsvinger en de duim grijpen en een cirkel zoals het o.k. teken vormen. U moet druk en melk de penis met de hand van de basis van het aan de klieren toepassen en dan dit 10 keer herhalen.

Penis stretching oefening nummer twee

U moet smerende olie op de penis toepassen en dit masseren tot u een semi-erectiehebt. U moet de penis bij de basis met de wijsvinger en de duim begrijpen om het o.k. teken te vormen. Breng een beetje matige druk op de penis met de vingers. Schuif twee vingers naar beneden de schacht van de penis en houd voldoende druk totdat het hoofd van de penis zwelt met bloed.

Als je in de buurt van het hoofd moet je de basis met de wijsvinger en de duim van je tegenovergestelde hand te vatten en naar beneden glijden naar de eikel gebied. U moet de motie door te gaan gebruikend allebei van uw handen. Je moet doen 100 herhalingen van deze Peyronie de behandeling van oefeningen in het begin en dan werken tot 200 herhalingen. Je moet de oefening te stoppen als je het gevoel dat je nodig hebt om te ejaculeren.

Penis stretch nummer drie

U moet uw hand gebruiken en de slappe penis op het hoofd grijpen en genoeg druk toepassen die u het kunt houden om bloedstroom toe te staan. Je moet naar buiten te trekken en strek ver als je. Je moet dit rek te houden voor ongeveer drie tot vijf minuten.

Nadat u dit doet moet u voor ongeveer 1 minuut rusten en dan de behandelings oefening van dit Peyronie herhalen. De volgende keer dat je het doet moet je het naar beneden trekken, omhoog, naar links, en naar rechts, herhaal dan het hele proces.

De ziekte van Peyronie chirurgie

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Chirurgie voor de ziekte van Peyronie behandeling
Chirurgie is meestal de laatste optie als het gaat om de ziekte van Peyronie, maar het kan nuttig zijn in sommige gevallen. Hier zijn enkele van de chirurgische opties die vaak worden uitgevoerd voor deze ziekte.

Tuniek albuginea Plication

Er is een dun laagje weefsel dat omhult een deel van de penis genaamd de corpora cavernosa en we verwijzen naar dit gebied als tunica albuginea.
Het holle gebied is sponsachtig weefsel en dit gebied vult met bloed wanneer het mannetje een erectie heeft.
De plaque zal vormen binnenkant van de tunica albuginea gebied. De chirurg zal rechtzetten van de penis door het nemen van gedeelten van de tunica albuginea en vouwen dit aan de andere kant van de penis kromming. In sommige gevallen zullen de gedeelten worden verwijderd. Het gebied wordt dan gestikt en dit houdt de penis recht.

Enten en plaque incisie

Als de aandoening is vrij ernstig dan is dit Peyronie de ziekte van chirurgie wordt soms uitgevoerd. Om de penis recht opnieuw te maken zal een chirurg in de plaque stortingen snijden en dan deze ruimte met een ent van huidweefsel vullen. Het transplantaat kan afkomstig zijn van een ander mens of een dier.

Implantaat

Het implantaat is in wezen een Penisprothese. Als een mannetje lijdt aan erectiestoornissen en Peyronie de aandoening kunnen zij besluiten om een Penisprothese of ingebrachte implantaat hebben. Deze procedure zal de corpora cavernosa gebied te verwijderen en zet het implantaat cilinders in dit gebied, die rechtzetten van de penis.
Een pomp en een reservoir van vloeistof kan ook worden geplaatst in het scrotum gebied dat wordt gebruikt om de penis implantaat opblazen. Wanneer een man wil een erectie ze gewoon activeren van de pomp en dit zal re-release wat vloeistof uit het reservoir gebied om de cilinders. Wanneer de man niet meer de erectie wil de vloeistof stroomt terug in het reservoir gebied.

Complicaties en bijwerkingen van de ziekte van Peyronie chirurgie

De aard van de ziekte van Peyronie chirurgie die wordt gedaan zal allemaal afhankelijk van de anatomie van de man en het type van de ziekte die ze hebben. Er zou een verlies van penile gevoeligheid of wat het verkorten van de penis kunnen zijn nadat de procedures worden uitgevoerd. Complicaties kunnen zijn penile pijn en erectiestoornissen in sommige gevallen.

Penis injecties

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Injecties voor de ziekte van Peyronie behandeling
In sommige gevallen, medicatie kan worden geïnjecteerd in de penis die kunnen helpen bij de behandeling van de penis kromming. Deze medicatie zal worden geïnjecteerd in de plaque gebied. Twee stoffen die vaak worden gebruikt zijn interferon en verapamil. Dit helpt stoppen met de ontwikkeling van collageen in de penis als dit eiwit is wat maakt de plaque. Ze kunnen ook helpen om de plaque kleiner te maken.
Er is een indicatie echter van de rapporten dat deze twee injectie therapieën zijn niet zo heilzaam als sommige andere niet-chirurgische behandelingen voor de ziekte van Peyronie.
De FDA of de Amerikaanse Food and Drug Administration goedgekeurd een injecteerbare medicatie voor de ziekte van Peyronie in december 2013, die wordt genoemd Xiaflex. Dit medicijn kreeg goedkeuring om de ziekte van Peyronie te behandelen. Deze medicatie wordt gegeven in een behandeling cursus die duurt vier cycli door uw zorgverlener. Het heeft enkele belofte in het behandelen van penis kromming getoond.

Een andere optie die soms wordt gebruikt is hyaluronzuur. Het bleek dat het helpt om ontstekingen te verminderen in de penis gebied. Mannen die ging naar een studie in 2016 zoals gerapporteerd in het Journal of seksuele geneeskunde, zei dat degenen die deze zure injectie ontvangen een keer per week over een periode van 10 weken had plaque grootte die daalde in ongeveer de helft van de mannen die deelnamen aan de studie.

De penis kromming werd ook verminderd door ongeveer 10 graden in veel van de individuen. De mannen ook aangegeven dat ze hadden een betere seksuele tevredenheid en een betere erectie.

Penile tractie apparaat

Device for Peyronie's Disease Treatment
Apparaat voor de ziekte van Peyronie behandeling
Tractie-apparaten worden nu vaak gebruikt om de penis kromming te behandelen. Deze apparaten worden bedoeld als een penisvergroting omdat zij worden gebruikt om de penis te strekken om meer lengte in de penis in tijd te bereiken.

Dit penile tractie apparaat voor de ziekte van Peyronie moet rond 6 tot 9 uren worden gedragen elke dag en zij kunnen helpen om in de penis te rechtzetten. Het apparaat zal zeer effectief werken als het wordt gedragen voor een langere periode.
Het kan enigszins omslachtig om te dragen, maar het wordt vaak beschouwd als de beste optie om de ziekte van Peyronie te behandelen.
Penile tractie apparaat voor de ziekte van Peyronie is klinisch bewezen gunstig te zijn voor de meeste individuen. Veel klinische studies zijn gedaan om de effectiviteit van tractie-apparaten te bevestigen om de penis kromming te behandelen.

Samenvatting

Dit zijn enkele van de meest bekende en betrouwbare Peyronie de ziekte van de behandeling opties. Wat is de beste behandeling voor de ziekte van Peyronie? Dit is een ingewikkeld probleem dat moet worden aangepakt door een zorgverlener. In aanvulling op de operatie, zijn er ook opties voor niet-chirurgische behandeling voor de ziekte van Peyronie en sommige kunnen beter werken dan anderen voor uw individuele probleem.

Nochtans, zou men moeten opmerken dat het apparaat van de penis tractie talrijke goedkeuringen in de recentste klinische studies ontving en nu wordt geadviseerd als beste behandelings optie voor de ziekte van Peyronie door de meeste gezondheidszorg deskundigen.

Verkrijg de beste penis tractie apparaat 


comments powered by Disqus