Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  De ziekte van Peyronie bij mannen na 40

De ziekte van Peyronie bij mannen na 40: symptomen, oorzaken en behandeling

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-05-31)
De ziekte van Peyronie bij mannen na 40: symptomen, oorzaken en behandeling 

Wat is de ziekte van een Peyronie?

De kromming van de penis wordt ook genoemd de ziekte van Peyronie die een voorwaarde is die de penis beïnvloedt en het om op een abnormale manier veroorzaakt te buigen. In sommige zeldzame gevallen, het zal leiden tot erectiestoornissen die is wanneer een man niet kan handhaven of het bereiken van een goede erectie. De oorzaak van de ziekte van Peyronie wordt verondersteld om vezelig littekenweefsel te zijn dat zich onder de huid van de penis ontwikkelt.

De ziekte van Peyronie bij mannen na 40

Peyronie's Disease in Men After 40
De ziekte van Peyronie bij mannen na 40
De aandoening kan gevolgen hebben mannen geen kwestie welke leeftijd ze zijn , maar in ongeveer zes van de 100 mannen die tussen de leeftijden van 40 en 70, het komt vaker voor. Het is zeldzamer bij mannen die jonger zijn, maar het kan soms gebeuren bij mannen die in hun jaren ' 30. Het is niet bekend of gevallen zijn eigenlijk hoger dan de genoemde nummers, omdat veel mannen gewoon niet naar hun zorgverlener te zien wanneer zij deze aandoening als gevolg van verlegenheid.
De aantallen die aan de ziekte van Peyronie lijden zullen waarschijnlijk toenemen omdat meer mensen hun arts over seksuele kwesties gaan zien toen zij in het verleden deden.

De ziekte van Peyronie versus normale kromming

De penis neigt om natuurlijk lichtjes te beteugelen en dit is vrij normaal. Het heet "normale kromming". Wat is het verschil tussen de ziekte van Peyronie en de normale kromming?

Als de kromme in de penis vrij streng is, veroorzaakt pijn, of andere problemen dan zou het de ontwikkeling van de ziekte van Peyroniekunnen zijn. Een man kan moeite hebben met geslachtsgemeenschap of kan erectiestoornissen te ontwikkelen als ze lijden aan deze aandoening.
Het is belangrijk om een zorgverlener te zien als u een abnormale buigen of pijn in de penis als dit kan een indicatie op dat je deze aandoening te ontwikkelen.

Symptomen van de ziekte van Peyronie

De symptomen en tekenen van de ziekte van Peyronie kan langzaam ontwikkelen in de tijd. De penis kan enigszins buigen op het eerste en dan meer uitgesproken loop van de tijd. Het kan naar beneden buigen, zijwaarts, naar boven, of in andere richtingen, afhankelijk van waar de plaque is gelegen in de penis. Wanneer de penis op een bepaald punt rechtop is kan het vrij smal worden. De kromming kan verbeteren in de tijd of het kan blijven meestal hetzelfde. Het hangt allemaal af van de omvang van de aandoening.

Symptoms of Peyronie's disease
Symptomen van de ziekte van Peyronie bij mannen na 40
Enkele veel voorkomende symptomen van de ziekte van Peyronie zijn erectiestoornissen waar de man niet kan krijgen een erectie of handhaven van een erectie. Er kan ook plaque die zich ontwikkelt onder de penis en dit voelt als littekenweefsel. Het kan voelen als een afgeplatte klomp of een harde huid. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat de voorwaarde in de penis aanwezig is. In veel gevallen, de pijn doet verdwijnen geleidelijk na verloop van tijd.
De voorwaarde kan tot het verkorten van de penis of de persoon leiden die pijn kan hebben wanneer zij een erectie of tijdens hun orgasme bereiken.

Oorzaken van de ziekte van Peyronie

Wat zijn de oorzaken van de ziekte van Peyronie is niet volledig begrepen. Hij zei dat er schade aan de kleine bloedvaten in de penis. Dit kan worden veroorzaakt door sportevenementen, geslachtsgemeenschap, of een ongeval. Wanneer er een verwonding aan de penis cellenis, zouden zij binnen de penis kunnen worden gevangen en dit leidt tot de ontwikkeling van littekenweefsel. Dit is als wat er gebeurt als je een serieuze cut of een ander letsel en je bent links met littekenweefsel op de huid daarna.

De penis zelf heeft buizen aan beide zijden die spons-achtig zijn en wij noemen dit het corpus cavernosum. Deze buizen hebben kleine bloedvaten binnen en wanneer de man is seksueel opgewonden en ze worden engorged met bloed en dit veroorzaakt een erectie. Deze cavernosum zitten op elastisch weefsel dat is de tunica albuginea.

Causes of Peyronie's disease
Oorzaken van de ziekte van Peyronie bij mannen na 40
Wanneer de penis rechtop is is dit uitgerekt en als er een verwonding aan de penis is zou het weefsel kunnen beschadigd worden. Er kan blijvende littekenweefsel dat zich ontwikkelt in de tijd en Dit kan leiden tot de ziekte van Peyronie bij mannen na 40.
Het weefsel kan niet meer behoorlijk uitrekken en dit leidt tot kromming of het buigen van de penis. Vele mensen die één of andere soort van penis verwonding hebben zullen de ziekte van Peyronie nooit ontwikkelen aangezien het niet in elk geval voorkomt.
Erfelijk kan een rol spelen in de voorwaarde. Als een mannetje in de familie heeft de voorwaarde voor, dan is iemand anders kan de ontwikkeling van de aandoening. Het heeft ook de neiging om te komen bij oudere personen, want als iemand die ouder is ontvangt een blessure ze meer kans om litteken als het lichaam geneest. Sommige onderzoekers geven aan dat er mogelijk een immuunsysteem aandoening in sommige individuen die de aandoening veroorzaakt.

De ziekte van Peyronie behandeling

Er zijn verscheidene behandelingsopties die in het geval van de ziekte van Peyronie bij mensen na 40 beschikbaar zijn. Als het individu nog steeds in staat is om geslachtsgemeenschap hebben of hun pijn is niet ernstig, kunnen zij worden gevraagd om te wachten om te zien of de toestand verslechtert of het wordt beter.

De patiënt zal meestal worden gevraagd om te wachten rond de 12 maanden voordat een soort van chirurgie opties worden besproken, omdat in veel gevallen, de aandoening kan beter in de tijd. Als de aandoening is vrij ernstig, kan de patiënt worden gegeven medicijnen om te gaan met pijn problemen.

Behandeling medicijnen

Hier is een lijst van de FDA-goedgekeurde Peyronie de ziekte van de behandeling medicijnen:

  • Xiaflex. Xiaflex of Clostridium hystolyticum is een medicijn dat zal worden gegeven aan patiënten als ze meer dan 30 ° kromming in hun penis wanneer rechtop.
  • Tamoxifen. Tamoxifen is een medicijn dat soms wordt gegeven aangezien het kromming, pijn, en de brokken binnenkant van de penis voor sommige patiënten kan verminderen.
  • Collagenase. Dit is een enzym dat de grootte van de penis plaque kan verminderen en soms verwijderen van deze plaque helemaal.

Injecties

Om penis kromming te verminderen, worden de injecties soms gegeven in de penis. Deze behandeling duurt meestal enkele maanden. Het weefsel binnenkant van de penis kan worden uitgesplitst zodat de kromming wordt verminderd.

Er zijn slechts kleine studies gedaan op het succestarief voor penile injecties. Sommige artsen wijzen erop dat perforeren de huid van de penis laesies zou kunnen veroorzaken en dit zou de ontwikkeling van plaque groei kunnen aanmoedigen.

Chirurgie

Als iemand lijdt aan de ziekte van Peyronie is niet in staat om geslachtsgemeenschap hebben dan hun uroloog zou kunnen aanbevelen chirurgie opties. Een individu moet vrij zijn van pijn voor enkele maanden voordat chirurgische ingreep zal worden overwogen. De kromming van hun penis moet ook ophouden krijgend slechter alvorens de chirurgie zal worden geprobeerd.

Er zijn 3 belangrijke soorten van de ziekte van Peyronie chirurgie:

1. verkorting

De zijkant van de penis die geen plaque zal worden ingekort. Dit kan stoppen met de bocht wanneer het individu heeft een erectie. Als de kromming niet te streng is en de man een lang genoeg penis heeft, kan deze procedure plaatsvinden. De penislengte zal worden verkort wanneer een operatie is voltooid.

2. verlengen

Op verschillende plaatsen, is het littekenweefsel gesneden en dit maakt het mogelijk om opnieuw te rekken. Als de vellen in staat zijn te strekken in een adequate manier dan de man zal een rechte penis. Sommige littekenweefsel wordt meestal verwijderd tijdens de procedure. Het weefsel zal geënt worden op de penis. Deze procedure wordt gewoonlijk gedaan voor individuen die een kortere penis hebben of dat hun kromming strenger is. Verlenging van de ene kant verhoogt het risico van impotentie en is riskanter dan de verkorting methode.

3. implantaten

Implantaten kunnen worden ingebracht in de penis. Sommige van deze zijn permanent en andere degenen zijn opgeblazen met een pomp-actie die zou worden gevestigd in het scrotum gebied. Een permanent implantaat geeft een man penis die is semi-rigide, die is een vernield genoeg voor hen om geslachtsgemeenschap hebben. Als ze gebruik maken van de pomp geactiveerd implantaat dan zullen ze een betere erectie te bereiken. Ter vermindering van de kromming een deel van het littekenweefsel kan worden verwijderd voorafgaand aan het inbrengen van het implantaat.

De ziekte van Peyronie natuurlijke behandeling

Er zijn een aantal natuurlijke opties als het gaat om de behandeling van de ziekte van Peyronie. Sommige mensen gebruiken vacuüm apparaten of zij kunnen gebruik maken van penis tractie apparaat therapie om te helpen de plaque te verminderen. Shock Wave therapie wordt soms gebruikt om te helpen breken littekenweefsel.

Penile tractie-apparaten

Penile tractie-apparaten worden beschouwd als een nieuwe therapeutische optie voor mannen die lijden aan de ziekte van Peyronie. Echter, deze apparaten hebben een lange geschiedenis van het gebruik in andere gebieden van de geneeskunde met inbegrip van bot, huid, skeletspieren, enz.
De constante uitbreiding van weefsel van penis die deze apparaten gebruikt leidt tot de verwezenlijking van nieuw collageen weefsel door cellulaire proliferatie, en, uiteindelijk, aan vezelig plaque het verzachten en uitbreiding.
Dit idee werd ondersteund door recente goed ontworpen experimentele studies.

De ziekte van Peyronie Home behandeling en veranderingen in levensstijl

Tot slot kunnen de symptomen met huis behandelingen en sommige veranderingen in de levensstijl van een persoonworden verminderd. Degenen die lijden aan de aandoening worden aangemoedigd om de consumptie van alcohol, illegale drugs te verminderen en te stoppen met roken. De patiënt wordt aangemoedigd om voor zichzelf te zorgen met een goede voeding en om veel van de oefening te krijgen.

Complicaties van de ziekte van Peyronie

De belangrijkste complicatie van deze aandoening is dat de man niet kan hebben bevredigende geslachtsgemeenschap als gevolg van pijn of ze kunnen erectiestoornissen te ontwikkelen. Stress en angst zijn ook twee van de andere gemeenschappelijke problemen die gebeuren wanneer een man deze aandoening heeft.

Samenvatting

De ziekte van Peyronie kan worden behandeld en het komt vaker voor bij mannen boven de leeftijd van 40. Spreek aan uw gezondheidszorgleverancier als u aan deze voorwaarde lijdt of u denkt dat u het ontwikkelen.

Treatment of Peyronie's disease
Behandeling van de ziekte van Peyronie bij mannen na 40
Behandeling kan u helpen, zodat u een normaal een leven leiden. Penile tractie apparaat therapie wordt beschouwd als de beste optie om de ziekte van Peyronie bij mannen te behandelen na 40. Volgens een paar klinische studies, het gebruik van penile tractie apparaat aanzienlijk verhoogt penis lengtes in zowel slappe en rechtopstaande Staten; en zorgt voor een significante verbetering van de penis kromming bij de meeste patiënten in vergelijking met Baseline.

Studies bevestigen ook dat penile tractie-apparaat is een minimaal invasieve methode van de behandeling van de ziekte van Peyronie dat kan produceren effectieve en permanente rechttrekken van de gebogen penis bij mannen na 40 of jonger.

Meer informatie over Penile kromming correctie 


comments powered by Disqus