Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Midlife Crisis en Andropauze

Midlife crisis en Andropause. Hoe andropause natuurlijk te behandelen?

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2021-01-20)
Midlife crisis en Andropause. Hoe andropause natuurlijk te behandelen? 

Gezondheid van oudere mannen

Wanneer mannen zien dat de energie van de jeugd en mannelijke kracht verdwijnen als ze 40 bereiken ervaren ze gemengde gevoelens. Zoals voor de fysieke factoren, ze hebben haaruitval, slapeloosheid, problemen met het geheugen, enz. Zulke dingen maken de zaken nog erger en verslechteren de situatie.

Ze verliezen motivatie, voelen zich geïrriteerd en vermoeien zeer snel. In sommige gevallen kunnen ze hyperhidrose en gezichtsspoeling ondergaan, problemen met gewicht, spieren en pijn. Erectiestoornissen is een ander onaangenaam symptoom. Het resultaat ervan is depressie.

Midlife Crisis

Bijna elke man in zijn midlife crisis zal ervaren ten minste een van de bovenstaande symptomen. De mate van de bovengenoemde problemen impact kan variëren, maar vaak is het heel verwoestende. Deze crisis in het midden van het leven beïnvloedt mannen en hun kwaliteit van leven die afneemt naarmate het lichaam ouder wordt.

Midlife Crisis
Midlife Crisis
Bovendien kan het brengen tot osteoporose en hartproblemen. Dit is aan u om te beslissen of u de aandoening gemakkelijker wilt maken en de symptomen van veroudering wilt uitroeien. De persoon moet de strategie volgen die verschillende aspecten verenigt, zoals voeding, stresscontrole, vermindering van tabak en alcoholinname.

Seksuele gezondheid van oudere mannen

Mannelijke seksuele gezondheid verandert ook naarmate de man ouder wordt. Seksuele gezondheid hangt af van het geslachtshormoon genaamd testosteron. Andropause, of algemeen bekend als mannelijke menopauze, is een hormonale aandoening gebeurt bij mannen na een bepaalde leeftijd. Er zijn fysieke oorzaken voor deze aandoening en het gebeurt wanneer testosteron niveau vermindert beetje bij beetje. Dit proces begint bij ongeveer 30 en dan is er 10% daling elk decennium.

Omdat testosteron is een hormoon dat helpt bij het behoud van seksuele libido, sperma creatie, genitale en lichaamshaar, spiermassa, en botweefsel, de implicaties van andropause geleidelijk ontstaan als een persoon ouder wordt.
Zoals eerder opgemerkt, andropause is een menopauze-achtige aandoening bij oudere mannen. Maar wat is andropause precies, hoe verschilt het van de vrouwelijke menopauze en hoe andropause natuurlijk te behandelen? Laten we het uitzoeken.

Wat is Andropause?

Leeftijdsgebonden veranderingen bij mannen leiden tot een lage productie van testosteron en veranderingen in de seksuele gezondheid, gekenmerkt door een gebrek aan libido en verminderd seksueel functioneren. Aangezien er laag testosteron om mannelijke libido brandstof, het beïnvloedt mannelijke seksuele prestaties, sperma tellen en concentratie,fysieke energie, en kracht.

De verandering in hormonen kan ook invloed hebben op de emotionele gezondheid. Deze aandoening wordt aangeduid als andropause.
Andropause
Andropause en hormonen
Het gebeurt over een geleidelijke fase van de tijd in midlife, met de hormonale niveaus aanzienlijk afnemen als mannen blijven ouder worden. Het is anders dan de menopauze bij vrouwen in de manier van het begin.

Hormonale veranderingen als gevolg van de stop in de ovulatie bij vrouwen markeren het begin van de menopauze, wat snel gebeurt na een leeftijd. Echter, bij mannen, de testosteron niveaus blijven dalen door de jaren heen zeer geleidelijk.

Wanneer is Andropause set in?

Meestal, mannen na de leeftijd van 50 lijden aan een daling van de testosteronspiegel. Sommige mannen ervaren de daling vrij vroeg als gevolg van ongezonde levensstijl, ziekten, of medicijnen. Mannetjes hebben de hoogste testosteronspiegel in hun adolescentie en jeugd. Na de leeftijd van 30, de niveaus dalen met een procent per jaar.

Andropause Symptomen

Symptomen van andropause kunnen optreden wanneer mannen hun late 40's of tijdens hun vroege jaren '50 bereiken. Enkele van deze veel voorkomende symptomen zijn:

 • Verlies van seksuele drang
 • Erectiestoornissen
 • Laag aantal zaadcellen
 • Laag spermavolume
 • Gebrek aan energie
 • Lage spiermassa
 • Stemmingswisselingen
 • Depressie
 • Slapeloosheid
 • Vermoeidheid
 • Verhoogd buikvet
 • Moeite met concentratie
 • Afname van de botdichtheid
 • Ontwikkeling van mannelijke borsten
 • Haaruitval
 • Opvliegers
 • Vermindering van de grootte van de testikel

Andropause en erectiestoornissen

Een van de grootste problemen van andropause is erectiestoornissen. Dit kan de grootste zorg van mannen zijn en de eerste reden waarom mannen willen weten hoe ze andropause op natuurlijke wijze moeten behandelen. Tijdens andropause, wanneer de testosteronniveaus te snel dalen of met de helft van hun piekniveaus zijn gedaald, beginnen de seksuele gezondheid bij mannen te lijden. U begint ook andere hierboven besproken symptomen te ervaren.

Erectiestoornissen bij mannen is heel gebruikelijk tijdens de late jaren '40 en 50 als gevolg van een grote daling van de testosteronspiegel. Een gebrek aan het belangrijkste geslachtshormoon in het mannelijk lichaam heeft een negatieve invloed op de seksuele drang. Mannen beginnen te ervaren een verlies van libido en ook niet uit te voeren tijdens seksuele activiteit.
Andropause
Andropause en impotentie
De lage niveaus van testosteron ook van invloed op de werking van het seksuele orgaan, die erectieproblemen veroorzaakt tijdens seksuele activiteit. Mannen slagen er niet in om een erectie te bereiken en te behouden tijdens seksuele activiteit, wat leidt tot nul tevredenheid en plezier. Laag testosteron en erectiestoornissen zijn ook gekoppeld aan lage spermaproductie en vermindering van de spermaconcentratie.

Over het algemeen belemmert het verlangen om deel te nemen aan seksuele activiteit, erectie en seksuele prestaties aanzienlijk met het begin van andropause en een daling van hormonale niveaus.

Hoe andropause te voorkomen?

De grote vraag die alle mannen in hun hoofd hebben is "hoe andropause te voorkomen?".

Hier zijn een aantal natuurlijke veranderingen die je nodig hebt om uit te voeren in je leven om de set van andropause te voorkomen en blijven stimuleren van uw hormonale niveaus om erectiestoornissen, haaruitval, gebrek aan fysieke kracht, en andere belangrijke symptomen te voorkomen:

 • Leefstijlveranderingen
 • Gezonde voeding
 • Oefeningen

Leefstijlveranderingen

Lifestyle factoren zijn enorm verantwoordelijk voor vroege of snelle andropause. Veel van de symptomen van andropause optreden als gevolg van levensstijl problemen zoals alcoholverslaving, angst, stress, depressie, gebrek aan slaap, en slechte voeding.

Verander je levensstijl door het verbeteren van uw dieet en het verminderen van op het roken van sigaretten en alcoholgebruik. De grootste trigger is stress en angst die leidt tot een grote verandering in hormonale niveaus. Relatieproblemen, financiële zorgen, midlifecrisis en andere problemen spelen een grote rol in andropause. Probeer deze oorzaken te elimineren om een stressvrij, ontspannen leven te leiden.

Gezonde voeding

Gezond eten is een van de beste manieren om andropause te voorkomen. Mannen hebben eiwitten, vitaminen en mineralen nodig om spiermassa en hulp bij testosteronproductie te behouden. Zink, omega-3 vetzuren, vitamine D, zijn van vitaal belang in de productie van testosteron. Neem mager dierlijke eiwitten, zeevruchten, tonijn, sardines, oesters, noten, groene bladgroenten en magere zuivelproducten op in uw reguliere dieet.

Oefeningen

Om andropause te voorkomen, moet u fit blijven en regelmatig bewegen. Oefenen houdt uw bloeddruk onder controle en elimineert andere ziekten zoals diabetes en obesitas, die kunnen bespoedigen andropause. Het verbetert uw bloedcirculatie, het verbeteren van de werking van uw voortplantingsorganen. Oefeningen zijn ook essentieel voor een goede hormonale productie in het lichaam, vooral medeplichtigheid aan het lichaam bij het produceren van meer testosteron.

Mannen moeten deelnemen aan ten minste dertig minuten van regelmatige lichaamsbeweging per dag ter bevordering van testosteron productie in het lichaam. Neem deel aan een aantal sport of de praktijk cardiovasculaire oefeningen elke dag om fit te blijven en het behoud van uw mannelijkheid.

Andropause-behandelingsopties

Andropause
Andropause behandeling opties
Hoewel u geen remedie voor uw mid-life crisis te vinden, u de kwaliteit van uw leven beter door middel van bepaalde andropause behandeling opties, die u kunnen helpen in uw strijd met andropause gevolgen. De meest populaire erectieversterkers worden geproduceerd in de vorm van zogenaamde erectiepillen.

Deze pillen zijn eigenlijk niets meer dan voedingssupplementen voor andropause behandeling. Ze kunnen positieve veranderingen in je seksuele leven brengen, wat je zal helpen de kwaliteit van je leven in het algemeen te verbeteren. Geloof niet dat degenen die zeggen dat dergelijke pillen zijn niet de moeite waard het geld besteed.

Het is essentieel omdat seks een drijvende kracht is die ons leven en onze relatie beïnvloedt. Seks is nauw verbonden met emoties en we kunnen het niet apart nemen. Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die sterk en goed in bed zijn. Ze willen dat hun mannen seksuele kracht hebben. En natuurlijk, ze zijn niet enthousiast om hun leven door te brengen met die mannen die lijden aan andropause en de gevolgen ervan.

Voedingssupplementen voor Andropause

De sleutel tot premium gezondheid bij mannen en het behoud van viriliteit is het eten van rechts. Mannen vereisen meer calorieën dan vrouwen en moet eten voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en vezels. Zuivelproducten, magere eiwitten en plantaardige eiwitten zijn belangrijk om hun kracht en reproductieve gezondheid intact te houden.

Echter, voedingsmiddelen zijn vaak niet voldoende om u te voorzien van de vereiste hoeveelheid vitaminen en mineralen. Wanneer u er niet in slaagt om de nodige hoeveelheid vitaminen en mineralen in te nemen via voedsel, kan de reproductieve gezondheid lijden.
Andropause
Natuurlijke supplementen voor andropause behandeling

Natuurlijke behandeling voor Andropause

Je hebt een natuurlijke behandeling nodig voor andropause. Dit zijn meestal voedingssupplementen met de nodige vitaminen, kruiden of mineralen om uw seksuele gezondheid te stimuleren tijdens dergelijke tijden. Deze supplementen zijn de beste andropause behandeling opties als ze vullen de voedingsstoffen ontbreekt in het lichaam. Ze helpen bij de natuurlijke productie van het mannelijke hormoon genaamd testosteron.

Hier zijn enkele van de vitale voedingsstoffen in testosteron-stimulerende supplementen om laag testosteron problemen te genezen, verbetering van de seksuele gezondheid, en de behandeling van andropause natuurlijk:

 • D-Aspartisch zuur
 • Dehydroepiandrosterone
 • Zink
 • Kruidensupplementen

D-Aspartisch zuur

Testosteron stimuleren supplementen kunnen bevatten dit essentiële natuurlijke aminozuur genaamd D-Aspartic zuur. Onderzoek suggereert dat dit aminozuur heeft de eigenschappen om luteïniserend hormoon bij mannen te verhogen, waardoor de Leydig cellen in het mannelijke voortplantingsorgaan produceren meer testosteron. Het verbetert ook de productie en gezondheid van sperma.

Dhea

DHEA of Dehydroepiandrosterone is een hormoon afgescheiden door de bijnieren en onderhoudt optimale niveaus van testosteron. Supplementen met DHEA fungeren als een anabole steroïde, helpen bij het beheer van de vereiste niveaus van testosteron. Wanneer mensen ouder worden en andropause begint in te stellen, DHEA supplementen kunnen helpen stimuleren mannelijke hormoonspiegels.

Zink

Zink is een mineraal dat van vitaal belang is voor de mannelijke reproductieve gezondheid. Mannen met een laag testosterongehalte hebben enorm baat bij zinksupplementen. Het helpt om onvruchtbaarheid te genezen en verhoogt mannelijke reproductieve gezondheid. Het nemen van zink supplementen is essentieel tijdens andropause om de seksuele gezondheid te verbeteren.

Kruidensupplementen

Naast vitamine en mineralen supplementen, Er zijn andere kruidensupplementen voor andropause behandeling beschikbaar in de markt. Kruiden zoals ashwagandha, fenegriek, ginseng, en Yohimbe wonderen doen bij mensen met een laag testosterongehalte. Deze kruiden verbeteren testosteron productie, dus helpen bij de productie van sperma, tellen, gezondheid van sperma, beweeglijkheid, en libido.

Hoe andropause natuurlijk te behandelen? Conclusie.

Andropause komt vaak voor en kan iedereen overkomen als een natuurlijk fenomeen. Het kan echter worden gecontroleerd als u op zoek bent naar natuurlijke andropause behandeling opties op het juiste moment.

Andropause
Andropause kan behandeld worden!
Terwijl het eten van recht en levensstijl veranderingen kunnen beteugelen het begin van andropause, het verstrekken van uw lichaam met de juiste vitamine en mineralen supplementen helpen stimuleren mannelijke seksuele gezondheid. Deze natuurlijke manieren helpen bij de natuurlijke productie van optimale hoeveelheden mannelijk geslachtshormoon om uw viriliteit en vruchtbaarheid te behouden voor jaren.

Hoewel alle mannen willen seksueel sterk zijn, veel mannen vinden het moeilijk om andropause behandeling producten te kopen als ze zich niet comfortabel voelen om dit te doen of ze beschouwen het beledigend voor hun ego en hun mannelijkheid. Gelukkig, vandaag veel mannen erin slagen om te leren hoe andropause natuurlijk te behandelen en te accepteren dat ze wat hulp nodig hebben en deze producten te kopen.

Voordelen van natuurlijke andropause-behandelingsproducten

Natuurlijke andropause behandeling producten helpen om de situatie te verbeteren van verschillende punten.

 • Allereerst helpen ze om andropausete overwinnen.
 • Ten tweede verbeteren ze het seksuele leven van een man. Met behulp van het mannen hebben een betere erectie, en de omtrek en lengte zijn ook verbeterd.
 • Ten derde: Zeer belangrijk is dat de algehele gezondheid van een man ook wordt verbeterd.
 • Ten vierde: de bloedstroom wordt beter, wat leidt tot een betere circulatie in het bekkengebied.
 • En last but not least is dat de mannelijke libido enhancement producten wonderen doen met een relatie, omdat seks is een basis van het.
Het is heel duidelijk waarom meer en meer mannen beginnen te vertrouwen in natuurlijke andropause behandeling pillen en vaak gebruiken.

Verhoging van testosteron niveaus en behandeling Andropause Natuurlijk
comments powered by Disqus