Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Geneesmiddelen die de ejaculatie verhogen

Geneesmiddelen die de ejaculatie bij volwassen mannen verhogen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2024-01-11)
Geneesmiddelen die de ejaculatie bij volwassen mannen verhogen 

Wat is ejaculatie?

Ejaculatie is een proces waarbij sperma tijdens een orgasme uit het mannelijke voortplantingskanaal wordt afgevoerd. Het is het natuurlijke doel van mannelijke seksuele stimulatie en de laatste fase voor een natuurlijke conceptie.

Ejaculatie kan in veel gevallen spontaan optreden tijdens het slapen (normaal gesproken tijdens het hebben van een "natte droom") en in sommige zeldzame gevallen kan het ook optreden als gevolg van een prostaatziekte.

Ejaculatieproblemen na 40

Er zijn in principe 4 soorten ejaculatieproblemen:

 • Ajaculatie - Het is het type aandoening waarbij de persoon niet in staat is om sperma te ejaculeren. Bij dit type kan het mannelijk lichaam nog steeds het genot van een orgasme voelen en kunnen hun lichamen nog steeds sperma produceren, maar tijdens de climax komt er geen sperma door de penis naar buiten.
 • Dysejaculatie - Bij dit type ejaculatie kan de persoon sperma produceren tijdens een orgasme, maar tijdens de ejaculatie kan het zijn dat hij hevige pijn moet doorstaan. Tijdens het proces kan de persoon een pijnlijk branderig gevoel in de lies moeten doormaken wanneer het sperma wordt geëjaculeerd.
 • Retrograde ejaculatie - Bij dit type ejaculatie reist het sperma in achterwaartse richting en bereikt het de blaas in plaats van uit de urethra te komen. Dit type ejaculatieprobleem wordt aangetroffen bij mannen met sclerose of diabetes. Hoewel dit type ejaculatie fysiek niet schadelijk is, heeft het wel invloed op de mannelijke onvruchtbaarheid. Ook kan de persoon een ander gevoel hebben tijdens het ejaculatieproces. Dit type ejaculatie wordt ook wel "droog klaarkomen" genoemd, omdat de persoon tijdens het proces een orgasme kan ervaren, maar hij mogelijk geen sperma uit de penis kan vrijgeven.
 • Voortijdige ejaculatie - Ook bekend als snelle ejaculatie, het is een fenomeen waarbij de persoon consequent het gevoel heeft dat hij geen of weinig controle heeft over de timing van de opbouw naar ejaculatie.
Wilt u de hoeveelheid sperma verhogen om langere ejaculaties te hebben? Dan zijn medicijnen die de ejaculatie verhogen zeker de oplossing die u zoekt. Ze zullen je helpen om meer sperma te produceren en om langer seks te hebben.

Wat zijn de geneesmiddelen die de ejaculatie verhogen?

Er zijn geen specifieke medicijnen die uitsluitend zijn ontworpen om de ejaculatie op een recreatieve of prestatiebevorderende manier te verhogen. Sommige medicijnen kunnen echter worden voorgeschreven voor aandoeningen die de ejaculatie kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld:

 • Selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's): Bepaalde antidepressiva, zoals fluoxetine, paroxetine en sertraline, die SSRI's zijn, kunnen een invloed hebben op de ejaculatie. In sommige gevallen worden ze geassocieerd met vertraagde ejaculatie of anorgasmie. Deze medicijnen worden echter voornamelijk voorgeschreven om depressie en angst te behandelen.
 • Tricyclische antidepressiva (TCA's): Net als bij SSRI's kunnen sommige tricyclische antidepressiva, zoals amitriptyline of imipramine, de ejaculatie beïnvloeden. Nogmaals, deze medicijnen worden gebruikt om depressie en andere psychische aandoeningen te behandelen.
 • Alfablokkers: Medicijnen zoals tamsulosine, alfuzosine en doxazosine, die vaak worden voorgeschreven voor goedaardige prostaathyperplasie (BPH) of hypertensie, kunnen de ejaculatie beïnvloeden. Ze kunnen soms retrograde ejaculatie veroorzaken, waarbij sperma in de blaas terechtkomt in plaats van via de penis.
Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat de effecten van deze medicijnen op de ejaculatie onbedoelde bijwerkingen zijn en dat ze niet alleen worden voorgeschreven om de seksuele prestaties te verbeteren. Als u zich zorgen maakt over de ejaculatie of seksuele functie, is het belangrijk om openlijk te communiceren met een zorgverlener die passende begeleiding kan bieden en mogelijke behandelingsopties kan onderzoeken op basis van uw specifieke gezondheidssituatie.

Natuurlijke geneesmiddelen die de ejaculatie verhogen

Bovendien suggereren rapporten en klinische onderzoeken dat bepaalde natuurlijke remedies een milde invloed kunnen hebben op de seksuele functie. Het is belangrijk op te merken dat individuele reacties kunnen variëren, en wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor de andere.

 • Zink: Zink is een essentieel mineraal dat een rol speelt bij de reproductieve gezondheid. Sommige onderzoeken suggereren een mogelijk verband tussen zinktekort en seksuele disfunctie, dus het handhaven van een adequaat zinkgehalte door middel van voeding of supplementen kan gunstig zijn.
 • L-arginine: Dit aminozuur is een voorloper van stikstofmonoxide, dat een rol speelt bij de verwijding van bloedvaten. Sommige studies hebben de mogelijke voordelen van L-arginine bij het verbeteren van de erectiele functie onderzocht, maar er is meer onderzoek nodig om de effectiviteit ervan vast te stellen.
 • Tribulus terrestris: Dit plantenextract wordt van oudsher in sommige culturen gebruikt als afrodisiacum. Sommige dierstudies suggereren mogelijke voordelen voor de seksuele functie, maar studies bij mensen zijn beperkt en niet overtuigend.
 • Macawortel: Maca is een plant afkomstig uit de Andes en wordt vaak op de markt gebracht als een natuurlijke remedie tegen seksuele disfunctie. Hoewel sommige dierstudies potentiële voordelen hebben gesuggereerd, zijn studies bij mensen schaars en niet overtuigend.
 • Fenegriek: Sommige onderzoeken hebben de mogelijke rol van fenegriek onderzocht bij het verhogen van de testosteronniveaus, wat indirect de seksuele functie zou kunnen beïnvloeden. Er is echter meer onderzoek nodig om de werkzaamheid en veiligheid ervan vast te stellen.

Hoe medicijnen de ejaculaties bij volwassen mannen verhogen

Natuurlijk moet u weten hoe deze medicijnen werken. Ze helpen je lichaam om te krijgen wat het echt nodig heeft en in de hoeveelheid die het zou moeten zijn. Met andere woorden, je organisme krijgt voldoende voedingsstoffen binnen waardoor je betere orgasmes en ejaculaties kunt hebben. Tegenwoordig is het wijdverbreid om geïnteresseerd te zijn in het veranderen van sommige dingen van je seksleven, zoals spermabelasting, beweeglijkheid, spermakwaliteit en algehele mannelijke vruchtbaarheid.
Medicijnen die de ejaculatie verhogen, kunnen u helpen met al die genoemde feiten: spermakwaliteit, beweeglijkheid en dat soort dingen.
Natuurlijke medicijnen om het aantal zaadcellen te verhogen , zijn ontworpen om mannen te helpen het ejaculatievolume te vervijfvoudigen. En natuurlijk betekent het langere en onvergetelijke orgasmes. Naast het verbeteren van je ejaculatie, beïnvloeden deze medicijnen ook je orgasmes. Het belangrijkste punt is echter dat uw erecties sterker en harder zullen worden, wat zal leiden tot meer kracht.
Als gevolg hiervan zal je seksuele partner ook betere gevoelens hebben.
In overeenstemming met de resultaten van klinische tests kunnen natuurlijke producten die gericht zijn op het verhogen van het volume bijdragen aan betere algemene prestaties op het gebied van seksuele activiteit. Door ejaculaties van hoge kwaliteit verbeteren mensen hun seksuele leven en voelen ze zich helemaal tevreden.

Gids: Hoe kies je natuurlijke medicijnen om het aantal zaadcellen te verhogen?

De eerste vraag die opkomt als je ze wilt kopen, is hoe je de juiste keuze maakt. In deze gids hebben we geprobeerd een aantal dingen te schetsen die waarschijnlijk uw aandacht vereisen.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Hoe kies je natuurlijke medicijnen om het aantal zaadcellen te verhogen?
Beantwoord de volgende vragen voordat u een product koopt:

 • Zitten er 100% natuurlijke componenten in de remedie die je gaat aanschaffen? Vergeet niet dat u een veilig en natuurlijk product nodig heeft dat geen bijwerkingen veroorzaakt, maar waarmee u het gewenste effect krijgt.
 • Is het product getest en wat waren de resultaten? Vergeet niet dat alleen klinisch geteste producten, die door artsen worden geaccepteerd, als veilig kunnen worden beschouwd. Alleen deze supplementen kunnen u helpen uw problemen op te lossen.
 • U kunt het product vertrouwen als de fabrikant een volledige geld-terug-garantie biedt voor het geval u niet volledig tevreden bent met het product en een redelijk tijdsbestek.
 • Bekijk de getuigenissen voor de natuurlijke medicijnen die u wilt kopen. Als de pillen echt effectief zijn, zullen er zeker enkele echte succesverhalen zijn.
 • Is er ondersteuning beschikbaar voor de klanten? De klantenondersteuningslijnen moeten altijd beschikbaar zijn via verschillende middelen, waaronder e-mail en telefoon, of op een andere manier, zodat u vragen kunt stellen en bevredigende en professionele antwoorden kunt krijgen.
 • Welke meningen zijn te vinden op onafhankelijke forums? De meningen die daar worden gevonden, zijn waar, omdat de fabrikanten op hun websites alleen positieve referenties zullen tonen.
Zoek een forum of een beoordelingssite om u te helpen bij het maken van uw keuze. Het discussieforum "spermavolume" is bijvoorbeeld een plek waar u de succesverhalen en mislukkingen kunt lezen van echte mannen die allerlei ervaring hebben met medicijnen die de ejaculatie verhogen en zelfs de moeilijkste vragen over deze producten kunnen beantwoorden.

Geneesmiddel om de beweeglijkheid van het sperma en het aantal zaadcellen na 40 jaar te verhogen

In de loop der jaren is de medische wetenschap in staat geweest om bepaalde medicijnen te ontwerpen die mensen helpen om van bepaalde gezondheidsproblemen af te komen waar ze misschien al jaren aan lijden. Evenzo, als iemand na 40 jaar problemen heeft met de productie van sperma, de kwaliteit van het sperma of de mobiliteit van het sperma, kan hij daar zeker vanaf komen door bepaalde medicijnen te consumeren.
Er zijn in principe 2 hoofdtypen spermamedicijnen.
De eerste - medicijn om het aantal zaadcellen te verhogen - is ontworpen om het aantal zaadcellen en het totale volume van zaadvloeistof te vergroten. Deze medicijnen verbeteren ook de kwaliteit van het orgasme! De tweede - medicijn om de beweeglijkheid van het sperma te verhogen - verbetert de snelheid van zaadcellen die nodig is voor een betere mannelijke vruchtbaarheid.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Geneesmiddel om de beweeglijkheid van het sperma en het aantal zaadcellen te verhogen
Hier is een lijst met wijdverspreide geneesmiddelen om het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van het sperma te verhogen:

 • Gonadotrofines - Gonadotrofines bevatten hCG en hMG die de testikels stimuleren voor de productie van sperma en testosteron. Dit geneesmiddel wordt in bepaalde gevallen gebruikt in combinatie met andere voortplantingstechnologieën (ART) om de productie van het aantal zaadcellen te verhogen. Enkele van de algemeen aanvaarde merken op de markt zijn Novarel en Pregnyl.

  De algemene consumptie van gonadotrofines omvat twee of drie injecties per week en de behandelingscyclus duurt ten minste zes maanden. In zeldzame gevallen, als het aantal zaadcellen na de behandelingscyclus van zes maanden nog steeds niet normaal wordt, wordt het hMG-regime aan de behandeling toegevoegd en wordt de behandelingscyclus verder verlengd tot één tot twee jaar.
 • Clomiphene - Clomiphene is een niet-steroïde medicijn en helpt bij het stimuleren van de productie van follikelstimulerend hormoon (FSH), hypofysehormonen en het luteïniserend hormoon (LH). Dit geneesmiddel stuurt de testikels aan om gezond sperma te produceren en testosteron af te scheiden. Het geneesmiddel wordt over het algemeen drie keer per week ingenomen, maar de behandelingscyclus kan variëren van drie tot zes maanden, afhankelijk van de uitkomst. Men kan het medicijn zelfs gedurende twee jaar in kleine hoeveelheden consumeren voor het geval het hormonale niveau normaal wordt.
 • Letrozol - Letrozol wordt aanbevolen door artsen omdat het helpt bij het verhogen van de testosteronniveaus in het lichaam, wat verder helpt bij het maximaliseren van het aantal zaadcellen. Het medicijn wordt, kortom, gebruikt om alle problemen met betrekking tot het aantal zaadcellen te behandelen. Letrozol moet eenmaal per week worden ingenomen (één pil) of zoals voorgeschreven door de arts.
 • Bromocriptine - Het geneesmiddel wordt gebruikt als een controlepil die helpt bij het voorkomen van de afgifte van prolactinehormoon in het mannelijk lichaam. Het hormoon prolactine, dat een verlaging van de testosteronspiegel in het mannelijk lichaam veroorzaakt, kan met dit geneesmiddel worden geëlimineerd. Bromocriptine is het meest geschikt voor mannen die lijden aan spermastoornissen als gevolg van hyperprolactinemie.
 • Imipramine - Imipramine is nuttig bij de behandeling van retrograde ejaculatie. Het geneesmiddel keert het proces van abnormale ejaculatie van sperma uit de blaas en terug in de penis om.
 • Synthetische testosteronpillen, injecties of gelsare - Veel artsen raden synthetische testosteronpillen, injecties of gels aan om het lagere niveau van testosteron in het mannelijk lichaam aan te vullen. De reden hierachter is dat de gelvorm veel veiliger is dan de pilvorm.
 • Antibiotica en antischimmelmiddelen - Problemen in verband met schimmels en bacteriële infecties van het voortplantingssysteem worden behandeld met behulp van antibiotica en antischimmelmiddelen.

Dingen die u moet vermijden als u het aantal zaadcellen en het ejaculatievolume na 40 jaar wilt verhogen

Er zijn bepaalde dingen die u moet vermijden als u het aantal zaadcellen en het ejaculatievolume wilt verhogen. Meestal zijn dit slechte gewoonten die een negatieve invloed hebben op de spermaproductie, de kwaliteit en beweeglijkheid van het sperma, vooral bij volwassen mannen na 40 of 50 jaar.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Dingen die u moet vermijden als u het aantal zaadcellen en het ejaculatievolume wilt verhogen
Dit zijn de meest voorkomende dingen die u moet vermijden:

 • Vermijd overmatig gebruik van alcohol en drugs - Overmatig gebruik van drugs en alcohol is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, maar vermindert ook het aantal zaadcellen en de gezondheid van het sperma. Verschillende onderzoeken tonen aan dat het gebruik van cocaïne, alcohol, marihuana en andere soortgelijke drugs van hoge kwaliteit de spermaproductie vermindert.
 • Zeg nee tegen roken - Roken vermindert consequent het aantal zaadcellen van de persoon en daarom moet het worden vermeden.
 • Vermijd het consumeren van sojaproducten - Sojaproducten bevatten over het algemeen fyto-oestrogenen, een stof die de productie van sperma en testosteronbinding vermindert. Dergelijke producten verlagen ook de mobiliteit van het sperma en daarom moet het worden vermeden.
 • Vermijd verschillende voorgeschreven medicijnen - Er zijn verschillende voorgeschreven medicijnen die mogelijk de productie van sperma kunnen verminderen. Het minimaliseren van de consumptie van verschillende van dergelijke medicijnen kan het aantal zaadcellen weer normaal of zelfs hoger maken.

Natuurlijke manieren om het aantal zaadcellen en het ejaculatievolume na 40 jaar te verhogen

Veel mensen denken dat het aantal zaadcellen alleen kan worden verbeterd door medicijnen te consumeren om het aantal zaadcellen te verhogen , maar in werkelijkheid kan de mobiliteit van sperma op natuurlijke manieren worden verbeterd!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Natuurlijke manieren om het aantal zaadcellen en het ejaculatievolume te verhogen
Deze natuurlijke manieren om het aantal zaadcellen en het ejaculatievolume te verhogen , zijn onder meer:

 • Goede slaap en lichaamsbeweging - Regelmatige lichaamsbeweging en een slaap van ten minste 7-8 uur in de nacht kunnen leiden tot een verbeterd of verhoogd aantal zaadcellen. Studies hebben ook aangetoond dat het uitvoeren van een 16 weken durend aeroob oefenprogramma van ten minste 50 minuten driemaal per week het spermavolume en de mobiliteit ervan kan vergroten.
 • Vitaminen en calcium consumeren - Onderzoek heeft uitgewezen dat voedingsmiddelen met calcium en vitamine D een directe invloed hebben op de gezondheid van het sperma. Die mensen die minder vitamine D in hun dieet consumeren, blijken een lager aantal zaadcellen te hebben. Om het aantal zaadcellen en de mobiliteit van het sperma te verhogen, wordt daarom aanbevolen om voedsel in te nemen dat rijk is aan vitamines en calcium.
 • Verhoog de inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten - Antioxidanten helpen bij het deactiveren en verwijderen van vrije radicalen en andere verbindingen die verschillende cellen beschadigen die verantwoordelijk zijn voor de productie van sperma. Er zijn verschillende onderzoeken die aantonen dat vitamines en mineralen fungeren als antioxidantenmoleculen die direct helpen bij de productie van het aantal zaadcellen.
  Enkele van de antioxidanten die bijdragen aan een gezond aantal zaadcellen zijn: co-enzym Q10, glutathion, vitamine C (ascorbinezuur), vitamine E, selenium, I-carnitine.
 • Inname Zink en foliumzuur - Er zijn beperkte onderzoeken die aantonen dat het consumeren van een combinatie van zink en foliumzuur helpt bij het verbeteren van de algehele gezondheid van het sperma, inclusief het totale aantal zaadcellen en de spermaconcentratie.
 • Ashwagandha - In de loop der jaren is Ashwagandha gebruikt als een traditioneel medicijn voor het genezen van verschillende vormen van seksuele disfunctie. Ashwagandha, ook bekend als Indiase ginseng, kan, indien het gedurende 90 dagen ten minste 675 mg per dag wordt geconsumeerd, het aantal zaadcellen en de gezondheid ervan verhogen - dit werd ook bevestigd door klinische studies. Omdat Ashwagandha gemakkelijk verkrijgbaar is in natuurvoedingswinkels en online kan worden gekocht, kan men het regelmatig consumeren totdat alles normaal wordt.
 • Verhoog de inname van gezond vet - Gezonde vetten of zogenaamde meervoudig onverzadigde vetten die omega-6 en omega-3 bevatten, zijn gunstig voor de ontwikkeling van het spermamembraan. Daarom, om het aantal zaadcellen te verhogen en te genieten van een gezonde ejaculatie, moet men dergelijke verbindingen regelmatig innemen.
 • Inname van spermavriendelijke voedingsstoffen - Het lijdt geen twijfel dat het eten van voedsel dat rijk is aan gezonde voedingsstoffen en verbindingen het lichaam in staat stelt ze allemaal goed te verteren. We moeten supplementen nemen die rijk zijn aan vitamines, antioxidanten en mineralen, maar er zijn gevallen waarin het lichaam ze niet allemaal gemakkelijk opneemt.
  Daarom is de beste manier om ze allemaal te consumeren door voedsel te eten dat rijk is aan spermavriendelijke voedingsstoffen.
  Het consumeren van voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, walnoten, de meeste schaaldieren, de meeste vis, volkoren en granen, pure chocolade, broccoli, knoflook, bananen, ginseng, kurkuma, spinazie, asperges, gefermenteerde noten en zaden kan bijvoorbeeld helpen om het aantal zaadcellen te verhogen.

Conclusie: vind producten die de ejaculatie bij volwassen mannen verhogen

Onthoud dat natuurlijke geneesmiddelen voor verbetering van de ejaculatie alleen die natuurlijke elementen mogen bevatten die 100% veilig zijn. Als u natuurlijke medicijnen kiest, zullen uw ejaculaties fantastisch zijn en zult u geen nadelige bijwerkingen ondervinden.

Zoek medicijnen die de ejaculatie verhogen 


comments powered by Disqus