Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Geneesmiddelen die de ejaculatie verhogen

Geneesmiddelen die verhoging van de ejaculatie

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2021-01-20)
Geneesmiddelen die verhoging van de ejaculatie 

Wat is ejaculatie?

Ejaculatie is een proces waarin sperma is ontslagen uit de mannelijke reproductory tract tijdens een orgasme. Het is de natuurlijke doelstelling van mannelijke seksuele stimulatie en de laatste fase voor een natuurlijke bevruchting.

Ejaculatie in veel gevallen kan spontaan optreden tijdens het slapen (normaal gesproken tijdens het hebben van "natte droom") en in sommige zeldzame gevallen, het kan zich ook voordoen als gevolg van prostaat ziekte.

Zaadlozing problemen

Er zijn in principe 4 soorten ejaculatie problemen:

 • Anejaculatie - het is het type voorwaarde waar de persoon is niet in staat om te ejaculeren sperma. Onder dit type, het mannelijke lichaam kan nog steeds het gevoel het plezier met orgasme en hun lichaam kunnen nog zaadcellen produceren maar tijdens de climax, geen sperma komt weer door de penis.
 • Dysejaculation - onder dit soort ejaculatie, de persoon in staat is voor de productie van sperma tijdens een orgasme, maar tijdens een zaadlozing is, misschien moeten ze gaan via ernstige pijn. Tijdens het proces wellicht de persoon een pijnlijk branderig gevoel in de lies doorlopen wanneer het sperma is ejaculatie.
 • Retrograde ejaculatie - In dit type van zaadlozing het sperma in de achterwaartse richting reist en in de blaas te bereiken in plaats van coming out van de urinebuis. Dit soort ejaculatie problemen wordt gevonden in die mannen hebben sclerose of diabetes. Echter dit soort ejaculatie is fysiek niet schadelijk, maar het beïnvloedt de mannelijke infertiliteit. De persoon zou ook een andere sensatie tijdens de ejaculatie lijden. Dit soort ejaculatie is ook bekend als "droge come", zoals tijdens het proces kan de persoon ervaren orgasme maar hij niet zou kunnen zijn om sperma uit de penis.
 • Premature ejaculatie - ook bekend als snelle ejaculatie, het is een verschijnsel waarin de persoon consequent voelt dat hij weinig of geen controle over de timing van de opbouw naar ejaculatie heeft.
Wilt u de verhoging van het bedrag van uw sperma om langere ejaculaties? Zo ja, dan medicijnen die ejaculatie verhogen zeker de oplossing zijn zoekt. Zij zullen u helpen om ook meer sperma produceren wat langer seks hebben.

Geneesmiddelen die verhoging van de ejaculatie

Natuurlijk, moet u weten hoe deze medicijnen werken. Ze helpen je lichaam te hebben wat het echt moet en in de hoeveelheid moet worden. Met andere woorden, krijgt uw organisme genoeg voedingsstoffen waarmee u betere orgasmes en ejaculaties. Vandaag is het wijd verspreid om wel interesse in het veranderen van sommige dingen voor uw seksleven zoals sperma laden, beweeglijkheid, kwaliteit van het sperma en totale mannelijke vruchtbaarheid.
Geneesmiddelen die verhoging van de ejaculatie kunnen u helpen met alles wat feiten vermeld: kwaliteit van het sperma, beweeglijkheid en dingen zoals die.
Natuurlijke geneeskunde te verhogen zaadcellen tellen is ontworpen om te helpen mannen ejaculatie om volume te verhogen vijfvoudige. En, natuurlijk, het betekent langer en onvergetelijke orgasmes. Naast het verbeteren van uw ejaculatie, beïnvloeden deze medicijnen uw orgasmen ook. Het belangrijkste punt is echter dat uw erecties wordt sterker en moeilijker wat zal leiden tot meer macht hebben.
Dientengevolge, uw seksuele partner zal hebben betere gevoelens te.
Overeenkomstig de resultaten van klinische testszijn natuurlijke producten gericht op het volume verhogen kunnen bijdragen aan betere algemene prestaties wat betreft seksuele activiteit is. Als gevolg van hoge kwaliteit ejaculaties mensen verbeteren hun seksuele leven en voel me helemaal tevreden.

Gids: Hoe te kiezen voor natuurlijke geneeskunde te verhogen zaadcellen tellen?

De eerste vraag die komt wanneer u wilt kopen van hen is hoe de juiste keuzete maken. In deze gids probeerden we te schetsen van de verschillende dingen die zouden kunnen vereisen uw aandacht.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Hoe te kiezen voor natuurlijke geneeskunde te verhogen zaadcellen tellen?
Voor het kopen van een product, gelieve, de volgende vragen te beantwoorden:

 • Zijn er 100% natuurlijke bestanddelen in de remedie die je gaat te verwerven? Vergeet niet dat u moet veilig en natuurlijk product dat zal niet leiden tot bijwerkingen maar laat je het gewenste effect te krijgen.
 • Was het product getest en wat waren de resultaten? Vergeet niet dat enige klinisch geteste producten, die wordt geaccepteerd door artsen, kan worden beschouwd als veilig. Alleen deze supplementen kunnen u helpen om uw problemen oplossen.
 • U kunt het vertrouwen van het product als de fabrikant volledige geld-terug-garantie biedt voor het geval dat u niet volledig tevreden bent met het product en de redelijke termijn.
 • Kijk door de getuigenissen voor de natuurlijke medicijnen die u zou willen kopen. Als de pillen echt effectief zijn, zal er zeker worden enkele echte succesverhalen.
 • Is er ondersteuning beschikbaar voor de klanten? Ondersteuning klantregels altijd via verschillende middelen, met inbegrip van e-mail en telefoon, of op enigerlei andere wijze beschikbaar moeten zijn, zodat je zou kunnen vragen vragen en bevredigende en professionele antwoorden te krijgen.
 • Welke adviezen kunnen worden gevonden in onafhankelijke forums? De adviezen vinden er waar zijn, omdat de fabrikanten op hun web-sites positieve referenties alleen tonen zal.
Zoek een forum of een review-site kunt u uw keuze maken. Bijvoorbeeld, is "sperma volume" discussieforum een plek waar u lezen kunt de successen en mislukkingen van echte mannen die allerlei ervaring met geneesmiddelen die verhoging van de ejaculatie en kan beantwoorden zelfs de meest moeilijke vragen over deze producten.

Geneeskunde te verhogen de beweeglijkheid van de zaadcellen en sperma telling

Door de jaren heen, heeft medische wetenschap geweest kundig voor bepaalde geneesmiddelen die helpen mensen om zich te ontdoen van bepaalde gezondheidskwesties waaruit ze al jarenlang last misschien ontwerpen. Evenzo, als iemand kwesties met betrekking tot de productie van sperma, spermakwaliteitof sperma mobiliteit heeft, hij kan zeker ontdoen van die door het eten van bepaalde geneesmiddelen.
Er zijn in principe 2 belangrijke types van sperma geneesmiddelen.
De eerste één - geneeskunde te verhogen zaadcellen tellen - is ontworpen om te verhogen aantal zaadcellen en de totale hoeveelheid zaadvocht vloeistof. Deze geneesmiddelen ook kwaliteit orgasme! De tweede een - geneeskunde te verhogen de beweeglijkheid van de zaadcellen - snelheid van de zaadcellen die vereist voor verbeterde mannelijke vruchtbaarheid is verbetert.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Geneeskunde te verhogen de beweeglijkheid van de zaadcellen en sperma telling
Hier is een lijst van wijd verspreiding geneesmiddelen te vergroten van de beweeglijkheid van zaadcellen tellen en sperma:

 • Gonadotrofines - gonadotrofines bevat hCG en hMG die stimuleren de testikels voor de productie van zaadcellen en testosteron. Dit geneesmiddel in bepaalde gevallen wordt gebruikt in combinatie met andere reproductieve technologieën (kunst) teneinde de productie van zaadcellen tellen. Enkele van de algemeen aanvaarde merken in de markt omvatten Novarel en Pregnyl.

  Het algemene verbruik van gonadotrofines omvat twee of drie injecties per week en zijn behandeling cyclus duurt ten minste zes maanden. In zeldzame gevallen, als de zaadcellen tellen nog steeds niet normaal na de zes maanden behandeling cyclus, de toevoeging van hMG regime is gemaakt aan de behandeling en de cyclus van de behandeling is verder uitgebreid met een tot twee jaar.
 • Clomiphene - Clomiphene wordt een niet-steroïde medicatie helpt bij het stimuleren van de productie van follikelstimulerend hormoon (FSH), hypofyse hormonen en het luteïniserend hormoon (LH). Dit geneesmiddel regisseert de testikels gezond sperma produceren en afscheiden van testosteron. De geneeskunde in het algemeen drie keer per week wordt verbruikt, maar zijn behandeling cyclus kan variëren van drie tot zes maanden afhankelijk van de uitkomst. Een kan zelfs de drug in lage hoeveelheid verbruiken voor twee jaar, in het geval dat de hormonale niveau wordt normaal.
 • Letrozol - letrozol is aanbevolen door artsen, omdat het helpt bij de verhoging van de testosteron-niveaus in het lichaam die helpt bij het maximaliseren van de zaadcellen tellen. De geneeskunde, in het kort, wordt gebruikt voor de behandeling van alle de kwesties met betrekking tot sperma telling. Letrozol moet worden geconsumeerd eenmaal per week (één pil) of zoals voorgeschreven door de arts.
 • Bromocriptine - de geneeskunde wordt gebruikt als een controlerende pil die helpt bij het voorkomen van het vrijkomen van het hormoon prolactine in het mannelijk lichaam. Prolactine hormoon, waardoor een vermindering van testosteron niveaus in het mannelijk lichaam kan worden geëlimineerd met deze medicament. Bromocriptine is best geschikt voor die mensen die lijden aan sperma waardevermindering wegens hyperprolactinemie.
 • Imipramine - Imipramine is nuttig bij de behandeling van retrograde ejaculatie. De geneeskunde draait het proces van abnormale ejaculatie van sperma van de blaas en terug naar de penis.
 • Synthetische testosteron pillen, injecties of gelsare - veel artsen raden synthetische testosteron pillen, injecties of gelsare naar de top van het lagere niveau van testosteron in het mannelijk lichaam. De reden hierachter is dat de gel vorm veel veiliger dan de pilvorm is.
 • Antibiotica en anti-schimmel geneesmiddelen - problemen in verband met schimmels en bacteriële infecties van de geslachtsorganen worden behandeld met behulp van antibiotica en anti-schimmel geneesmiddelen.

Dingen te vermijden als u wilt om zaadcellen tellen en ejaculatie Volume te verhogen

Er zijn bepaalde dingen te vermijden als u wilt om zaadcellen tellen en ejaculatie volume te verhogen. Dit zijn meestal de slechte gewoonten die negatief van invloed zijn op de zaadproductie, de kwaliteit van het sperma en de beweeglijkheid.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Dingen te vermijden als u wilt om zaadcellen tellen en ejaculatie Volume te verhogen
Dit zijn de bovenste gemeenschappelijke dingen te vermijden:

 • Voorkomen dat overmatig gebruik van Alcohol en Drugs - overmatig gebruik van drugs en alcohol is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, maar het vermindert ook de gezondheid van de zaadcellen tellen en sperma. Verschillende studies tonen aan dat het gebruik van cocaïne, alcohol, marihuana en andere soortgelijke drugs in hoge kwaliteit vermindert de productie van zaadcellen.
 • Zeg nee tegen roken - roken consequent vermindert de sperma telling van de persoon en daarom moet worden vermeden.
 • Consumptie van sojaproducten te vermijden - soja producten in het algemeen bevat fyto-oestrogenen, een stof die vermindert de productie van sperma en testosteron verlijmen. Dergelijke producten lager naar beneden de sperma mobiliteit, ook en dus het moet worden vermeden.
 • Verschillende voorschriftmedicijnen vermijden - er zijn verschillende voorgeschreven geneesmiddelen die de productie van zaadcellen potentieel kunnen verminderen. Minimaliseren van de consumptie van verscheidene dergelijke medicijnen kan het sperma telling brengen terug naar normale of zelfs hoger.

Natuurlijke manieren om zaadcellen tellen en ejaculatie Volume te verhogen

Veel mensen denken dat sperma telling kan alleen worden verbeterd door het consumeren van geneeskunde te verhogen zaadcellen tellen , maar in werkelijkheid, de mobiliteit van sperma kan worden verbeterd op een natuurlijke manier!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Natuurlijke manieren om zaadcellen tellen en ejaculatie Volume te verhogen
Deze natuurlijke manieren om zaadcellen tellen en ejaculatie volume omvatten:

 • Goede slaap en lichaamsbeweging - regelmatige lichaamsbeweging en hebben een slaap van ten minste 7-8 uur in de nacht kan leiden tot betere of verhoogde zaadcellen telt. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat het uitvoeren van een 16-week aërobe oefeningsprogramma van ten minste 50 minuten driemaal per week het sperma volume en de mobiliteit verhogen kan.
 • Verbruiken vitaminen en Calcium - onderzoek heeft geconstateerd dat voedingsmiddelen met calcium en vitamine D rechtstreeks van invloed zijn sperma gezondheid. Degenen die minder vitamine d in hun voeding consumeren zijn gevonden te hebben een lagere sperma telling. Daarom, te verhogen van de zaadcellen tellen en sperma mobiliteit is het aanbevolen om nemen in voedsel dat rijk is aan vitaminen en calcium.
 • Verhogen van de inname van Antioxidant-rijke voedingsmiddelen - antioxidanten helpt bij het uitschakelen en het verwijderen van vrije radicalen, alsmede andere stoffen die schadelijk zijn voor meerdere cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van zaadcellen. Er zijn verschillende studies die aantonen dat vitaminen en mineralen die fungeert als anti-oxidanten moleculen die direct bij de productie van zaadcellen tellen helpen.
  Enkele van de antioxidanten die aan de gezonde zaadcellen tellen bijdragen omvatten: co-enzym Q10, glutathion, vitamine C (ascorbinezuur), vitamine E, Selenium, carnitine.
 • Inname zink en folaat - Er zijn beperkte studies waaruit blijkt dat het nuttigen van een combinatie van zink en folaat helpt bij het verhogen van de algehele gezondheid van sperma, met inbegrip van totale zaadcellen tellen en de concentratie sperma.
 • Ashwagandha - door de jaren heen, Ashwagandha is gebruikt als een traditionele geneeskunde voor het genezen van verschillende vormen van seksuele disfunctie. Ashwagandha die ook bekend staat als Indiase ginseng, als verbruikt voor 90 dagen ten minste 675 mg per dag, kan stimuleren de zaadcellen tellen en zijn gezondheid - dit werd ook bevestigd door klinische studies. Ashwagandha is gemakkelijk beschikbaar in natuurlijke voedingopslag en kan online worden gekocht, kan een het verbruiken op regelmatige basis pas alles normaal.
 • Verhoging van gezonde vet inname - gezonde vetten of zogenaamde meervoudig onverzadigde vetten, zoals omega-6 en omega-3 zijn gunstig voor de ontwikkeling van de zaadcellen membraan. Daarom verhogen de zaadcellen tellen en genieten van gezonde ejaculatie, moet een inname dergelijke verbindingen op regelmatige basis.
 • Inname Sperma vriendelijke voedingsstoffen - is het ongetwijfeld zeggen dat eten voedsel rijk aan gezonde voedingsstoffen en verbindingen toestaan het lichaam om te verteren ze allemaal goed. We moeten het nemen van supplementen die hoog in antioxidanten, vitaminen en mineralen, maar er zijn gevallen waar het lichaam niet ze allemaal gemakkelijk absorberen doet.
  , De beste manier van de consumptie van alle van hen daarom door het eten van voedsel dat rijk is aan sperma-vriendelijk nutriënten.
  Bijvoorbeeld, consumeren voedsel zoals citrusvruchten, walnoten, meeste schelpdieren, de meeste vis, volkoren en korrels, donkere chocolade, broccoli, knoflook, bananen, ginseng, kurkuma, spinazie, asperges, gefermenteerde noten en zaden kunnen helpen sperma telling stimuleren.

Conclusie

Vergeet niet, natuurlijke medicijnen voor verbetering van de ejaculatie moeten bevatten alleen de natuurlijke elementen die 100% veilig. Kiest u voor natuurlijke geneesmiddelen, uw ejaculaties fantastisch zal zijn, en u zal niet geconfronteerd met geen nadelige bijwerkingen.

Geneesmiddelen die verhoging van de ejaculatie te vinden 


comments powered by Disqus