Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Mannelijke vruchtbaarheidstest

Hoe meer mannelijke vruchtbaarheid? Analyse van de mannelijke vruchtbaarheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Hoe meer mannelijke vruchtbaarheid? Analyse van de mannelijke vruchtbaarheid 

Wat is de mannelijke vruchtbaarheid?

Vruchtbaarheid verwijst naar het natuurlijke vermogen om te reproduceren met natuurlijke middelen. Vruchtbaarheid, in het algemeen verschilt van vruchtbaarheid die is gedefinieerd als het potentieel voor de voortplanting.

Onvruchtbaarheid is het ontbreken van de vruchtbaarheid, of wanneer een man heeft een zeer minder kans zijn vrouwelijke partner zwanger te maken. Mannelijke vruchtbaarheid is meestal afhankelijk van de kwaliteit van de zaadcellen van de mannen.

Er zijn ook manieren om de mannelijke vruchtbaarheid, zullen we praten over hen hieronder.

Wat beïnvloedt mannelijke vruchtbaarheid

Factors That Affect Male Fertility
Factoren die invloed op de mannelijke vruchtbaarheid
Hieronder zijn bepaalde aspecten die invloed op de mannelijke vruchtbaarheid:

 • Erectiele disfunctie - erectiestoornissen of impotentie is een situatie wanneer een man niet kunnen handhaven of ontwikkelen van een erectie tijdens de geslachtsgemeenschap is.
 • Sperma mobiliteit - sperma mobiliteit verwijst naar het proces, waaronder de spermacel door middel van het vrouwelijke voortplantingssysteem om het ei te bereiken beweegt. In eenvoudige woorden betekent het het vermogen van de gezonde spermacel om te zwemmen. Mannelijke onvruchtbaarheid kan ook optreden in het geval wanneer de zaadcellen doen niet goed zwemmen. Arme sperma mobiliteit bij de mens wordt ook wel asthenospermia of Asthenozoöspermie.
 • Libido - Libido bij de mens wordt beschreven als iemands verlangen of seksuele drang naar seksuele activiteit. Consumptie van voedsel of supplementen die verantwoordelijk voor het verhogen van de libido in het mannetje zijn wordt genoemd als afrodisiaca.
 • Sperma telling - sperma telling is de concentratie van de zaadcellen in de bepaalde hoeveelheid sperma. Meestal, wordt sperma analyse ("seminogram") gedaan om erachter te komen hoeveel zaadcellen in het sperma aanwezig.
 • Testosteron - onvruchtbaarheid bij sommige mannen kunnen vanwege het lage niveau van testosteron is het mannelijk geslachtshormoon aanwezig in het lichaam.
Het moet in mening dat afgezien van de bovengenoemde aspecten, mannelijke onvruchtbaarheid van verschillende factoren zoals de geschiktheid van de persoon, algemene gezondheid en dieet verontreinigingen afhangen kan worden gehouden. Om te sorteren alles, daarom noodzakelijk om te consumeren van een gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Analyse van de mannelijke vruchtbaarheid

Mannelijke vruchtbaarheid analyse is een gemeenschappelijke manier om te zien als een volwassen man uitgroeien een vader van een baby tot kan of als hij vruchtbare at all is. Statistieken zegt dat elke derde paar onder degenen die willen een baby, maar heb problemen met conceptie lijdt aan de problemen.
Het probleem kan worden in sperma kwaliteit en kwantiteit.
Een analyse van de mannelijke vruchtbaarheid is ook een methode om de doelmatigheid van dergelijke operaties als vasectomie en omkering vasectomieop grote schaal gebruikt.

Male Fertility Tests
Mannelijke vruchtbaarheid Tests
De mannelijke vruchtbaarheid analyse bevat meestal de volgende tests:

 • Het meten van de concentratie sperma in elke milliliter (ml) van iemands ejaculaat.
 • Hoeveelheid tijd nodig voor sperma vloeibaarworden.
 • Motile dichtheid is één meer parameter waarmee rekening moet worden gehouden bij mannelijke infertiliteit analyse gemaakt. De test blijkt dat de hoeveelheid sperma steeds vooruit normaal.
 • Het percentage van sperma met normale vorm.
 • Het bepalen van de zuurgraad niveau - het niveau van de pH. Alkalimetric test is ook opgenomen.
 • Controleer als er witte bloedcellen in een spermastaaltje.
 • Meten van fructose niveau. Fructose is noodzakelijk als het vult het sperma met energie.

Voorbereidingen

Vóór een mannelijke vruchtbaarheid test ondergaan moet u sommige preparaten.

Preparations for Male Fertility Analysis
Voorbereidingen voor de analyse van de mannelijke vruchtbaarheid
De volgende zijn Standaardvoorbereidingen voor analyse van de mannelijke vruchtbaarheid:

 • Tijdens de 2-5 dagen vóór de analyse mag niet hebt activiteit. Als u deze eis niet volgen, zal de specifieke cellen tellen niet zo hoog mogelijk te houden, zodat de test niet als betrouwbaarworden beschouwd.
 • Maar de onthouding moet niet te lang. Om precies te zijn, moet het niet duren voor meer dan 2 weken voor de test, aangezien zulk een langdurig sperma inactiefmaakt.
 • Consumptie van alcohol is verboden voor enkele dagen vóór de proef, bovendien, informeert u de dokter over alle medicijnen u gebruikt.
Hiervoor uw mannelijke vruchtbaarheid test nodig artsen uw monster. Een kleine steekproef kopje dient u te vullen. Het kan gebeuren thuis of op een kliniek of een ziekenhuis waar u bent om de test. In de meeste gevallen worden monsters verkregen door middel van zelf-stimulatie. Een andere optie is het gebruik van een speciale collectie condoom dat zonder latex geschiedt.

Hoe het verhogen van de mannelijke vruchtbaarheid

Geloof het of niet, is het mogelijk om mannelijke vruchtbaarheid. Ja, het is mogelijk om kansen te verhogen van conceptie voor bijna elke man. Dit vereist geen enkele specifieke kennis, dat is goed nieuws voor mannen dromen over kinderen.

Mannelijke vruchtbaarheid wordt bepaald door het aantal sperma cellen die een man tijdens een ejaculatie heeft. Er zijn een heleboel producten en pillen voor mannelijke vruchtbaarheid op de markt vandaag die belofte een effect van de verhoging van de productie van sperma.

Maar elke dag u kunt voorzien van 2 veilige en natuurlijke methoden die zal u helpen om de mannelijke vruchtbaarheid. De hand liggende zaak maar echt belangrijk voor het functioneren van je lichaam is om gehydrateerd worden.

Wanneer je lichaam uitgedroogd is het niet werking op een juiste manier, thats waarom het bedrag van je cellen kunt omzetten in het ergste. De beter gehydrateerd je lichaam is, de grotere hoeveelheid zaadvocht vloeistof u maakt, wordt niet goed gehydrateerd zal waarschijnlijk verminderen het volume dat u kan genereren.
Is het best te hebben minimaal acht glazen water elke dag voor de mannelijke vruchtbaarheid.

Pillen voor de mannelijke vruchtbaarheid

Er zijn natuurlijke pillen voor de mannelijke vruchtbaarheid , dat kan een grote hulp en toevoeging voor het verhogen van uw vruchtbaarheid. De reden daarvoor is het feit dat ze bevatten niet alleen mineralen en kruiden, maar ook deze aminozuren als L-carnitine en L-arginine , die zeer belangrijkvoor uw gezondheid zijn.

Naast, de omloop van het bloed waardoor de erectie te verbeteren alsook van de verbetering van de pillen voor de mannelijke vruchtbaarheid, dus dubbel voordeel is gegarandeerd voor u.

Meer informatie over pillen voor de mannelijke vruchtbaarheid 


comments powered by Disqus