Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Mannelijke vruchtbaarheid Test

Mannelijke vruchtbaarheid Test

Artikel van Gezondheidscentrum

Mannelijke vruchtbaarheid Test Mannelijke vruchtbaarheid testen is een gemeenschappelijke manier om te zien als een volwassen man een vader van een baby worden kan of als hij vruchtbare at all is. Statistieken zegt dat elke derde paar onder degenen die willen te hebben een baby, maar hebben problemen met de conceptie lijdt aan de problemen. Het probleem kan worden in sperma kwaliteit of bedrag. Een mannelijke vruchtbaarheid test is ook een methode om de doelmatigheid van dergelijke operaties zoals vasectomie en omkering vasectomie op grote schaal gebruikt.

Mannelijke vruchtbaarheid analyse

De mannelijke vruchtbaarheid analyse bevat meestal de volgende tests:

  • Meten van de concentratie van sperma in elke milliliter (ml) van een man ejaculatie.
  • Hoeveelheid tijd nodig voor sperma te worden vloeibare.
  • Motile dichtheid is één meer parameter waarmee rekening moet worden gehouden bij mannelijke infertiliteit analyse gemaakt. De test blijkt dat de hoeveelheid sperma steeds vooruit normaal.
  • Het percentage van sperma met normale vorm.
  • Bepaal de zuurgraad niveau - het niveau van de pH. Alkalimetric test is ook opgenomen.
  • Check if there are witte bloedcellen in een spermastaaltje.
  • Meten van fructose niveau. Fructose is noodzakelijk als het vult het sperma met energie.

Voorbereidingen

Voordat het ondergaan van een mannelijke vruchtbaarheid test moet u sommige preparaten. Het betekent dat u de activiteit gedurende 2-5 dagen vóór de analyse mag niet hebben. Als u deze vereiste niet volgen, zal de specifieke cellen tellen niet zo hoog mogelijk, zodat de test niet als betrouwbaar worden beschouwd.

Maar de onthouding mag niet te lang. Om precies te zijn, moet het niet duren voor meer dan 2 weken vóór de proef als zulk een langdurig het sperma inactief maakt. Consumptie van alcohol is verboden voor meerdere dagen vóór de proef, bovendien, informeert u de dokter over alle medicijnen die u zou kunnen gebruiken.

Hiervoor uw mannelijke vruchtbaarheid test nodig artsen uw monster. U moet een kleine steekproef kopje vullen. Het kan gebeuren thuis of op een kliniek of een ziekenhuis waar je bent om de test. In de meeste gevallen worden monsters verkregen door middel van zelf-stimulatie. Een andere optie is het gebruik van een speciale collectie condoom dat zonder latex geschiedt.

Verhoging van de mannelijke vruchtbaarheid

Maar elke dag kan u worden verstrekt met 2 veilige en natuurlijke methoden die u om mannelijke vruchtbaarheid helpen zal. De hand liggende zaak maar echt belangrijk voor het functioneren van uw lichaam is om te worden gehydrateerd.

Wanneer je lichaam gedehydrateerde is het niet werking op een juiste manier, dat is waarom het bedrag van je cellen kunt wijzigen in het ergste. Beter gehydrateerd je lichaam is, de grotere hoeveelheid zaadvocht vloeistof u maakt, wordt niet goed gehydrateerd zal waarschijnlijk verminderen het volume dat u kan genereren. Het is het beste om een minimum van acht glazen water elke dag om mannelijke vruchtbaarheid.

Er zijn natuurlijke sperma volume pillen die worden kan een grote hulp en toevoeging voor het verhogen van uw vruchtbaarheid. De reden daarvoor is het feit dat ze niet alleen mineralen en kruiden, maar ook deze aminozuren als L-carnitine bevatten, L-arginine en L-glysine, die zeer belangrijk zijn voor uw gezondheid. Naast het, zij verbeteren bloedsomloop dus verbetering van de erectie zo goed, dus dubbel voordeel voor u is gegarandeerd.

Hoe te verhogen zaadcellen tellen en de vruchtbaarheid 


comments powered by Disqus