Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Kegel-oefeningen voor mannen

Kegel Oefeningen voor mannen. Hoe vind je de beste Kegel Oefeningen Programma?

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2020-11-16)
Kegel Oefeningen voor mannen. Hoe vind je de beste Kegel Oefeningen Programma? 

Kegel Oefeningen voor mannen

Het komt tot de verrassing van velen om te leren dat mannen daadwerkelijk kunnen doen Kegel oefeningen - en dat ze zo veel voordelen voor mannen als ze doen voor vrouwen.

Het idee van een Kegel oefening is het versterken van de bekkenbodem, dat is het spierweefsel dat de plasbuis controleert. Deze spieren omvatten de pubococcygeus, de puborectalis, en de iliococcygeus spieren. Samen vormen ze de "Levator Ani" spiergroep, gelegen aan weerszijden van het bekken.
In deze termen, is het zinvol om te vermelden dat iedereen de resultaten van een Kegel oefening kan zien.
De bekkenbodem is een belangrijk onderdeel van een verscheidenheid aan lichaamsfuncties,het spijsverteringsstelsel en geslachtsorganen inbegrepen. Hoewel dit niet veel besproken en geadverteerd, Kegel oefeningen zijn gunstig voor mannelijke seksuele leven en kan helpen voorkomen dat bepaalde seksuele disfuncties en zelfs helpen bij het verbeteren van erecties en vergroten penis!

Voordelen van Kegel Oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen hebben relatief dezelfde voordelen voor iedereen,ondanks geslacht.

Benefits of Kegel Exercises For Men
Voordelen van Kegel Oefeningen voor mannen
Echter, er zijn veel factoren die de bekkenbodem van een man kunnen verzwakken die gewoon niet zou optreden in een biologisch vrouwelijk lichaam, waar Kegel oefeningen zou invloed hebben op en steun mannetjes meer dan vrouwtjes.
Bijvoorbeeld, prostaat problemen of verwijdering zal verzwakken de bekkenbodem.

Hoe kegel oefeningen te beginnen

Als u wilt beginnen met kegel oefeningendoen, is het belangrijk om eerst de juiste spieren te vinden om te werken, wat een beetje verwarrend kan zijn.

Om je bekkenbodemspieren te vinden,probeer jezelf te stoppen in het midden van het urineren door de bekkenbodemaan te scherpen, of de spieren die je gebruikt om jezelf te stoppen met flatuleren.

De spieren die worden gebruikt om deze manoeuvres uit te voeren zijn de spieren die u wilt concentreren op bij het doen van Kegel oefeningen - ze zijn uw bekkenbodem!

Pelvic Floor Muscles
Bekkenbodemspieren
Het moet voelen als een aanscherping van de basis van het bekken, alsof je onderste bekken zichzelf opzuigt en in het lichaam.
Weten hoe te activeren en te richten is de sleutel tot het correct doen van Kegel oefeningen.
Probeer een paar oefenrondes van aanscherping en loslaten om jezelf vertrouwd te maken met de actie en de manier waarop het voelt.

Hoe kegel oefeningen te doen

Zodra u uw bekkenbodemspieren hebt gevonden en weet hoe u ze moet contracteren, u aan de slag met uw Kegel-oefeningen.

De meeste Kegel oefeningen zijn vrij eenvoudig als je eenmaal bekend bent met je bekkenbodem, en betrekken precies wat we al hebben meegemaakt: een samentrekking en een release.

  • Om te beginnen, zoek een comfortabele positie. De meeste beginners vinden het makkelijker om te oefenen liggen of zitten, maar Kegel oefeningen kunnen worden gedaan in elke positie.
  • Adem volledig uit zodat je longen leeg zijn.
  • Op uw inademing, contract je bekkenbodemspieren en houd ze stevig. In het begin u ongeveer 3 seconden vasthouden en loslaten op uw uitademing. Als je bekkenbodem sterker wordt, u beginnen met het uitbreiden van uw holds tot 10 seconden of meer (zoals u dat nodig acht), en het vrijgeven van nog eens 10 seconden.
Vergeet niet, op deze langere houdt, wilt u een paar inhales en ademt in het midden van uw weeën.
Het koppelen van uw Kegel oefeningen met je adem zal de beweging meer vloeistof en helpen brengen meer energie in het bekkengebied.

Om uw Kegel oefening te perfectioneren, probeer geen andere spieren te buigen, zoals de buikspieren, dijen of billen. Gericht op de bekkenbodem - en alleen de bekkenbodem - zal u helpen om te leren om deze specifieke spieren bewuster te gebruiken en te scheiden van de rest van je lichaam.
Idealiter wilt u ongeveer 10 herhalingen van de contractie / release duo te doen, en 3 sets van die 10 herhalingen per dag om de beste resultaten te krijgen.
Het belangrijkste deel, wanneer u ervoor kiest om ze te doen, is om Kegel oefeningen onderdeel van uw dagelijkse routine,om de resultaten die u wenst te zien.

Wanneer u resultaten van Kegel Oefeningen ziet

Als u actief doet uw dagelijkse Kegel oefeningen, zult u waarschijnlijk resultaten te zien binnen de eerste paar weken. Echter, voor sommigen, kan dit tot een paar maanden duren.
Wees geduldig en blijf gemotiveerd in het houden van uw ritme, en je zult profiteren van hen.

Vraag uw arts om hulp

Ask Your Doctor for Help
Vraag uw arts om hulp
Als u niet zeker weet of u uw Kegel oefeningen correct doet, of als u enkel een diepere blik in uw bekkenvloer wilt, vraag uw arts.
Niet alleen kunnen ze geven uw professionele tips over uw unieke lichaam, maar ze hebben toegang tot biofeedback technologie.
Biofeedback training, in dit geval, bestaat uit een kleine sonde in het rectum tijdens het doen van uw Kegel oefeningen, die zal bijhouden welke spieren worden geactiveerd, en welke hulp nodig hebben. Het zal uw algehele bekkenactiviteit weergeven.

Dit kan vooral handig zijn als u lijdt aan een van de onderstaande voorwaarden.

Kegel oefeningen voor overactieve blaas

Kegel oefeningen kunnen vooral effectief zijn als u last heeft van een overactieve blaas,urinelekkage, of drang incontinentie.

Kegel Exercises For Overactive Bladder
Kegel oefeningen voor overactieve blaas
Bij het versterken van uw bekkenbodem,bent u de opleiding van uw lichaam en de spieren die de urethra controle, dat is de spier die het mogelijk maakt urine te passeren, en houdt het passeren.
Als deze spieren zwak zijn, heeft je lichaam weinig tot geen controle over de urethrale opening, waardoor het moeilijk is om plassen te controleren.
Het isoleren van uw bekkenbodem geeft u meer controle over uw urineren en trainen de spieren om samen te trekken en urine vrij te geven alleen wanneer dat nodig is. Afstuderen aan langer houdt in uw Kegel oefeningen, voor 10-20 seconden, met dezelfde hoeveelheid rusttijd tussen, geeft u de beste resultaten.

Kegel oefeningen voor erectiestoornissen

Als u lijdt aan erectiestoornissen, Kegel oefeningen kunnen u profiteren, ook!

Kegel Exercises For Erectile Dysfunction
Kegel oefeningen voor erectiestoornissen
Verrassend, uw bekkenbodemspieren spelen ook een rol bij het ontwikkelen en houden van een erectie - deze spieren worden geactiveerd op hetzelfde moment als bloed naar je penis stroomt.
Het is een veel voorkomende misvatting dat uw penis werkt als een spier. De "liefdesspier" is eigenlijk gewoon de bekkenbodem.
Als je ooit in staat geweest om te verhogen en lager uw penis, terwijl rechtop, de spieren die je isoleert zijn eigenlijk je bekkenbodemspieren!

Sommigen hebben zelfs gemeld meer intense orgasmes na het versterken van de bekkenbodem. Weeën in je Kegel oefeningen voor erectiestoornissen moet duren ongeveer 8 seconden, met ongeveer een 8 seconden rust tussen.

Kegel oefeningen voor vroegtijdige zaadlozing

Als je merkt dat je ejaculating eerder dan gewenst tijdens de geslachtsgemeenschap, je bekkenbodemspieren zou kunnen worden de schuld. Veel studies tonen aan dat de meerderheid van de mannen die regelmatig Kegel oefeningen zien een algehele verbetering van hun seksuele prestaties.

Veel als ze werken om urineren en stoelgang controle, de bekkenbodemspieren controle ejaculatie ook. Ze werken als een dijk die, wanneer sterk, kan veel langer houden.
In deze zin is het niet verwonderlijk dat een zwakke bekkenbodem niet effectief zal zijn in het behouden van ejaculatie.
Kortom, je hebt meer algemene controle over je geslachtsorganen met regelmatige en repetitieve Kegel-oefeningen - en dankzij dit zal je seksleven alleen maar beter en beter worden. Om dit te behandelen, vinden de meeste mannen dat het werken van snelle Kegels in plaats van langzaam houdt het beste werken. Rapid Kegels bestaat uit snelle weeën en release, met een snelheid van ongeveer één set per seconde, voor 10 herhalingen.

Dit zal moeilijker zijn als je nieuwer bent voor Kegel oefeningen, dus begin met de langzame houdt en releases om te beginnen, om jezelf vertrouwd te maken met de actie en spieren die betrokken zijn. U uiteindelijk een mix van snelle en langzame Kegels, die kan geven uw bekkenbodemspieren meer uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen.

Kegel oefeningen voor aambeien

Een belangrijke oorzaak van aambeien is de druk op de onderste rectum als gevolg van overactieve druk tijdens stoelgang.

Kegel Exercises For Hemorrhoids
Kegel oefeningen voor aambeien
Net als elke spier, als te ver geduwd wanneer de kracht en / of behendigheid is er gewoon nog niet, je bent waarschijnlijk om het te beschadigen.
Versterking van de spieren die uw rectum controle - die deel uitmaken van uw bekkenbodem - zal het passeren van stoelgang gemakkelijker te maken, en helpen voorkomen dat aambeien vormen.
Echter, Kegel oefeningen zal niet bestaande aambeien verdwijnen. Ze mogen niet worden behandeld als aambeien behandeling optie. Daarvoor heb je intensievere zorg nodig. Wat Kegels zal doen heeft strikt betrekking op een preventieve maatregel.

Houd uw Kegels voor ongeveer 10 seconden hier - of, werken tot 10 seconden als een doel - met gelijke rust tussen, geeft u hulp.

Kegel Oefeningen Programma

Kegel oefeningen voor mannen zijn veiliger en minder duur dan pillen of de chirurgische ingrepen. Maar je moet een programma vinden dat echt werkt. Er zijn een aantal dingen die je in gedachten moet houden.

Natuurlijk, niet alle programma's zijn echt nuttig. U geld betalen en krijgt niets. En u ook gratis programma's die auteurs aandringen op hun nut te vinden.

Hoe kegel oefeningen programma voor mannen kiezen?

Iedereen houdt van goedkope aanbiedingen en koopjes, en als ze niet kunnen verwerven van een specifiek ding zonder kosten, ze willen een beter aanbod te krijgen. Gezondheidszorg technieken zijn hetzelfde en je zou willen kijken voor goedkope en zelfs volledig gratis programma's. We willen allemaal een goede aankoop hebben.
Wanneer het product uw gezondheid kan beïnvloeden dan is het zeer belangrijk om dichter te kijken naar wat je gaat verwerven. Waarom riskeer je je gezondheid niet? Dit is een van de meest essentiële dingen die we hebben.
Een groeiend aantal organisaties zijn het creëren van gezondheidsoplossingen die theoretisch helpen om de lichamelijke gezondheid van de persoon, motivatie, kracht, seksuele drive te verbeteren en zelfs helpen vergroten penis! Elk bedrijf zal verklaren hun product gaat zeker goed werken. Maar heel vaak mannen dromen en verwachtingen worden gewoon gebruikt door deze bedrijven om winst te maken op hen.

Best Kegel Exercises Program
Beste Kegel Oefeningen Programma
In het geval dat je echt nodig hebt om uw seksuele prestaties te verbeteren, en je bent bereid om de vereiste inspanning en tijd te besteden, negeren al die gratis trial oplossingen, het ding dat je nodig hebt is een all-natuurlijke, risico-vrije en geteste Kegel oefeningen programma voor mannen.

Beste Kegel Oefeningen Programma

Hoe kies je de beste Kegel oefeningen programma voor mannen?

  • Het eerste belangrijke ding bij het kiezen van de beste Kegel oefeningen programma's is het type training. Je beter degene nemen die in video staat. Deze programma's geven u een kans om te kijken hoe de oefeningen worden gedaan en je ze gemakkelijk goed doen. In de regel zijn gratis Kegel oefeningen programma's zijn alleen beschikbaar in tekstversie.
  • Probeer uit te vinden welke resultaten zal de oefening te brengen. Het is niet nodig om uw tijd te besteden aan het oefenen als er geen bewezen resultaten kunnen worden bereikt. Slechts een paar Kegel oefeningen programma's kunnen garanderen succes. Kies degenen die worden onderschreven door een aantal medische deskundigen. Het moet worden vermeld dat gratis Kegel oefeningen programma's niet kunnen worden onderschreven door medische deskundigen of ondersteund door klinische proeven.
  • De kosten van het programma is ook belangrijk, en de prijzen zijn zo verschillend dat het gemakkelijk is om in de war te raken. En hier moet je niet vergeten de twee punten al genoemd. Maakt niet uit hoe laag de prijs is, het programma zonder de twee bovenstaande punten is niet een goede.
  • Elk programma moet effecthebben. Wanneer de klanten geld terug garantie krijgen dan zijn er meer mogelijkheden om te krijgen wat je nodig hebt. U bijvoorbeeld de zekerheid krijgen dat het geld deels wordt teruggegeven wanneer het beloofde resultaat niet wordt bereikt (extra centimeters binnen 2 maanden, bijvoorbeeld). Er is geen noodzaak om te betalen voor iets dat niet het succes van uw behandeling.
  • Ondanks het feit dat u de oefeningen zelf doet, is een systeem van klantenondersteuning wenselijk aangezien u wat hulp of uw beantwoorde vragen zou kunnen nodig hebben. Gratis Kegel oefeningen programma's hebben geen professionele ondersteuning. Probeer hun veelgestelde vragen en ledenforums niet te gebruiken; ze worden meestal begeleid door mensen zonder medische opleiding, zodat ze geen enkele verantwoordelijkheid hebben voor hun adviezen en antwoorden.

Kegel Oefeningen voor mannen. Samenvatting.

Als u het programma efficiënt wilt maken, moet het voldoen aan het scala aan vereisten. Wanneer er geen component dan is het moeilijker om het succes te bereiken.
Als een programma dat u gebruikt is veilig en bewezen door deskundigen, zult u geen bijwerkingen, maar echte resultaten alleen. Dus probeer en krijg alle informatie over het programma dat u in staat bent om te vinden.
Als u een betrouwbaar programma wilt hebben, dan u een Kegel oefeningen forum waar het juiste programma zal worden geadviseerd voor u lezen. De programma's worden daar beoordeeld door klanten. Welke worden het meest aanbevolen? Houd rekening met deze info en maak een keuze.

Vind de beste Kegel oefeningen in dit forum 


comments powered by Disqus