Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Verhoog sperma zonder medicijnen

Toename sperma productie zonder medicijnen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Toename sperma productie zonder medicijnen Hoe meer sperma productie zonder medicijnen? Een groot deel van deze geneesmiddelen zijn kruiden maar met potentieel gevaarlijke ingrediënten zoals Yohimbe bijvoorbeeld (de schors van Afrikaanse Yohimbe boom). Ook zijn ze te duur zijn als u zou willen gebruiken hen regelmatig. Het zal dus beter een andere effectieve manier sperma productie te verhogen.

Hoe meer sperma productie zonder medicijnen?

Kruiden eten en supplementen zoals pompoenpitten en saw palmetto kunt u ter ondersteuning van uw vruchtbaarheid en prostaat gezondheid, terwijl zink de kwaliteit en de hoeveelheid sperma verbeteren kan. Toch hoeft u geen dure tabletten sperma productie te verhogen!

Is het mogelijk om sperma zonder medicijnen? Als u sommige oefeningen regelmatig doet, is het heel goed mogelijk.
Het voorbeeld van een dergelijke techniek is PC (pubococcygeus spier) oefeningen (ook bekend als "Kegels").
Ze kunnen nuttig zijn als een man wil sperma productie te verhogen. Deze sperma oefeningen zijn gemeld te vergroten mannelijke fertiliy en zelfs verbeteren mannelijke orgasmes!

Lage sperma productie

Veel mensen denken dat de lage sperma productie niet behandelbaar is. Dit feit is echter niet echt helemaal zoals lage sperma productie kan soms worden behandeld met voorgeschreven medicatie, gezonde voeding en onze levensstijl te veranderen.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Lage sperma productie is Treatable met eenvoudige veranderingen in levensstijl
Er zijn een paar eenvoudige veranderingen in levensstijl die u snel sperma productie te verhogen helpen zullen:

 • Fysiek actief en regelmatig te oefenen is een grote stap op weg naar verbetering van alle aspecten van het seksleven.
 • Een gezonde voeding vooral bestaat uit groenten en fruit, evenals het drinken van veel water kan ook helpen.
 • Melk en zuivelproducten zijn bekend om te helpen mannen meer sperma produceren.
 • Wetende dat ongeveer 95% van sperma volume tot water behoort, zult u duidelijk begrijpen dat gebrek aan water in je lichaam uw zaadproductie zichtbaar zal verminderen.
 • Frequentie van uw ejaculaties kunt bepalen de hoeveelheid sperma die je produceert. Het is een andere belangrijke factor. Als u op 2 - 3 keer per dag geslachtsgemeenschap hebt, zal de hoeveelheid sperma zijn veel kleiner dan is wanneer hebt u slechts één orgasme per dag.
 • Maar geen ervaring seksuele continentie langer dan 3 dagen. Het zal niet helpen om te verhogen uw sperma volume; Dit feit is gewoon een vooroordeel. Onthouding naast met Kanta technieken kan goed werken en zul je goed sperma ejaculatie.

Het verbeteren van mannelijke vruchtbaarheid en sperma productie verhogen?

Wij allen zijn bekend met het feit dat er vanwege de vruchtbaarheid van een man die hij in staat is te reproduceren natuurlijk is. Rapporten zijn er dat de lage sperma productie die tegenwoordig een groeiend probleem is, treft ongeveer één in elke zes paren. Studies hebben ook vastgesteld dat één in alle drie gevallen van onvruchtbaarheid te wijten aan het vruchtbaarheidsprobleem van de lage veroorzaakt door lage sperma productie in mannelijke partner is.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Informatie over het verbeteren van mannelijke vruchtbaarheid en verhoging van de productie van sperma
Hier zijn enkele van de manieren om te helpen mannen verbeteren vruchtbaarheid en sperma productie te verhogen:

 • Regelmatig oefenen - Er zijn studies waaruit blijkt dat oefenen niet alleen verhoogt niveau van testosteron in man maar ook verbeteren hun vertrouwen evenals fysieke prestaties. Wat onderzoek toont ook aan dat deze mannen de neiging om betere sperma kwaliteit en hogere testosteron niveaus die oefening regelmatig in vergelijking met degenen die inactief mag zijn. Het is altijd aangeraden om te uitoefenen op een regelmatige basis, zoals het houdt het lichaam fit en helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het sperma.

  Men moet echter teveel oefening vermijden als het kan potentieel testosteron niveau verminderen en het tegenovergestelde effect hebben.
  Degenen die hun vruchtbaarheid te verbeteren willen zonder oefening op regelmatige basis doet zich op fysiek actief te blijven richten moet door matige oefeningen te verhogen van de kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid te doen.
 • Minimaliseren van stress door het houden van jezelf ontspannen - Stress kan negatieve invloed hebben op het veiligheidsniveau van uw vruchtbaarheid en verminderen uw seksuele bevrediging. Langdurige stress leidt vaak tot cortisol hormoon dat verdere negatieve effecten van testosteron niveau in het mannetje. Het testosteron niveau bij de mens heeft de neiging te scherp dalen wanneer cortisol stijgt. Daarom is het nodig bepaalde ontspanningstechnieken te lager naar beneden het spanningsniveau en houd alles onder controle.
  Men kan concentreren op stress managementactiviteiten zoals meditatie, wandelen in het park, tijd doorbrengen met vrienden of familieleden, etc. uit te oefenen
 • Probeer Puncturevine - Puncturevine is een medisch kruid die ook bekend staat als Tribulus Terrestris. Het wordt vaak gebruikt ter verbetering van de vruchtbaarheid bij mannen. Artsen adviseren dat ter verbetering van de libido en erectiele functie nemen 6 gram Tribulus wortel op dagelijkse basis voor de tijdsspanne van 2-3 maanden zeer gunstig is. Studies tonen ook aan dat Puncturevine er geen testosteron niveau maar het kan ergens het verbeteren van de groei van het libido-bevordering van cellen.
 • Verbruiken meer van vitamine D - volgens medische studies, vitamine D is de beste voedingsstof die bij het stimuleren van het testosteron niveau en verbetering van de mannelijke vruchtbaarheid helpt. Degenen die een tekort aan vitamine D hebben hebben de neiging te hebben lagere testosteron niveau. Als feiten moeten worden geloofd, wordt aangenomen dat de 3000 IU vitamine D3 per dag voor de tijdsspanne van 10-12 maanden nemen het testosteron niveau bij mannen met 25% kan verhogen.
 • Genoeg krijgen van vitamine C - in tegenstelling tot de vitamine D die helpt bij het vergroten van het niveau van testosteron bij mannen, vitamine C moet worden die worden verbruikt terwijl het aanzienlijk verbetert de beweeglijkheid van de zaadcellen en sperma telling. Regelmatige consumptie van vitamine C helpt ook bij het terugdringen van de groei van de misvormde zaadcellen die invloed op de mannelijke vruchtbaarheid. Het is ook gevonden dat oxidatieve stress en reactieve zuurstof soorten (ROS) bij het bereiken van een schadelijk niveau in het lichaam kan leiden tot onvruchtbaarheid bij mannen.

  Dus, om te houden dingen onder controle, adequate inname van antioxidanten vitamine C zou kunnen blijken nuttig zijn bij het tegengaan van de schadelijke effecten van bepaalde kwesties.
  Als iemand wil ter bevordering van de mobiliteit van de zaadcellen samen met sperma telling, wordt nemen van 1.000-mg vitamine C twee keer per dag gedurende ten minste 2 maanden aanbevolen.
 • Probeer de consumptie van zink in voedsel te verhogen - zink is een uitzonderlijke mineraal dat nodig is voor de juiste groei en het onderhoud van het lichaam. Zink is gunstig voor de mens omdat het helpt bij het functioneren van het immuunsysteem, genezen van schildklier, wondgenezing, bloedstolling en nog veel meer. Het mineraal wordt gevonden in hoge mate in dierlijk voedsel zoals eieren, vis, vlees en schaaldieren.

  Rapporten suggereren dat tekort aan zink of laag zink status wordt geassocieerd met de slechte zaadkwaliteit, laag testosteron niveau en mannelijke infertiliteit.
  Degenen die lijden aan lage zink in het lichaam moeten de consumptie van zink supplementen te verhogen teneinde de testosteron niveau, alsmede de sperma graven.
 • Vermijd alcohol - zware inname van alcohol is verantwoordelijk voor de vermindering van testosteron niveau en verlaging van de kwaliteit van sperma. Afgezien van dat verbruikende alcohol in onstuimige hoeveelheid op regelmatige basis kan inwendige organen beschadigen, alsook leiden tot andere complicaties.
 • Overwegen van Ashwagandha - Ashwagandha is een geneeskrachtig kruid dat helpt bij het stimuleren van testosteron niveau in mannelijke en verbetering van de mannelijke vruchtbaarheid. Meestal is het verbruikt door mannen die lijden aan kwesties zoals lage spermacel graven of onvruchtbaarheid of sperma mobiliteit. Enkele andere voordelen omvatten minder cortisol niveau, minder bloed suiker niveau, minder stress & angst, toename van spier massa en kracht, stijging van de vruchtbaarheid bij mannen enz.
 • Snack op walnoten - men moet proberen te eten die rijk is aan antioxidanten zoals walnoten, frambozen, appels, spinazie, broccoli, kool, aubergines enz. Dit soort voedsel helpt bij het vergroten van de kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid.

Oefeningen om sperma kwaliteit en kwantiteit

Rand is een speciale procedure wanneer u het orgastische punt bereiken en in plaats van de ejaculatie stoppen. Verscheidene dergelijke einden tijdens sex of masturbatie zal worden gevolgd door een grote lading en indrukwekkende kans van de bevruchting! Deze oefeningen zijn ontworpen om het verhogen van de kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid: kegels, rand en zelfs yoga-oefeningen. Deze oefeningen leert u seks die je nooit hebt ervaren!

Er zijn makkelijk te volgen gidsen die de informatie over oefeningen met stap voor stap gidsen voor het verhogen van de kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid bevatten en op een zodanige wijze verbeteren van mannelijke potentie, libido en vruchtbaarheid.
Consistent uitoefening maakt het mogelijk om de verhoging van het bedrag van de gemiddelde ejaculaat van 1.5-4ml aan het indrukwekkende bedrag van meer dan 10ml.
Een goede oefeningen programma kunt tevens aanvullende informatie over sommige betaalbare supplementen en voedsel die u kopen kunt, die de resultaten van eventuele bestaande pillen betere sperma productie, maar op minder kosten kan overtreffen.

Yoga-oefeningen te verhogen van sperma productie

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Yoga-oefeningen te verhogen van sperma productie
Daarnaast zijn er talloze yoga-oefeningen om sperma productie te verhogen. Dit zijn de belangrijkste die kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid verbeteren zullen:

 • Agnisaar Kriya - het wordt beschouwd als een van de oudste en de meest gunstige vormt in yoga die Direct helpt bij het vergroten van zaadcellen tellen en de kwaliteit van het sperma.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana houding helpt bij het vergroten van de mobiliteit van sperma in mannelijke, alsmede het verbeteren van de bekken bloedcirculatie in het lichaam. Doet het vroeg in de ochtend op dagelijkse basis kan ook boost het testosteron niveau en helpen bij het intact houden van het lichaam.
 • Surya eerste - een van de grote asan in yoga is de eerste Surya. Deze houding niet alleen verbetert sperma telling, maar ook helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie in het lichaam.
 • Pranayama - Pranayama helpt bij het minimaliseren van de belangrijkste oorzaak van onvruchtbaarheid bij mannen d.w.z. Stress. Regelmatig oefenen deze houding kan helpen bij het minimaliseren van het niveau van stress en tevredenheid krijgen.
 • Ardha Hyaru - dit bericht in tegenstelling tot andere yoga pose helpen bij het verhogen van de zaadcellen tellen en de kwaliteit van het sperma. De houding helpt ook de mobiliteit van de taille en de rug.

Conclusie

Lage sperma productie is de belangrijke kwesties die vaak nood mannen en hun partners. Echter met de vooruitgang van de technologie evenals medische wetenschap, kan lage sperma productie worden genezen door de vaststelling van bepaalde maatregelen.

U kunt vragen voor voorgeschreven medicijnen van de dokter te krijgen dingen onder controle of zelfs yoga oefeningen vind je sperma productie te verhogen. Ook kunnen wij aanbevelen kiezen voor natuurlijke producten te verhogen van de ejaculatie. Zij zullen u snel helpen sperma productie zonder bijwerkingen van voorschriftmedicijnen verhogen!

Vinden van natuurlijke producten te verhogen ejaculatie 


comments powered by Disqus