Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Voedingsmiddelen die seks te verbeteren

Voedingsmiddelen die Sex verbeteren

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-02-01)
Voedingsmiddelen die Sex verbeteren Voedsel kan beïnvloeden uw seksuele leven zootje. Voordat u een zware diner denken van mogelijke problemen moet u wellicht. Door het kiezen van de juiste voeding kunt u verhogen seksuele begeerte of verbetering van de kwaliteit van geslacht. Bovendien kunnen bepaalde soorten voedsel helpen u vergeet over seksuele disfuncties. De geur van sommige voedselpunten kan het stimuleren van seksuele begeerte.

 • Aardbeien

  De beste voordeel voor de gezondheid van aardbeien is hun aphrodisiacal functies. Deze bessen zijn een goede bron van kalium, die helpt u bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar uw penis en erectie te verhogen.
 • Oesters

  Het is niet voor niets oesters zijn zeer voor goede motivatoren wordt beoordeeld. Ze bevatten zink, B6, dat is goed voor testosteron. Hun gebrek brengt aan lage geslachtsaandrijving.
 • Zalm

  Terwijl het verbruiken van vette zalm, krijgt uw organisme waardevolle omega-3 vetzuren. Dientengevolge, uw bloed krijgt minder sticky en kan gemakkelijk stroom naar alle delen van uw lichaam, met inbegrip van de penis. Zalm en andere vette vis, zoals tonijn, makreel en forel kan u helpen verbeteren seksleven als regelmatig gegeten.
 • Wijn

  Rode wijn levert u met genoeg antioxidant fytochemische resveratrol, de stof, die goed voor geslacht, is zoals het verbetert de toestand van uw slagaders en productie van stikstofoxide in staat stelt. Nitric oxide in staat stelt de slagaders aan wide, en dit is de manier "de kleine blauwe pil" functies erectieproblemen aanpakken. Nochtans zoals de anti-impotentie geneeskunde zich alleen op zeer kleine haarvaten richt, resveratrol staat toe om uit te breiden van de slagaders ook. Nog, te veel wijn zal doen geen goed ofwel. Om te bereiken van het optimale resultaat stop bij een of twee glazen - anders heb je geconfronteerd met het omgekeerde effect.
 • Koffie

  Verbeterde doorbloeding, verhoogde stofwisseling, pompen bloed - dit alles, afgeleid van de cafeïne voor uw favoriete Java mix kunt u met succes uw erectieproblemen te verslaan.
 • Tuin UI

  U wordt geadviseerd om te eten genoeg uien en knoflook, omdat ze allicine bevatten. Deze stof helpt u bij het verbeteren van seksleven, omdat het bloed minder sticky maakt en verbetert de circulatie, evenals vorming van klompen en stolsels voorkomt. U bent bezorgd dat de geur van UI nauwelijks kan worden aangeroepen sexy? Geen probleem, u moet enkel sommige peterselie en pepermunt kauwgom kauwen.
 • Pepers

  Pepers zijn een ander bloedvat expander staat van kruiden omhoog uw seksuele leven en die u helpen om de impuls krijgen. Houd dit in gedachten, elke keer dat je gezicht leeggemaakt wanneer je curry eet. Vanuit anatomische oogpunt het mechanisme van hard-on is niets anders dan Hydraulica: het wordt bereikt door ruime stormloop van bloed (de vloeistof) in de penile bloedvaten (de kleine buizen). Vandaar, zijn de enige dingen die nodig zijn voor succesvol seksuele activiteit gezonde bloedvaten (de leidingen) en hart (de pomp).
 • Bananen

  Bananen zijn ook goed voor het hart. Kalium die zij bevatten is goed voor gezondheid op vele manieren. Het helpt om een oogje houden op bloedsomloop, verminderen van seksuele disfuncties terwijl natrium niveau op een normale punt. Kalium kan ook worden ontvangen van sinaasappelen of aardappelen huid.
 • Kersen

  De kleurrijke plant chemicaliën (anthocyanen) dat kersen zijn zo rijk in behoeden slagader muren voor vette plaques die leiden tot belemmerende slagaders en zijn de belangrijkste reden van atherosclerose. Vele andere fel gekleurde bessen en fruit zoals pruimen, perziken en nectarines zal helpen u houden uw slagaders glad en uw liefdesleven bloeien.
 • Varkensvlees

  Varkensvlees is een grote bron van vitamine B1, die nuttig is voor uw zenuwstelsel. Volkoren brood en bonen kunnen ook stuk uit een tekort aan B1.

Verbeteren van Sex leven en behandelen seksuele disfunctie

Tegenwoordig zijn er zo veel opties om uit te kiezen als het gaat om seksuele disfuncties, bijvoorbeeld geneesmiddelen op recept of kruiden pillen van de penis. U kunt het probleem echter overwinnen door voorzichtig bij het kiezen van wat je eet.

Je moet voldoende gezonde producten met zink, omega-3 zuren, vitaminen, alsmede groenten en fruit eten. Een dergelijk dieet is goed voor uw hele lichaam en helpt u voorkomen dat veel problemen, seksuele disfunctie onder hen. Vermijd vette producten, alsmede producten met veel suiker en natrium. Zij verergeren uw algemene toestand en seksuele disfunctie ook.

Vind meer manieren om te behandelen van seksuele disfunctie 


comments powered by Disqus