Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid  /  Erectiele dysfunctie bij volwassenen

Erectiele disfunctie bij volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-02-01)
Erectiele disfunctie bij volwassenen De erectiele storing bij volwassenen kan worden uitgelokt door verschillende redenen. Deze redenen kunnen omvatten leeftijd, lichamelijke en psychische gezondheid. Zelfs chronische vermoeidheid of stress kan een grote impact hebben op dit probleem. Bepaalde acties moeten plaatsvinden om te bereiken en te handhaven een erectie moeilijker. Als om het even wat van invloed op sommige van deze kenmerken of het complexe evenwicht tussen hen, zijn erectieproblemen het meest waarschijnlijke gevolg.

Fasen van erectie

 • Opwinding. Dit is het eerste ding dat lanceert het proces. Mannen zien, horen, aanraken en ruiken en al deze zintuigen bijdragen aan seksuele opwinding. Gedachten van de persoon ook brengen voor opwinding.
 • Het reageren van zenuwstelsel. Verhoogde bloedtoevoer die de grootte van de penis verandert is mogelijk omdat de hersenen een teken voor het zenuwstelsel geeft en het bloed wordt geactiveerd.
 • De reactie van de bloedvaten. Wanneer de bloedvaten worden versoepeld, vervolgens belet niets de doorbloeding.

Niet-fysieke oorzaken van onmacht

 • Emotionele voorwaarden. De meest typische niet-fysieke factoren zijn spanning, angst en uitputting. Erectie dysfunctie kunnen ook een toevallige complicatie van mentale problemen zoals depressieve stoornis.
 • Daling van de rente kunnen ook een oorzaak van onmacht of emoties die je naar uw partner- of die exposeren worden aangegeven door uw partner - zoals bitterheid, stijfheid.

Fysieke oorzaken van onmacht

Als erectiestoornissen van de fysieke aard is, kunnen de redenen zijn als volgt:

 • Neurologische verwonding op lange termijn diabetische onderwerpen
 • Slechte bloedtoevoer naar de penis als een resultaat van cardiovasculaire aandoeningen
 • Bepaalde drug behandelingen
 • Operaties van prostaat (om meer precies te zijn, voor kanker)
 • Problemen met het endocriene systeem
 • Problemen van de wervelkolom
 • Hormonale problemen
 • Alcoholisme, drugsgebruik, roken ketting

Erectiele disfunctie bij volwassenen

Erectiele disfunctie bij volwassenen kan ook een van de eerste tekenen van een medisch probleem die u niet bewust van wellicht zijn.

De fysieke en psychologische redenen zijn onderling afhankelijk zijn. Alleen een specialist kunt vinden wat de oorzaak van deze aandoening.

Bijna iedereen heeft een snelle oplossing voor hun problemen. Wij willen niet om door te brengen dagen of maanden verschillende tests doen en zien een aantal specialisten zoals geadviseerd door onze familie arts om uit te vinden we in goede gezondheid. En wat als u gewoon wilt een grotere penis, een beter seksleven, een betere controle over uw erecties te een all-manieren betere minnaar?

Gelukkig zijn er enkele oplossingen tegenwoordig.

Erectiele disfunctie behandelingen

U kunt chirurgische behandeling; Dit kan echter zowel duur als gevaarlijk worden. Niemand wordt een voldoende persoon zou vier duizend dollar alleen maar om te verkrijgen van een gewonde orgel en een leven van spijt weggooien.

Een van de manieren voor de behandeling van erectiele dysfunctie bij volwassenen is het gebruik van de penis pompen. Maar herinner me dat dit apparaat gevaarlijk is. Het gewenste resultaat met vacuüm zal je zeker krijgen maar je moet ervoor zorgen dat alles wordt uitgevoerd correct als u niet sommige fout die wilt tot schade van penis zal brengen. Hoop niet om uw penis gebruik ervan te vergroten.

En tot slot zijn er penis apparaten, waardoor ze functioneren doordat het bindweefsel. In dit geval het aantal van de cellen geproduceerd verhogingen die verbetert de mannelijke erecties en disfuncties te voorkomen. Dus voor nu is de veiligste verhoging product op de markt. Echter, verwacht niet dat penis apparaten resultaten 's nachts! Ze zijn niet in staat zijn zodanig mirakels als ze vandaag te kopen en het krijgen van een langere en sterkere penis door de volgende ochtend.

U zal moeten besteden tijd en investeren van aanzienlijke inspanningen om het gewenste resultaat te bereiken. Maar u zal love it!

Real reviews in penis apparaten forum lezen 


comments powered by Disqus