Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-02-01)
Volwassen mannelijke gezondheid Ken jij bedreigingen voor de hoogste mannelijke gezondheid ? De lijst is verrassend kort — met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig, de bedreigingen van de gezondheid van de meeste mannen zijn grotendeels te voorkomen. Gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van fysieke activiteit in uw dagelijkse routine maken.

Het is ook belangrijk om te beheren riskant gedrag, zoals te veel drinken en boeiende in casual sex. Natuurlijk gezond-verstand voorzorgsmaatregelen — zoals gebruik van ladders van de veiligheid en het dragen van een veiligheidsgordel — tellen, ook.

Als je ouder wordt, wordt uw volwassen mannelijke gezondheidszorgen dreigen te wijzigen. Kan een bier darm leiden tot gezondheidsproblemen? Mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidskwestie is? Kon testosteron therapie help u weer jong voelen? Antwoorden op deze en andere mannen gezondheid vragen. 

Gezondheidsnieuws

Prostaatkanker behandeling doorbraak

Gepost op woensdag, maart 13, 2019

Onderzoekers hebben een methode waarbij duizenden mannen met prostaatkanker hun eigen behandeling kiezen kunnen ontwikkeld.

Nieuw risicomodel kan overleving van niet-gemetastaseerd prostaatkanker patiënten voorspellen

Gepost op woensdag, maart 13, 2019

Een nieuwe risico-model, gemakkelijk bereikbaar op een webinterface, kan voorspellen de overleving van niet-gemetastaseerd prostaatkanker patiënten, maar ook het effect van verschillende behandeling benaderingen op overleving.

Effectieve tand-poetsen in combinatie met een goede mondhygiëne kan helpen voorkomen dat erectiestoornissen

Gepost op dinsdag, maart 12, 2019

Mannen die last hebben van parodontitis, een ziekte die wordt gekenmerkt door een ontsteking van het tandvlees en de schade aan de structuren die omringen en ondersteunen van de tanden, lopen groter risico op erectiestoornissen te ervaren.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie
comments powered by Disqus