Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de beste mannelijke gezondheids bedreigingen? De lijst is verrassend kort-met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig zijn de meeste bedreigingen voor de gezondheid van mannen grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om riskant gedrag te beheren, zoals het drinken van te veel en het betrekken van casual seks. Natuurlijk worden ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het gebruik van veiligheids ladders en het dragen van een gordel, geteld.

Naarmate u ouder wordt, zullen uw volwassen mannelijke gezondheidsproblemen waarschijnlijk veranderen. Kan een bier darm leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie je helpen om je weer jong te voelen? Krijg antwoord op deze en andere gezondheidsvragen voor mannen.

Gezondheidsnieuws

UH ontvangt $15.000.000 cadeau van Cutler familie om de gezondheidszorg van mannen te transformeren

Gepost op zaterdag 02 November 2019

Statistieken voor de gezondheidszorg voor mannen zijn somber: minder dan 50 procent hebben een primaire zorgverlener, hun levensverwachting is zeven jaar minder dan vrouwen, minder dan de helft van de mannen die lijden aan depressie Zoek behandeling en mannen hebben hogere sterftecijfers dan vrouwen in 14 van de top 15 van de belangrijkste doodsoorzaken.

Fast Food Calorie menu labeling vermindert calorie-inname iets

Gepost op vrijdag 01 November 2019

Wanneer elk gerecht en elke drank op een typisch Fast Food gezamenlijke menu de calorieën toont die het bevat, hebben mensen meteen de neiging om voedsel te kopen met minder calorieën, gemiddeld, dan als ze geen calorie label hebben, zegt een studie gepubliceerd op 31 oktober 2019, in de British Medical Journal.

UCLA prostaatkanker programma ontvangt $8.700.000 subsidie van NCI

Gepost op donderdag 31 oktober 2019

Het programma voor prostaatkanker van het UCLA Jonsson Comprehensive Cancer Center en UCLA Health is bekroond met een $8.700.000 gespecialiseerd programma van Research Excellence, of SPORE, Grant van het National Cancer Institute.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Penisverkromming
comments powered by Disqus