Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-02-01)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de beste mannelijke gezondheids bedreigingen? De lijst is verrassend kort-met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig zijn de meeste bedreigingen voor de gezondheid van mannen grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om riskant gedrag te beheren, zoals het drinken van te veel en het betrekken van casual seks. Natuurlijk worden ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het gebruik van veiligheids ladders en het dragen van een gordel, geteld.

Naarmate u ouder wordt, zullen uw volwassen mannelijke gezondheidsproblemen waarschijnlijk veranderen. Kan een bier darm leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie je helpen om je weer jong te voelen? Krijg antwoord op deze en andere gezondheidsvragen voor mannen.

Gezondheidsnieuws

Moeder vraagt om eiwit shake verordening na dochter sterft

Gepost op maandag 15 juli 2019

Een moeder roept de gezondheidsindustrie op om de verkoop van proteïne poeder en supplementen te reguleren nadat haar dochter stierf in 2017 als gevolg van een eiwit-zwaar dieet.

Gezonde levensstijl verlaagt het risico van dementie ondanks genetische aanleg

Gepost op maandag 15 juli 2019

Het hebben van een gezonde levensstijl helpt niet alleen om gewicht te verliezen, maar het kan ook compenseren het genetische risico bij het ontwikkelen van dementie, een nieuwe studie gepubliceerd in JAMA gevonden.

Genetische bijdrage aan afleid baarheid helpt verklaren uitstelgedrag

Gepost op maandag 15 juli 2019

Zou het niet leuk zijn om je genen de schuld te geven voor je uitstelgedrag? Nu, met behulp van een combinatie van vragenlijsten en genetische testen, Duitse onderzoekers hebben geconstateerd dat met toenemende dopamine in de hersenen, vrouwen de neiging om meer neigingen te tonen aan uitstelgedrag.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Penis kromming
comments powered by Disqus