Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-02-01)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de top mannelijke bedreigingen voor de gezondheid ? De lijst is verrassend kort-met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig, de meeste mannen de gezondheid van bedreigingen zijn grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om riskant gedrag te beheren, zoals het drinken van te veel en het aangaan van casual sex. Natuurlijk, gezond verstand voorzorgsmaatregelen-zoals het gebruik van veiligheidsladders en het dragen van een gordel-tellen, ook.

Naarmate je ouder wordt, zal uw volwassen mannelijke gezondheidszorg waarschijnlijk veranderen. Kan een bier darm leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen de gezondheid van het probleem? Kan testosteron therapie helpen je weer jong voelen? Antwoorden te krijgen op deze en andere mannen de gezondheid van vragen.

Gezondheidsnieuws

Spermakwaliteit onder Zwitserse mannen in ' kritieke toestand ', zeggen deskundigen

Geplaatst op vrijdag de 24 mei 2019

Zwitserse mannen hebben de ergste kwaliteit sperma in Europa, met 17 procent van de Zwitserse mannen worden beschouwd als "sub-vruchtbaar", volgens nieuw onderzoek.

Testiculaire weefsel cryopreservatie biedt hoop voor jonge mannen op risico van onvruchtbaarheid

Geplaatst op vrijdag de 24 mei 2019

Testiculaire weefselmonsters verkregen uit 189 mannetjes die werden geconfronteerd met procedures die de vruchtbaarheid zou kunnen ongevaarlijk waren gecryopreserveerde aan een universiteit, waaruit de haalbaarheid van gecentraliseerde verwerking en bevriezing van testiculaire weefsel verkregen uit academische medische centra, met inbegrip van Children's National, verspreid over de hele wereld.

Vrouwen ervaren kleine beroerte zijn minder waarschijnlijk worden gediagnosticeerd dan mannen

Gepost op donderdag, mei 23, 2019

Vrouwen die een kleine slag of voorbijgaande ischemische aanval (TIA) zijn minder waarschijnlijk te worden gediagnosticeerd met een beroerte in vergelijking met mannen -ook al beschrijven ze soortgelijke symptomen in de hulpdiensten.

Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie
comments powered by Disqus