Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen Mannelijke Gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Volwassen Mannelijke Gezondheid Ken je de belangrijkste mannelijke bedreigingen voor de gezondheid? De lijst is verrassend kort - met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig, de meeste mannen bedreigingen voor de gezondheid zijn grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van fysieke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om risicovol gedragte beheren, zoals te veel drinken en deelnemen aan casual seks. Natuurlijk tellen ook voorzorgsmaatregelen voor gezond verstand , zoals het gebruik van veiligheidsladders en het dragen van een veiligheidsgordel.

Naarmate je ouder wordt, je volwassen mannelijke gezondheidsproblemen zijn waarschijnlijk veranderen. Kan een bierdarm leiden tot gezondheidsproblemen? Is de mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie helpen u zich weer jong voelen? Krijg antwoorden op deze en andere mannen gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Fracking chemische kan interfereren met reproductieve hormonen bij mannen

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Een chemische stof die wordt gebruikt bij hydraulische breken, algemeen genoemd fracking, heeft het potentieel om te interfereren met reproductieve hormonen bij mannen, volgens onderzoek aanvaard voor presentatie op ENDO 2020, de jaarlijkse vergadering van de Endocrine Society, en publicatie in een speciale aanvullende sectie van het Journal of the Endocrine Society.

Mannen met erectiestoornissen hebben een hoger risico op overlijden, studie suggereert

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Mannen met erectiestoornissen hebben een hoger risico op overlijden, ongeacht hun testosteronspiegel, suggereert een studie die is geaccepteerd voor presentatie op ENDO 2020, de jaarlijkse vergadering van de Endocrine Society, en publicatie in een speciale aanvullende sectie van het Journal of the Endocrine Society.

Waarom stoppen mannen met de behandeling voor erectiestoornissen?

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift IJIR: Your Sexual Medicine Journal in maart 2020 meldt de meest voorkomende redenen waarom mannen stoppen met hun behandeling voor erectiestoornissen. De meest voorkomende redenen waren dat de behandeling niet werkte, te veel kostte of onaanvaardbare bijwerkingen had. Verlies van interesse in seksuele relaties was een andere primaire reden.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Peniskromming
comments powered by Disqus