Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de top mannelijke bedreigingen voor de gezondheid? De lijst is verrassend kort - met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig zijn de gezondheidsbedreigingen van de meeste mannen grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om risicovol gedragte beheren, zoals te veel drinken en deelnemen aan casual seks. Natuurlijk tellen ook voorzorgsmaatregelen voor gezond verstand - zoals het gebruik van veiligheidsladders en het dragen van een veiligheidsgordel- mee.

Naarmate je ouder wordt, uw volwassen mannelijke gezondheidsproblemen zijn waarschijnlijk te veranderen. Kan een bierbuik leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie je helpen je weer jong te voelen? Krijg antwoorden op deze en andere mannen gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Onderzoek kijkt naar aerobiomen, bomen en implicaties voor de volksgezondheid

Geplaatst op vrijdag 13 november 2020

In een recente bioRxiv preprint papier, Jake M. Robinson en collega's bestuderen de dynamiek van 'aerobiome' - de verzameling van micro-organismen in een bepaald luchtruim, met betrekking tot de hoogte vanaf de begane grond.

Mannen en vrouwen kunnen verschillende hersentumortherapie nodig hebben, studie vindt

Geplaatst op donderdag 12 november 2020

De huidige studie toont aan dat de geslachtsverschillen in het tumorfenotype variëren met het effect van het versterkerregulerend molecuul gebonden aan Brd4 op het verloop van stamcelachtige differentiatie in mannelijke en vrouwelijke GBM-cellen. Remming van Brd4 door genetische en farmacologische factoren varieert ook bij mannen en vrouwen, zowel in vivo als in vitro.

CDC zegt het dragen van gezichtsmasker beschermt zichzelf en anderen tegen COVID-19

Geplaatst op donderdag 12 november 2020

Gedurende de pandemie, gezondheidsdeskundigen hebben aanbevolen het gebruik van gezichtsmaskers om zichzelf te beschermen tegen het virus. Nu, de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verklaarde dat het dragen van maskers beschermt niet alleen de dragers, maar ook iedereen om hen heen van aanbestedende COVID-19.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Peniskromming
comments powered by Disqus