Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de top mannelijke bedreigingen voor de gezondheid? De lijst is verrassend kort - met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig zijn de gezondheidsbedreigingen van de meeste mannen grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om risicovol gedragte beheren, zoals te veel drinken en deelnemen aan casual seks. Natuurlijk tellen ook voorzorgsmaatregelen voor gezond verstand - zoals het gebruik van veiligheidsladders en het dragen van een veiligheidsgordel- mee.

Naarmate je ouder wordt, uw volwassen mannelijke gezondheidsproblemen zijn waarschijnlijk te veranderen. Kan een bierbuik leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie je helpen je weer jong te voelen? Krijg antwoorden op deze en andere mannen gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Nieuwe nanogeneeskunde is efficiënt en minder agressief dan conventionele prostaatkankertherapie

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij Europese mannen; de incidentie overtreft 100 gevallen per 100.000 mensen.

Verlies van smaak in COVID-19 is zeer variabel per geografische regio

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

Zelfs als de COVID-19 pandemie zich verspreidt in verschillende delen van de wereld, wetenschappers zijn nog steeds proberen om de karakteristieke tekenen en symptomen die nuttig zijn bij de diagnose van de ziekte te definiëren. Dit is essentiële kennis om te helpen bij het bevatten van ernstige acute respiratoir syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) transmissie. Vooral als het gaat om het diagnosticeren van symptomatische of milde gevallen van COVID-19, kan dergelijk onderzoek de sleutel tot het identificeren van meer mensen en het voorkomen van virale verspreiding.

Rook van bosbranden kan covid-19 risico verhogen

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

De rook die de brandweerlieden inademen verhoogt hun risico op het oplopen van het nieuwe coronavirus, met mogelijk levensbedreigende effecten. Verder, de bestrijding van de enorme branden kan infectie controle maatregelen zoals handen wassen en sociale distantiëring, uitdagend om uit te voeren.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Peniskromming
comments powered by Disqus