Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de beste mannelijke gezondheids bedreigingen? De lijst is verrassend kort-met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig zijn de meeste bedreigingen voor de gezondheid van mannen grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om riskant gedrag te beheren, zoals het drinken van te veel en het betrekken van casual seks. Natuurlijk worden ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het gebruik van veiligheids ladders en het dragen van een gordel, geteld.

Naarmate u ouder wordt, zullen uw volwassen mannelijke gezondheidsproblemen waarschijnlijk veranderen. Kan een bier darm leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie je helpen om je weer jong te voelen? Krijg antwoord op deze en andere gezondheidsvragen voor mannen.

Gezondheidsnieuws

Studie suggereert gemiddelde lichaamstemperatuur bij mensen die vallen

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

Decennia lang, mensen hebben beschouwd als de gemiddelde menselijke lichaamstemperatuur te zijn 98,6 F, of 37 graden Celsius. Echter, een nieuwe studie gepubliceerd op januari 7, 2020, in het Journal Elifegeeft dit misschien niet langer de norm-en de onderzoekers suggereren een reden voor hun waargenomen daling van de gemiddelde temperatuur.

Gezondheidsvoordelen van een ' droge januari '

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

Een nieuw jaar betekent vaak een lijst met wijzigings resoluties, zoals het onthouden van het drinken van alcohol, stoppen met roken of het leven van een gezondere levensstijl. Voor een, "droge januari" is enorm populair geworden, omdat het motiveert mensen om zich te onthouden van het drinken van alcohol voor 30 dagen, althans.

Voedsel selectief beïnvloedt gut microben vindt studie

Gepost op maandag 13 januari 2020

Voedsel kan een rol spelen bij de vorming van de microbiële flora in de menselijke darm. Dit is steeds weer gebleken in verschillende studies en onderzoek.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Penisverkromming
comments powered by Disqus