Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Mannelijke Gezondheid

Volwassen mannelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Lucas Botin (2019-08-30)
Volwassen mannelijke gezondheid Kent u de beste mannelijke gezondheids bedreigingen? De lijst is verrassend kort-met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker en seksuele disfuncties. Gelukkig zijn de meeste bedreigingen voor de gezondheid van mannen grotendeels te voorkomen. Maak gezonde levensstijl keuzes, zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine.

Het is ook belangrijk om riskant gedrag te beheren, zoals het drinken van te veel en het betrekken van casual seks. Natuurlijk worden ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het gebruik van veiligheids ladders en het dragen van een gordel, geteld.

Naarmate u ouder wordt, zullen uw volwassen mannelijke gezondheidsproblemen waarschijnlijk veranderen. Kan een bier darm leiden tot gezondheidsproblemen? Is mannelijke menopauze een mythe of een echte mannen gezondheidsprobleem? Kan testosteron therapie je helpen om je weer jong te voelen? Krijg antwoord op deze en andere gezondheidsvragen voor mannen.

Gezondheidsnieuws

Parkinson patiënten profiteren van "gamificatie" thuis oefening

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Oefening is altijd moeilijk te onderhouden voor meer dan een korte periode, in de meeste gevallen. Dit is nog meer waar als je al ziek bent of pijn hebt, of bewegingen moeilijk vindt, zoals bij de ziekte van Parkinson.

Plant aardig dieet kan uw reumatoïde artritis genezen

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Volgens de laatste beoordeling kan het aannemen van een plantaardig dieet de gezwollen gewrichten en pijn van reumatoïde artritis (RA) goed verlichten.

Onderzoekers werken aan de ontwikkeling van nieuwe biosensor voor het opsporen van herhaling van prostaatkanker

Gepost op donderdag 12 September 2019

Een team van onderzoekers van de Universiteit van Houston en de Universiteit van Pennsylvania werken aan een nieuwe biosensor voor het opsporen van de herhaling van prostaatkanker naar het kantoor van de dokter te brengen.Mannelijke Gezondheid

Erectiele Functie

Sperma en Ejaculatie

Penisverkromming
comments powered by Disqus