Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid  /  Borst Lift na Weightloss

Borstreconstructie na Weightloss

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Borstreconstructie na Weightloss Veel vrouwen gaan nadenken over wederopbouw borstoperatie als een manier om hun borsten na een grote weightloss. Met afslanking borsten veranderen de dezelfde manier als andere delen van het lichaam, en dit feit wordt duidelijk vooral in kleding die past niet helemaal de manier waarop die u wil. Als vrouwen jong zijn, bestaan hun borsten voornamelijk uit de klieren (vast) problemen, die worden door losser vetweefsel met de leeftijd vervangen. Dit is een normaal proces, en het is ook typisch in het geval van weightloss. Het gaat om niet alleen vrouwen maar ook mannen.

Borstreconstructie na WeightLoss

Wanneer het proces van weightloss niet geleidelijk is en snel gaat, is de huid niet zo elastisch. Daarom wordt de borst tot dergelijke wijzigingen beïnvloed. In dit verband is borstreconstructie na weightloss vaak vereist. Tijdens deze procedure wordt extra huid verwijderd om te voorkomen dat verzakking. Deze techniek is gericht op verbetering van de borstweefsels en de tepels naar een aantrekkelijke, jonger en beter kijken. Het kan ook helpen de buste te voelen goed afgezwakt, vergelijkbaar met de pre-weightloss voorwaarde.

De borstreconstructie bewerking is uitgevoerd met aandacht voor een client wensen en doeleinden. Het bepaalt het individuele karakter van de operatie: het bedrag van de huid dat is nodig om te verwijderen en het soort verwijdering individueel worden besloten. In de meeste gevallen moeten de patiënten sommige verwijdering van de huid rond de tepels en de borstversteviging. In sommige gevallen zullen minimale invasies genoeg. Het betekent dat de bewerking zal worden teruggebracht tot het litteken rond de tepelhof. Maar het is niet gebruikelijk is dat de meeste van de patiënten die problemen zijn in verband met het verlies van het gewicht. Zij lijden aan de grote hoeveelheid saggy huid. De werking is in de meeste gevallen nogal pijnlijk. Een patiënt is in staat om te werken in een zeven tot tien dagen op het gemiddelde en kan terugkeren naar hun reguliere activiteiten in drie weken.

Het is niet alleen de borsten huid dat is negatief beïnvloed door grote weightloss. Eigenlijk, zelfs het borstweefsel zelf gewijzigd van volledige en soepel in Los en slappe. In het proces van wederopbouw borstoperatie zet de borsten terug hun oorspronkelijke volume met behulp van borstreconstructie implantaat.

Wederopbouw borstimplantaten

Borst wederopbouw transactie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Dit wordt gedaan door één van verschillende kleine bezuinigingen langs de borst vouwen, in de oksels of rond de tepelhof. Er zijn twee gemeenschappelijke plaatsen voor de implantaten: onder het weefsel van de borst en onder de borst spier. Vele vrouwen geloven dat als het implantaat is geplaatst onder de borst spier, de borst lijkt veel meer natuurlijke en aantrekkelijk. Wederopbouw borstoperatie duurt gewoonlijk een tot twee uur in beslag. In de meeste gevallen gebeurt de operatie onder narcose. U krijgt postoperatieve zorg thuis; Er is geen behoefte om u in het ziekenhuis. Orale medicatie zal verlichten post-surgery pijn, en zult u in staat om weer aan het werk ongeveer een week of zo.

Medische deskundigen en de samenleving hebben nooit graag de borstreconstructie implantaten . En in sommige gevallen zijn ze gelijk, want er enkele risico's veroorzaakt door hen zijn. Silicone indiening van de wederopbouw borstimplantaten is meestal het ding dat de belangrijkste afkeer veroorzaakt en onlangs borsten implantaten zijn begonnen om te worden gevuld met een zoutoplossing.

Natuurlijke borstreconstructie

In diverse weightloss forumskunt u advies op natuurlijke borstreconstructie . De suggesties die u kunt vinden er zijn meestal natuurlijk en veilig. Een van hen zal zeker werken voor u, en u zult gelukkig met de verbeterde vorm van uw borst. Er zijn speciale actuele takken op de weightloss forums. Daar vindt u aanbevelingen om te kiezen van natuurlijke borstreconstructie. Sommige van de vrouwen geprobeerd natuurlijke gels en crèmes en de ervaring delen met anderen. Met hulp van de juiste remedies zal u zitten kundig voor stevigheid van de borsten terug. Ze ziet er volledige en jonger. Dergelijk resultaat kunnen haalbaar zelfs zonder wederopbouw borstimplantaten en risico's die ermee verbonden zijn. Bijgevolg zal u geen last van bijwerkingen. De natuurlijke borstreconstructie vinden 


comments powered by Disqus