Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid  /  Borstlift na gewichtsverlies

Borst lift na gewichtsverlies: natuurlijke borstreconstructie

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-05-24)
Borst lift na gewichtsverlies: natuurlijke borstreconstructie Veel vrouwen beginnen overweegt borst wederopbouw chirurgie als een manier om hun borsten te verbeteren na een grote weightloss. Met afslanken van borsten veranderen op dezelfde manier als andere delen van het lichaam te doen, en dit feit wordt duidelijk vooral in kleding die past niet helemaal de manier waarop je wilt.

Wanneer de vrouwen jong zijn, bestaan hun borsten hoofdzakelijk uit de klier (firma) weefsels, die door lossere vettige weefsels met de leeftijd worden vervangen. Dit is een normaal proces, en het is ook typisch in het geval van weightloss. Het betreft niet alleen vrouwen, maar ook mannen.

Borstreconstructie na WeightLoss

Wanneer het proces van gewichtsverlies is niet geleidelijk en het gewichtsverlies snel, de huid is niet zo elastisch. Daarom is de borst is aangetast om dergelijke veranderingen. In dit verband, borstvergroting is vaak nodig na gewichtsverlies. Tijdens deze procedure, extra huid wordt verwijderd om te voorkomen dat verzakking. Deze techniek is gericht op het verbeteren van de borstweefsels en tepels om een aantrekkelijker, jonger, en beter uitzien. Het kan ook helpen de buste te voelen goed afgezwakt, vergelijkbaar met de pre-Weight Loss conditie.
De borstlift na gewichtsverlies wordt uitgevoerd met aandacht voor de wensen van een klant en doeleinden. Het bepaalt het individuele karakter van de verrichting: het huid bedrag dat noodzakelijk is te verwijderen en het type van verwijdering wordt beslist individueel.
In de meeste gevallen, de patiënten hebben wat huid verwijdering rond de tepels en de borst tillen. In sommige gevallen, minimale invasies zal genoeg zijn. Het betekent dat de operatie zal worden teruggebracht tot het litteken rond de tepel.

Maar het is niet gebruikelijk voor de meeste van de patiënten wier problemen zijn aangesloten op gewichtsverlies. Zij lijden aan een grote hoeveelheid slappe huid en in zulke gevallen, is de verrichting eerder pijnlijk. Echter, de patiënt is in staat om te werken in zeven tot tien dagen op het gemiddelde en kan terugkeren naar hun reguliere activiteiten in drie weken.

Slappe borst

Saggy Breast
Slappe borst
Het is niet alleen de borsten huid die negatief wordt beïnvloed door grote gewichtsverlies. Eigenlijk, zelfs het borstweefsel zelf verandert van volledige en worden slappe. In het proces van borstreconstructie chirurgie, de borsten herstellen van hun oorspronkelijke volume met de hulp van borstvergroting implantaten.

Het moment lichaam ervaart een massale daling van de buik gewicht, natuurlijk, is plat, maar de borst krijgt ook vleiende vorm die niet aantrekkelijk is om naar te kijken. Het is heel gebruikelijk voor alle vrouwen te hebben slappe borst na gewichtsverlies als de samenstelling van de borsten omvat klier-en vetweefsel.
Bij gewichtsverlies, de hoeveelheid van de vettige weefsels wordt verlaagd, waardoor verzakking van de borst veroorzaakt.
Dit is ook een van de redenen waarom vrouwen na gewichtsverlies vinden hun borsten in een kleiner formaat dan wat ze gebruikt worden. Sommige vrouwen, echter, kunnen niet ervaren slappe borsten of vermindering van de grootte van de borst voor de kwestie van feit dat hun borsten meer van klier weefsels eerder dan vettige weefsels hebben. Het is moeilijk om te vertellen wie een drastische verandering in de vorm en de grootte van de borst vóór gewichtsverlies zal ervaren.

Wie heeft borst lift na gewichtsverlies?

Elke vrouw met slappe borst moet gaan voor een borstlift na gewichtsverlies. Hier zijn enkele van de symptomen van borsten die behoefte hebben aan borstlift:

 • Tepels die naar beneden wijzen.
 • Borsten met nippel/tepel bevindt zich onder de borstplooi.
Alvorens voor de behandeling van de borstliftte opteren, zou men moeten weten dat de borstlift niet de grootte van de borst verandert. De behandeling is het meest gunstig voor degenen die niet tevreden zijn met de vorm van hun borsten in plaats van de grootte.

Wanneer te gaan voor borst Lift chirurgie?

Het verlies van het gewicht zou de belangrijkste reden voor het verzakken van de borstenkunnen zijn. De behandeling van borstvorm geven, echter, vraagt om een bepaalde overweging, zoals:

 • Stabiel gewicht: vrouw wiens borsten grootte stijgt/afneemt met gewichtstoename/verlies moet een stabiel gewicht hebben voordat u borstlift chirurgie. De grootte van de borst zal blijven verhogen/dalen met het lichaamsgewicht tot stabiele gewicht bereikt.
 • Het bereiken van gewicht doel: iedereen op een regime om gewicht te verliezen zou hebben gesteld een doel voor hetzelfde. De borstliftoperatie moet alleen worden gekozen wanneer het optimale gewicht wordt bereikt. Het is zeer raadzaam om te wachten op de tijd totdat het optimale gewicht wordt bereikt voordat je voor een buste wederopbouw chirurgie.
 • Zwangerschap: vrouwen planning zwangerschap moet wachten tot ze klaar zijn met het dragen van de kinderen. De grootte van de borst kan drastisch tijdens de zwangerschap veranderen; Daarom moet men wachten voor een bepaalde periode van tijd voordat je voor een borstoperatie. Een borstliftoperatie kan moeilijkheden veroorzaken tijdens de borstvoeding, dus moet men wachten op ten minste 6 maanden na de bevalling van het kind.
Elke vrouw die heeft bereikt een stabiel gewicht en is niet zwanger of heeft bevallen van het kind kan gaan borstimplantaten of mastopexie, borstlift chirurgie.

Borstreconstructie implantaten

Breast Reconstruction Implants
Borstreconstructie implantaten
Borstreconstructie operatie kan worden uitgevoerd op verschillende manieren. Het wordt gedaan door een van de weinige bezuinigingen langs de borstplooi in de onderarm of rond de tepel. Er zijn twee gemeenschappelijke plaatsen voor de implantaten: onder het borstweefsel en onder de borstspier.
Veel vrouwen geloven dat als het implantaat is geplaatst onder de borstspier, de borst ziet er veel natuurlijker en aantrekkelijker.
Borstreconstructie chirurgie duurt meestal een tot twee uur in beslag. In de meeste gevallen, de operatie wordt gedaan door het geven van algemene anesthesie aan de patiënt. Ook de patiënt krijgt postoperatieve zorg thuis en er is geen noodzaak om de patiënt te houden in het ziekenhuis voor dagen. Orale medicatie verlicht na de operatie pijn, en men zal in staat zijn om terug te gaan werken in ongeveer een week of zo.

De medische deskundigen en de maatschappij hebben nooit van de borstimplantaten voor een groot deel gehouden. In sommige gevallen, is dit ook juist aangezien er Risico's verbonden aan dergelijke chirurgiezijn. Siliconen vullen van de borstreconstructie implantaten is meestal het ding dat de belangrijkste afkeer oorzaken, en onlangs borsten implantaten zijn begonnen te worden gevuld met een zoutoplossing.

Risico's van borstreconstructie operaties

Hier zijn enkele van de Risico's die betrokken zijn bij borstreconstructie implantaten:

 • Er is een risico van asymmetrie in borsten. In sommige gevallen, de grootte/het uiterlijk van de borsten niet overeenkomen na het implantaat.
 • Pijn en tederheid in de borst na de operatie.
 • Na de operatie kan het implantaat scheuren of deflatie.
 • Langzame genezing van incisies.
 • Verhoogd risico op herhaalde borstchirurgie in de toekomst om het implantaat te verwijderen.
 • Verminderde borst sensatie.
 • Verhoogd risico op borst infectie.
 • Bloeden in de borst.
 • Na chirurgie effect van anesthesie.
 • Borstkanker.
Om het even welke bovengenoemde complicaties kunnen extra chirurgie vereisen.

Iedereen die geïnteresseerd is in de keuze voor borstchirurgie moet de cosmetische chirurg te raadplegen om informatie te krijgen over de procedure, risicofactoren, en post-chirurgie zorg. Een beter begrip van de operatie kan de patiënt voor te bereiden op eventuele toekomstige problemen in verband met de borstimplantaat.

Procedures die betrokken zijn bij borstreconstructie

Breast Reconstruction Surgery
Borst wederopbouw chirurgie
De borstlift na gewichtsverlies omvat verschillende technieken die zijn als volgt:

 • Diepe inferieure epigastrische perforator (diep): het is de geavanceerde vorm van borstchirurgie. In de operatie, een chirurg verwijdert overtollige huid en vet uit de buikstreek zonder verzwakking van de spierkracht van de patiënt. De overtollige huid wordt dan gebruikt in de borst vormende procedure.
 • Superieure bilspieren slagader perforator (SGAP): in deze procedure wordt de overtollige huid verwijderd uit de bil van de patiënt om later in de procedure van de borst wederopbouw worden gebruikt.
 • Profunda slagader perforator (PAP): in deze procedure, overtollige huid wordt verwijderd uit de bovenste achterste dij uit een gebied gelegen onder de bil.
 • Transversale hogere gracilis (sleepboot): in deze procedure, overtollige huid wordt verwijderd uit de binnenkant van de dij van de patiënt. De overtollige huid wordt later gebruikt in de borst vormende procedure.
 • Latissimus dorsi Myocutaneous (lat flap): in deze procedure, huid, vet, en spieren uit de bovenste en middelste rug worden gedraaid om de borstgebied. Op de lange termijn, kan de operatie afnemen spierkracht waardoor het moeilijk is voor een te klimmen en te zwemmen.
 • Transversale rectus Myocutaneous: in de procedure, een vrouw Prime rectus spieren worden verwijderd om de borst te hervormen. De techniek kan verhogen het risico van hernia vorming. De procedure is niet langer een voorkeurmethode van een borst tillen.
 • Vet enten: in de procedure, liposuctie van de buik, dijen, rug, armen en bil worden uitgevoerd voor het verwijderen van vet uit deze gebieden. Het vet is dan bereid om te worden geïnjecteerd in de borst om het beroep te verbeteren en de vorm van de borst.

Wat te verwachten van borstreconstructie chirurgie?

De chirurgie van de borst wederopbouw kan slappe borst na gewichtsverlies richten evenals de volledige verschijning van de patiënt verbeteren. De borstoperatie kan goed werken door:

 • Verbetering van de algehele look en feel van de borst.
 • Verbetering van de symmetrie van de borsten in het geval ze ongelijk zijn.
 • Het stimuleren van het gevoel van eigenwaarde en de algehele lichaams verschijning.
 • Verbetering van de algehele persoonlijkheid van de patiënt.

Natuurlijke borstreconstructie

U advies vinden over natuurlijke borstreconstructie in verschillende weightloss forums. De suggesties die u vinden zijn er meestal natuurlijk en veilig. Een van hen zal zeker voor u werken, en u zult blij zijn met de verbeterde vorm van uw borst.

Natural Breast Reconstruction
Natuurlijke borstreconstructie
Er zijn speciale onderwerpen op de weightloss forums. Daar u aanbevelingen vinden om natuurlijke borst wederopbouw te kiezen. Sommige van de vrouwen probeerden natuurlijke gels en crèmes en delen de ervaring met anderen. Met hulp van de juiste remedies zult u in staat zijn om de stevigheid van de borst terug te keren. Ze zullen er vol en jonger.
Geweldig resultaat kan worden bereikt, zelfs zonder borstimplantaten en het risico verbonden met hen. Dientengevolge, zult u niet aan bijwerkingen lijden als u natuurlijke borst het opheffen kiest.

Voordelen van het gaan met natuurlijke opties

De natuurlijke borstreconstructie is een eenvoudige procedure in vergelijking met het implantaat-based chirurgie. Het kan door iedereen zonder jaren van ervaring worden uitgevoerd aangezien deze methode eenvoudig het gebruiken van natuurlijke kruidenproducten impliceert om verschijning van de borstweefsels te verbeteren. De voordelen van de natuurlijke borst tillen zijn zeker duidelijk. Enkele van de belangrijkste keer zijn als volgt vermeld:

 • Natuurlijke uitstraling: borsten die hebben ondergaan door middel van natuurlijke borst liften kijken natuurlijk in vergelijking met de implantaten. De natuurlijke borst tillen omvat de kruiden crèmes en gels die de borsten geven de natuurlijke uitstraling na de procedure. De procedure is het best geschikt voor vrouwen die niet willen onthullen over het krijgen van een borstvergroting of borstverkleining chirurgie. In bepaalde gevallen, de natuurlijke borst tillen verbetert de aantrekkingskracht van de borsten vooral wanneer de tepel-sparende techniek wordt gebruikt.
 • Geen herhaalde chirurgie: in tegenstelling tot de implantaat chirurgie, de natuurlijke borst hijs procedure vereist geen herhaalde operaties of enig ander risico. Patiënten die zijn gegaan door het implantaat procedure wordt geadviseerd om de implantaten vervangen na elke 12 jaar te krijgen. De herhaalde operatie is belangrijk voor de veiligheid van de patiënt als implantaten zijn vaak op het risico van Rapture en schade. De natuurlijke borst verheffen duurt een mensen leven.
 • Natuurlijk gevoel en symmetrie: de natuurlijke borst hijs procedure omvat een natuurlijke borstgroei proces dat resulteert in een natuurlijke vorm, grootte, en voelen.

Kiezen tussen het implantaat en natuurlijke borst hijs procedure

De voordelen van natuurlijke aanpak zijn zeker duidelijk in vergelijking met het implantaat-based chirurgie.
Toch moet men de professionele chirurg te raadplegen om te weten welk type van de borst hijs procedure is het meest geschikt voor de patiënt.
Er zijn een aantal factoren die een chirurg kan overwegen alvorens de chirurgie te kiezen. Bijvoorbeeld, de chirurg kan onderzoeken de borstweefsels te meten of de patiënt kan worden behandeld met chirurgische borstvorm geven of niet.

De gezondheid geschiedenis van de patiënt en persoonlijke voorkeuren zijn enkele van de extra factoren die kunnen worden overwogen alvorens te gaan voor de operatie. Overleg met de chirurg is de beste manier om te weten welke borst vormende procedure moet worden gevolgd.

Conclusie

Voor vrouwen spelen borsten een cruciale rol in hun uiterlijk. Een slappe borst na snel gewichtsverlies ziet er onaantrekkelijk en kan een vrouw verliezen het vertrouwen, terwijl op een datum of in een feestje. Borstlift na gewichtsverlies kan helpen bij het verbeteren van de verschijning van de borst op een natuurlijke manier!

Leer hoe te tillen verzakking borst 


comments powered by Disqus