Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid  /  Borstlift na borstvoeding

Borstreconstructie en tillen na borstvoeding

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2020-10-06)
Borstreconstructie en tillen na borstvoeding 

Borstvoeding

Wat is borstvoeding? Borstvoeding is een zeer belangrijk onderdeel van de periode na de zwangerschap en essentieel voor een gezonde ontwikkeling van een pasgeboren baby. Borstvoeding helpt baby's ontwikkelen sterke banden met de moeder en kan ook helpen bij het verbeteren van de ontwikkeling van innerlijke organen. Moedermelk bevat veel vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen die van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.
Het is bevestigd in tal van klinische studies dat borstvoeding is de meest effectieve in het voorkomen van gezondheidsproblemen en complicaties.
Helaas wordt het belang van borstvoeding voor alle baby's vaak over het hoofd gezien. Borstvoeding is een krachtig therapeutisch hulpmiddel en een perfecte manier van communiceren tussen moeder en een baby.

Hoe borstvoeding de borstvorm beïnvloedt

Hoewel een dame kan volledig tevreden zijn met haar buste tijdens haar hele leven, kan deze tevredenheid vervagen na borstvoeding. Het feit dat dit bij veel vrouwen gebeurt is bekend. Wanneer ptosis sets in niemand van deze vrouwtjes kan negeren het uiterlijk van hun borsten. Ptosis is een gezondheidsterm, maar het betekent gewoon slappe borsten.

Ptosis after Breastfeeding
Ptosis na borstvoeding
Borstvoeding veroorzaken de transformatie van de vorm en geen vrouw ooit in staat was om elastische buste te behouden door de leeftijd. Het dragen van kinderen kan ook drastisch veranderen de vorm, de aard en de grootte van buste. Borstvoeding proces veroorzaakt vaak een verlies van soepelheid, oubollige huid, en een verschuiving van de klieren van borsten.
De vormen van het lichaam en de borsten van een vrouw zien er niet meer uit zoals ze waren voor de zwangerschap en helaas zijn deze veranderingen niet omkeerbaar op hun eigen - tenzij een vrouw begint te zorgen voor haar uiterlijk en wil jeugdige borsten en figuur te herstellen.
Echter, met de introductie van de nieuwe technieken en methoden van borstheffen,vrouwen niet langer nodig om te wennen aan hun doorgezakte borsten, omdat ze tal van manieren van borstreconstructie na borstvoeding.

Borstreconstructie

Populariteit van borstreconstructie groeit, en op basis van de Amerikaanse statistieken meer dan 300.000 dames verzoek borstreconstructie chirurgie per jaar. Vrouwen worden aangetrokken door deze manier van het oplossen van het probleem van slechte borst uiterlijk na borstvoeding, omdat de operatie is niet erg tijdrovend.

Breast Reconstruction Surgery
Borstreconstructie Chirurgie
Binnen maximaal 5 uur kan een dame een goed gevormde buste hebben. Er is geen noodzaak om de carrière te verlaten voor een lange tijd of zorgen te maken over de relaties, omdat in een week vrouwen beginnen hun gemeenschappelijke leven als er geen post-chirurgische problemen. Maar er is altijd bezorgdheid over bepaalde risico's na de operatie.
Bovendien is niet iedereen psychologisch bereid om borstvergroting chirurgie te kiezen.
Ook zijn de kosten zeer hoog, omdat de operatie mogelijk moet worden uitgevoerd in een ziekenhuis onder algemene anesthesie. Naast de operatie zelf, de kosten van post-operatie behandelingen en revalidatie is vaak hoger dan de kosten van de operatie alleen.

Een vrouw die borstchirurgie vermijdt, maar ervoor kiest om een borstlift te hebben heeft een alternatief. Wat te doen als een vrouw weg wil blijven van bijwerkingen in verband met een operatie? Degenen die bang zijn voor een operatie, maar willen elastische jonge borsten kiezen pillen voor natuurlijke borstgroei.

Borstreconstructieproducten

Grotere borsten worden vaak geassocieerd met een meer vrouwelijk uitziende verschijning, maar sommige vrouwen zijn niet in staat om ze te bereiken als gevolg van natuurlijke verouderingprocessen en zwangerschap-gerelateerde complicaties.

Breast Reconstruction Options
Borstreconstructie opties
Laten we eens kijken naar de meest populaire borstreconstructie producten die gunstig kunnen zijn bij het herstel van de jeugdige verschijning van vrouwelijke borsten.

 • Hormonale therapie. Dit soort borst gezondheidsproducten kunnen synthetische hormonen in hun samenstelling. Deze borstvergroting hormonen kunnen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zelfs kanker. Maar het grootste gevaar is voor het ongeboren kind en het voortplantingssysteem van de moeder. Bovendien zijn de lange tijd studies van deze onbewezen methode nog niet uitgevoerd en het betekent dat veel andere bijwerkingen zijn niet onmogelijk.
 • Injecties van hormonen. Het is een zeer gevaarlijke methode om hormonen te injecteren recht in het borstweefsel. U merken sommige resultaten, maar de bijwerkingen zijn veel erger. Hormooninjectie kan leiden tot een enorme hoeveelheid zwelling in de borsten. Ook, borstweefsel dat is geïnjecteerd met hormonen is zeer gevoelig en kan vaak bloeden.
 • Borstchirurgie. U het weefsel getekend en implantaten kunnen beschadigd raken. En heel vaak de borstimplantaten zijn de oorzaak van de onjuiste diagnose, wanneer borstkanker betreft. De meest ernstige complicaties van chirurgische borstreconstructie zijn ernstige infectie, bloeding, en complicaties van bloeden.
 • Borstpompen. Deze methode kan leiden tot uw borsten ontsieren of zelfs borstkanker. Een lange tijd borst pompen is zeer onveilig. Een studie gedaan in het Verenigd Koninkrijk heeft aangetoond dat het gebruik van borstpompen voor een langere periode is gevaarlijk voor de gezondheid van vrouwen. Sommige vrouwen hebben geklaagd over pijnlijke pijnlijke borsten, die later bleken te zijn beschadigd door over pompen.
 • Oefeningen. Speciale borst oefeningen gericht op verbetering van de gezondheid van de borst zijn vrij veilig en niet duur, maar er is geen bewezen bewijs van hun effectiviteit. Hoewel ze gunstig zijn voor de algehele gezondheid, voor het hart en het bloedsysteem en het verbeteren van de spiertonus van de vrouw, kunnen ze fysiek niet veranderen borstweefsel omdat het geen spieren bevat. De enige manier om de grootte van de borst te verbeteren is om het volume van borstweefsels te verhogen, en dit is waar borstoefeningen mislukken.
 • Onderkleding. Er is een grote keuze van bh's of korsetten die ervoor kunnen zorgen dat je borsten er alleen prachtig uitzien tot het moment dat je ze moet uitdoen. Ze zien er geweldig uit als je ze draagt, maar zijn erg duur. Het dragen van speciale onderkleding kan een abnormaal uitziende vorm van borst. Het is gênant voor veel vrouwen om ze uit te doen tijdens intieme ontmoetingen. De vorm van de borsten in ondergoed lijkt meestal erg rond en goed gedefinieerd, maar de borsten zelf blijven nog steeds doorgezakt.
 • Borstpillen. Borst gezondheid pillen bevatten alleen natuurlijke kruiden ingrediënts. Ze hebben geen synthetische hormonen, of chemicaliën, of kleurstoffen, of conserveringsmiddelen. Borstvergroting pillen kan uw borsten stevig, groter en jeugdiger. Natuurlijke borst gezondheid producten zal je niet schaden. Alle componenten krijgen in de bloedbaan en geabsorbeerd door het, dus je moet de borst gezondheid product te selecteren zonder chemische stoffen. In het geval dat u niet kiezen voor een organisch product, u het risico van het krijgen van een ernstig medisch probleem, zoals kanker tumor.

Kruiden borst reconstructie

Een van de gemakkelijkste manieren om borstvorm te herstellen na borstvoeding of het verbeteren van het uiterlijk van veroudering borsten is het kiezen van kruiden borst reconstructie producten. Het is een geweldige manier voor vrouwen om hun gezondheid te verbeteren, krijgen een boost in de vorm van gezondere borsten, of gewoon om een geweldig uitziend lichaam te krijgen.
De producten zijn meestal gevuld met plant oestrogeen waarvan wordt gezegd dat het borstweefsel te verbeteren. Nog een voordeel van borstreconstructie producten is hun beschikbaarheid - er is geen vereiste voor een doktersbezoek om ze te krijgen. Borstreconstructie producten verbeteren het oestrogeenniveau in het organisme van een dame, en buste weefsels beginnen te groeien.
Breast Reconstruction Herbs
Borstreconstructie Kruiden
De borstvergroting producten kunnen worden gebruikt als een oplossing om borsten te tillen in bijna elke leeftijd na de puberteit. Borstreconstructie producten kunnen ook helpen verhogen seksuele drang bij de meeste vrouwen. Naast de veranderingen in het uiterlijk, borstreconstructie producten verhogen het gevoel van eigenwaarde van een vrouw en kan het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven.

De gemeenschappelijke borstreconstructie producten bevatten vaak de volgende kruiden ingrediënten waardoor uw buste groter:

 • Paardebloem is bekend dat veel kruiden oestrogenen hebben. U de scheuten of wortels, of beide, hetzij als een aanvulling of als thee. Een ander goed motief om paardebloem te gebruiken is dat het je energie verhoogt en je langer laat leven. Het geeft je ook wat extra uithoudingsvermogen en geeft je een boost aan je uithoudingsvermogen, zodat je je fitnessresultaten verbeteren!
 • Dong Quai wortel biedt u sterke fyto-oestrogenen, Dong Quai is de bron van elementen die de buste kan vergroten. Deze wortel wordt ook gebruikt als een kruidenbehandeling tijdens de menstruatie. Het helpt om krampen te elimineren. Er zijn geen wetenschappelijke studies, maar het is gebruikt om een aantal van de problemen veroorzaakt door menstruele cycli en menstruatiepijn te behandelen.
 • Venkel kan u helpen bij het ontwikkelen van de vorm van uw buste als je het toe te voegen aan een gel of olie voor buste huid. U ook proberen venkel drinken. Venkel is ook een reeds lang gevestigd afrodisiacum of seksueel stimulerend middel. Venkel is een essentieel ingrediënt in tal van recepten van de Indiase keuken. Het wordt beschouwd als 's werelds meest sexy kruid.
 • Fenegriek heeft een lange geschiedenis. Er wordt gezegd dat dames uit Oost-Harems nam de zaden van deze plant om hun borsten te verhogen. Fenegriek bevat steroïde precursoren en vrouwelijke hormonen. Deze componenten zijn in staat om bij te dragen aan de verbetering van weefsels in de buste. Het omvat ook een grote hoeveelheid fytochemicaliën die bijdragen aan de borstgroei. Ze zijn allemaal verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de borsten na snel gewichtsverlies.
 • Wild Yam wordt meestal gebruikt met fenegriek vanwege zijn natuurlijke voedingsstoffen. Deze twee soorten kruiden in combinatie verbeteren borsten groeien. Maar wat belangrijker is, wild yam kan helpen tijdens PMS of de behandeling van menopauze problemen. In feite is het zeer nuttig voor degenen die lijden aan menopauze problemen. In een studie uitgevoerd door een Italiaanse onderzoeker, vrouwen die waren gediagnosticeerd met menopauzale problemen en kregen wilde yam verbeterde hun voorwaarden in 57% gevallen en merkte minder symptomen in 86% gevallen.
 • Pueraria Mirifica verbetert vrouwelijke kenmerken, verbetert stevige buste, en de kwaliteit van opperhuid. Het helpt om menopauze syndroom te dwarsbomen, en verbetert de toestand van de huid in het gedeelte van de buste, in het bijzonder. Het heeft ook anti-aging kwaliteiten en verbetert de bloedcirculatie. Het product is erg populair onder vrouwen met een breed scala aan lichaamsvormen en is bijzonder geschikt voor de volwassen vrouwen die dringend behoefte aan een betere buste vorm.
Verschillende combinaties van deze natuurlijke componenten zijn van fundamenteel belang voor de meerderheid van de borstreconstructie producten. Lees het etiket tijdens het nemen van borstpillen en zorg ervoor dat u elk element in het geneesmiddel kent.
Als u kiest voor kruiden borstvergroting pillen, u erop vertrouwen dat uw buste zal prachtig voller, ronder, en echt heerlijk en groot in de loop van 30 dagen.
En u erop vertrouwen dat de resultaten permanent zullen zijn,en uw buste zal groter en ronder voor het leven!

Lees reviews van borstreconstructie pillen 


comments powered by Disqus