Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouw gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouw gezondheid Kent u de top vrouwelijke gezondheids problemen? Hart-en vaatziekten, kanker en een laag libido boven de lijst. Hoewel deze ernstige zorgen, er is goed nieuws. Gezonde levensstijl keuzes-zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine-kan een lange weg te gaan naar het verminderen van de gezondheid van vrouwen Risico's.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid tops de lijst van vrouwelijke gezondheidsproblemen. Wat is de beste manier om een borst zelf-examen doen? Wat moet je doen als je een borststuk te vinden? Wat is de beste manier om pijn in de borst te behandelen?

Voor anderen, de gezondheid van vrouwen betreft onder meer cosmetische chirurgie. En als je ouder wordt, uw vrouwen de gezondheid van de zorgen zullen waarschijnlijk veranderen. Kan buik vet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoorden op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Ontstaan van inflammatoire darmziekten in de volwassenheid gebonden aan hogere sterfte

Gepost op maandag, mei 20, 2019

Terwijl het begin van inflammatoire darmziekten in de volwassenheid is gekoppeld aan een hogere sterfte, het werkelijke aantal sterfgevallen is gedaald, een Zweedse studie van Karolinska Institutet gepubliceerd in het tijdschrift gut Reports.

Broccoli bevat een ingrediënt dat de "achilleshiel" van kanker zou kunnen richten

Gepost op maandag, mei 20, 2019

Een nieuwe studie van de Beth Israël Diacones Medical Center is gekomen met een nieuwe studie die onthult dat broccoli, spruitjes, boerenkool, kool bloem, kool en Collard greens bevatten een stof die een vitaal gen dat een rol speelt in kanker kan inactiveren.

Ultra-verwerkte voedingsmiddelen vertraging verzadiging, verhoging van voedsel inname en gewichts toename

Gepost op maandag, mei 20, 2019

Het eten van zeer bewerkte voedingsmiddelen kunnen worden geassocieerd met gewichts toename vindt een nieuwe studie. De studie werd gepubliceerd in het laatste nummer van de celstofwisseling en is getiteld, "Ultra-verwerkte diëten veroorzaken overtollige calorie-inname en gewichtstoename: een intramurale gerandomiseerde gecontroleerde trial van ad libitum voedselinname."Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus