Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Kent u de beste vrouwelijke gezondheids problemen? Hart-en vaatziekten, kanker en laag libido boven de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde leefstijl keuzes-zoals het eten van een gezond dieet en het opnemen van lichamelijke activiteit in je dagelijkse routine-kunnen een lange weg gaan naar het verminderen van de gezondheidsrisico's van vrouwen.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid staat bovenaan de lijst van gezondheidsproblemen van vrouwen. Wat is de beste manier om een borst zelf onderzoek te doen? Wat moet je doen als je een borst knobbel vindt? Wat is de beste manier om borst pijn te behandelen?

Voor anderen zijn de gezondheidsproblemen van vrouwen cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoord op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Fast Food Calorie menu labeling vermindert calorie-inname iets

Gepost op vrijdag 01 November 2019

Wanneer elk gerecht en elke drank op een typisch Fast Food gezamenlijke menu de calorieën toont die het bevat, hebben mensen meteen de neiging om voedsel te kopen met minder calorieën, gemiddeld, dan als ze geen calorie label hebben, zegt een studie gepubliceerd op 31 oktober 2019, in de British Medical Journal.

UW Medicine expert belicht de ongelijkheid in de gezondheidszorg in zwarte vrouwen

Gepost op donderdag 31 oktober 2019

Dr. Kemi pop, een UW geneeskunde gynecologic oncoloog, heeft lang bestudeerd endometriumkanker. Het is werk dat een groter probleem weerspiegelt, zegt ze: "gezondheidszorg voor zwarte vrouwen is niet echt hetzelfde als voor iedereen, vooral als het gaat om reproductieve zorg."

Nieuwe methode voor agressieve borstkanker detectie

Gepost op woensdag 30 oktober 2019

Een nieuwe studie bij ratten gepubliceerd in het Journal cel rapporten blijkt dat het patroon van RNA moleculen geproduceerd binnen bepaalde immuuncellen genaamd macrofagen, gevonden in borst kanker (tumor-geassocieerde macrofagen, TAMS), kan vertellen of de tumor is of niet en geef het type uitkomst aan. Hetzelfde patroon is aanwezig bij mensen als bij muizen. Dit maakt het direct nuttig bij het voorspellen van de aard van een borsttumor en de uitkomst ervan.Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus