Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Gezondheid van de volwassen vrouwen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Gezondheid van de volwassen vrouwen Ken jij de hoogste vrouwelijke gezondheid heb? Hart-en vaatziekten, kanker en laag libido bovenaan de lijst. Hoewel deze ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde levensstijl keuzes — zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van fysieke activiteit in uw dagelijkse routine — kan gaan een lange weg naar vermindering van de gezondheidsrisico's van vrouwen.

Voor sommige vrouwen bovenaan breast gezondheid de lijst van vrouwelijke gezondheidsproblemen. Wat is de beste manier om een borst zelf-examen? Wat moet u doen als u een brok van de borst? Wat is de beste manier voor de behandeling van borstpijn?

Voor anderen zijn de zorgen van de gezondheid van de vrouwen cosmetische chirurgie. En als je ouder wordt, uw vrouw gezondheidsproblemen zijn waarschijnlijk zullen veranderen. Kon buik vet leiden tot gezondheidsproblemen? Kegel oefeningen echt noodzakelijk zijn? Antwoorden op deze en andere vragen van de gezondheid van vrouwen. 

Gezondheidsnieuws

Studie: Meer vitamine D kan memory boost maar teveel kan leiden tot tragere reactietijd

Gepost op vrijdag, maart 15, 2019

Hoeveel vitamine D geheugen, leren en besluitvorming in oudere volwassenen kunnen worden gestimuleerd, en hoeveel is teveel?

Medicijnen kan bijwerkingen van chemotherapie beperken voor borstkankerpatiënten

Gepost op donderdag, maart 14, 2019

Onderzoekers van de Stanford University School of Medicine hebben aangetoond dat een methode van het voorspellen welke borstkankerpatiënten hartproblemen uit een veelgebruikte chemotherapie medicijn zal lijden.

Moleculaire patronen zouden kunnen voorspellen van risico op herval in borstkankerpatiënten

Gepost op donderdag, maart 14, 2019

De genetische en moleculaire samenstelling van individuele borst tumoren houdt aanwijzingen hoe een vrouw ziekte kon vooruitgang, met inbegrip van de waarschijnlijkheid van het terugkomen na de behandeling, en op welke termijn, volgens een Cancer Research UK-gefinancierde studie gepubliceerd in de natuur vandaag (woensdag).Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus