Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Ken je de belangrijkste vrouwelijke gezondheidsproblemen? Hart-en vaatziekten, kanker en een laag libido bovenaan de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde levensstijl keuzes - zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichaamsbeweging in uw dagelijkse routine - kan een lange weg te gaan in de richting van het verminderen van de gezondheidsrisico's van vrouwen.

Voor sommige vrouwen, borstgezondheid tops de lijst van vrouwelijke gezondheidsproblemen. Wat is de beste manier om een borstzelfexamen te doen? Wat moet u doen als u een knobbeltje in de borst vindt? Wat is de beste manier om pijn in de borst te behandelen?

Voor anderen, vrouwen de gezondheid betreft cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoorden op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Hoe je je immuunsysteem te stimuleren om coronavirus te bestrijden

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Terwijl de wereld worstelt met de coronaviruspandemie, proberen steeds meer mensen zich met alle mogelijke middelen tegen het virus te beschermen. Er zijn momenteel geen vaccins tegen ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2), dus het stimuleren van het immuunsysteem door middel van dieet, regelmatige lichaamsbeweging, en slaap zijn verstandige maatregelen.

Studie kwantificeert economische last van CVD bij vrouwen met een voorgeschiedenis van preterm delivery

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Een nieuwe studie kwantificeert de toekomstige economische last van hart- en vaatziekten (CVD) bij vrouwen met een voorgeschiedenis van preterm delivery.

Vrouwen met postpartum psychiatrische stoornissen minder kans op verdere kinderen

Geplaatst op maandag 30 maart 2020

Vrouwen die lijden aan psychiatrische stoornissen zoals depressie, angst, manie en schizofrenie na de levende geboorte van hun eerste kind hebben minder kans om verder te gaan met meer kinderen te hebben, volgens de eerste studie om dit te onderzoeken in een grote landelijke Bevolking.Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus