Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Kent u de beste vrouwelijke gezondheids problemen? Hart-en vaatziekten, kanker en laag libido boven de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde leefstijl keuzes-zoals het eten van een gezond dieet en het opnemen van lichamelijke activiteit in je dagelijkse routine-kunnen een lange weg gaan naar het verminderen van de gezondheidsrisico's van vrouwen.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid staat bovenaan de lijst van gezondheidsproblemen van vrouwen. Wat is de beste manier om een borst zelf onderzoek te doen? Wat moet je doen als je een borst knobbel vindt? Wat is de beste manier om borst pijn te behandelen?

Voor anderen zijn de gezondheidsproblemen van vrouwen cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoord op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Lichamelijke activiteit kan verzachten ongunstige atherogene veranderingen in menopauzale vrouwen

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Een nieuwe studie over menopauzale vrouwen toont aan dat vrije tijd lichamelijke activiteit wordt geassocieerd met een gezonder bloedlipiden profiel. Echter, resultaten suggereren dat vrijetijdsbesteding fysieke activiteit lijkt niet volledig gecompenseerd de ongunstige lipide profiel veranderingen in verband met de overgang van de menopauze.

Beenmergcellen dragen bij aan het succes van de zwangerschap in het muismodel

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Wetenschappers melden dat stamcellen afgeleid van het volwassen beenmerg kunnen bepalen of een vrouw zwanger wordt.

Parkinson patiënten profiteren van "gamificatie" thuis oefening

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Oefening is altijd moeilijk te onderhouden voor meer dan een korte periode, in de meeste gevallen. Dit is nog meer waar als je al ziek bent of pijn hebt, of bewegingen moeilijk vindt, zoals bij de ziekte van Parkinson.

Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus