Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Kent u de beste vrouwelijke gezondheids problemen? Hart-en vaatziekten, kanker en laag libido boven de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde leefstijl keuzes-zoals het eten van een gezond dieet en het opnemen van lichamelijke activiteit in je dagelijkse routine-kunnen een lange weg gaan naar het verminderen van de gezondheidsrisico's van vrouwen.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid staat bovenaan de lijst van gezondheidsproblemen van vrouwen. Wat is de beste manier om een borst zelf onderzoek te doen? Wat moet je doen als je een borst knobbel vindt? Wat is de beste manier om borst pijn te behandelen?

Voor anderen zijn de gezondheidsproblemen van vrouwen cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoord op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Onderzoekers zijn gericht op het vinden van nieuwe behandelingen voor endometriose patiënten

Gepost op donderdag 18 juli 2019

Door de EU gefinancierde onderzoekers bestuderen de moleculaire mechanismen achter endometriose in de hoop nieuwe behandelingsopties te vinden voor de miljoenen vrouwen over de hele wereld die lijden aan de chronische ontstekingsziekte.

Licht eindelijk: waarom ontwikkelen meer vrouwen de ziekte van Alzheimer?

Gepost op donderdag 18 juli 2019

De ziekte van Alzheimer (AD) is een leidende oorzaak van dementie bij veel oudere mensen, maar het lijkt te beïnvloeden twee keer zoveel vrouwen als mannen. Wetenschappers hebben lang geprobeerd om erachter te komen waarom dit zo is, en waarom het lijkt te volgen een fast-track cursus bij vrouwen.

Menstruele bekers net zo goed als sanitaire pads of tampons

Gepost op donderdag 18 juli 2019

Een nieuwe studie heeft aangetoond dat menstruele cups zijn een veilige, effectieve en goedkope manier om te gaan met de menstruele doorbloeding. Het verslag had betrekking op 43 studies en meer dan 3.300 vrouwtjes. De studie getiteld ' gebruik van de menstruele beker, lekkage, aanvaardbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid: een systematische review en meta-analyse, wordt gepubliceerd in de Lancet Public Health.Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus