Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Kent u de beste vrouwelijke gezondheids problemen? Hart-en vaatziekten, kanker en laag libido boven de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde leefstijl keuzes-zoals het eten van een gezond dieet en het opnemen van lichamelijke activiteit in je dagelijkse routine-kunnen een lange weg gaan naar het verminderen van de gezondheidsrisico's van vrouwen.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid staat bovenaan de lijst van gezondheidsproblemen van vrouwen. Wat is de beste manier om een borst zelf onderzoek te doen? Wat moet je doen als je een borst knobbel vindt? Wat is de beste manier om borst pijn te behandelen?

Voor anderen zijn de gezondheidsproblemen van vrouwen cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoord op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Nieuw computeralgoritme maakt voorspelling van zwangerschapsdiabetes mogelijk

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

Een nieuw computeralgoritme maakt voorspelling mogelijk, in de vroege stadia van de zwangerschap of zelfs voordat de zwangerschap heeft plaatsgevonden, waarvan vrouwen een hoog risico op zwangerschapsdiabetes hebben.

Bijgewerkte borst kanker richtlijn biedt aanbevelingen voor het afhandelen van cases met lage er-expressie

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

De bijgewerkte richtlijn voor oestrogeen en progesteron receptor (ER/PgR) testen in borst kanker, gezamenlijk gepubliceerd vandaag door het College van Amerikaanse pathologen en de American Society of Clinical Oncology, bevestigt veel van de oorspronkelijke richtsnoeren en heeft meer specifieke aanbevelingen voor de behandeling en rapportage gevallen met lage er expressie.

Maternale stress beïnvloedt foetale hersenontwikkeling

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

Een nieuwe studie gepubliceerd online januari 13, 2020, in het dagboek JAMA Pediatrics meldt dat moeders die lijden aan ernstige mentale stress tijdens de zwangerschap kunnen hebben baby's met abnormale ontwikkeling in belangrijke gebieden van de hersenen zelfs voor de geboorte. Het is al bekend dat baby's met een aangeboren hartziekte afwijkingen in hersen groei en hersen biochemische reacties vertonen.Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus