Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Kent u de top vrouwelijke gezondheidsproblemen? Hart-en vaatziekten, kanker en een laag libido bovenaan de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde levensstijl keuzes - zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichaamsbeweging in uw dagelijkse routine - kan een lange weg te gaan in de richting van het verminderen van de gezondheid van vrouwen risico's.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid tops de lijst van vrouwelijke gezondheidsproblemen. Wat is de beste manier om een borst zelfonderzoek te doen? Wat moet je doen als je een knobbeltje in de borst vindt? Wat is de beste manier om pijn in de borst te behandelen?

Voor anderen, vrouwen gezondheid betreft cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoorden op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Onderzoek kijkt naar aerobiomen, bomen en implicaties voor de volksgezondheid

Geplaatst op vrijdag 13 november 2020

In een recente bioRxiv preprint papier, Jake M. Robinson en collega's bestuderen de dynamiek van 'aerobiome' - de verzameling van micro-organismen in een bepaald luchtruim, met betrekking tot de hoogte vanaf de begane grond.

Vrouwen met nierfalen hebben lage tarieven van anticonceptiegebruik, onderzoek vindt

Geplaatst op vrijdag 13 november 2020

Nieuw onderzoek van de Universiteit van Cincinnati vindt dat vrouwen met nierfalen lage tarieven van anticonceptiegebruik hebben.

Veel vrouwen overwegen om cannabis te gebruiken om gynaecologische aandoeningen te behandelen

Geplaatst op vrijdag 13 november 2020

Een aanzienlijk aantal vrouwen zou overwegen om cannabis te gebruiken voor de behandeling van gynaecologische aandoeningen, voornamelijk gynaecologische pijn.Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus