Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Vrouwelijke Gezondheid

Volwassen vrouwelijke gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Ines Obregon (2019-02-01)
Volwassen vrouwelijke gezondheid Kent u de top vrouwelijke gezondheidsproblemen? Hart-en vaatziekten, kanker en een laag libido bovenaan de lijst. Hoewel dit ernstige zorgen zijn, is er goed nieuws. Gezonde levensstijl keuzes - zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van lichaamsbeweging in uw dagelijkse routine - kan een lange weg te gaan in de richting van het verminderen van de gezondheid van vrouwen risico's.

Voor sommige vrouwen, borst gezondheid tops de lijst van vrouwelijke gezondheidsproblemen. Wat is de beste manier om een borst zelfonderzoek te doen? Wat moet je doen als je een knobbeltje in de borst vindt? Wat is de beste manier om pijn in de borst te behandelen?

Voor anderen, vrouwen gezondheid betreft cosmetische chirurgie. En naarmate je ouder wordt, zullen de gezondheidsproblemen van je vrouwen waarschijnlijk veranderen. Kan buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoorden op deze en andere vrouwelijke gezondheidsvragen.

Gezondheidsnieuws

Veterinaire college wetenschappers lokaliseren genen die eierstokkanker rijden

Geplaatst op zondag 13 september 2020

Hoogwaardige ernstige eierstokcarcinoom (HGSOC) is de vijfde belangrijkste oorzaak van kanker-gerelateerde sterfgevallen bij vrouwen in de Verenigde Staten, maar er is weinig bekend over de oorsprong van deze ziekte.

Verbetering van de levensstijl van zwangere vrouwen met obesitas kan leiden tot gezondere kinderen

Geplaatst op zondag 13 september 2020

Nieuw onderzoek toont aan dat het verbeteren van de levensstijl van vrouwen met obesitas tijdens de zwangerschap zou kunnen betekenen op lange termijn cardiovasculaire voordelen voor hun kinderen.

Moeder vetrijk dieet kan leiden tot meer zoet-smaak receptoren bij nakomelingen

Geplaatst op zondag 13 september 2020

Cornell voedsel wetenschappers tonen in dierlijke studies dat een moeder vetrijk dieet kan leiden tot meer zoet-smaak receptoren en een grotere aantrekkingskracht op ongezond voedsel in hun nakomelingen - wat resulteert in slechte voeding gedrag, obesitas in de volwassenheid.Vrouwelijke Gezondheid

Borstgezondheid

Libido en Vruchtbaarheid
comments powered by Disqus