Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Medicijnen voor acnebehandeling

Medicijnen voor de acnebehandeling

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-03-12)
Medicijnen voor de acnebehandeling Het is niet zo gemakkelijk te vinden van een passende acnebehandeling. Veel lijden mensen kijken voor medicijnen voor acnebehandeling, en niet alle van hen zijn zo succesvol in het vinden van de zeer drug die is nuttig en heeft echt natuurlijke oorsprong.

Medicijnen voor de acnebehandeling

Er zijn momenteel voorbereidingen die worden beschouwd als natuurlijk en veilig, en heb niet veel of zelfs niet hebben geen bijwerkingen. Maar er zijn ook medicijnen voor acnebehandeling met bewezen actie, nog steeds niet zo veilig als natuurlijke ones. Onder deze zijn retinoïden, isotretinoïne en natuurlijk benzoylperoxide.

Benzoylperoxide

Benzoylperoxide is een complexe actie drug, één van de vele medicijnen voor acnebehandeling. Het is gebruikt voor acnebehandeling voor vele jaren, en tegenwoordig wordt gemaakt onder verschillende namen en verschillende merken (bijvoorbeeld Clearasil is een van de meest bekende). Complexe actie van benzoylperoxide manifesteert in het effect ervan op groei en ontwikkeling van bacteriën en op de huid.

De voorbereiding remt de groei van sommige bacteriën, en de anderen zijn gewoon gedood door het. Het effect op de huid wordt uitgevoerd door middel van oxiderende en schalen van huid, welke uiterlijk van acne belemmert. Sommige preparaten benzoylperoxide ook absorberen talg, verhindert dat follikels verstikking.

Benzoylperoxide kan worden van verschillende concentratie in de drug dat u gaat gebruiken, concentraties van 2,5%, 5% en 10% worden meestal gebruikt. Natuurlijk de voorbereiding met meer benzoylperoxide is sterker en krachtiger werkingheeft, maar u gaat niet beter om effect te hebben als u de sterkste één toepast.

Acnebehandeling

Het is beter om te starten van mildere medicijnen voor acnebehandeling, niet afhankelijk van de ernst van de ziekte, en vervolgens, als u denkt dat grotere dosis van het preparaat moet worden toegepast en in eerste instantie gebruikte niet voldoende is, neem de sterker.

Maar in ieder geval is het beter om het raadplegen van een arts, om niet te maken schade met goede bedoelingen. De zaak is benzoylperoxide heeft sommige bijwerkingen, meestal aan het drogen van de huid gerelateerde. Dus dat heb je risico van het hebben van te droge huid na het onhandig het toepassen van de voorbereiding, wat weer tot acne leiden kan.

Medicatie voor acnebehandeling zonder Benzoyl Peroxyde 


comments powered by Disqus