Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Make-up en Acne

Make-up en Acne

Artikel van Gezondheidscentrum

Make-up en Acne Is er een verbinding tussen make-up en acne? Ja, make-up kan leiden tot acne. Het is niet een soort van gevoel of iets. Het is nogal een vaststaand feit en alle mensen die in het bijzonder bezorgd zijn over hun huidverzorging en gezondheid in het algemeen weten over hetzelfde. Hier zijn we praten hoofdzakelijk over vrouwen, omdat zeker alle "make-up kwesties" bezorgdheid vrouwen meer dan mannen.

En elke vrouw moet weten welke make-up zij kan gebruiken om te voorkomen dat zulke wijdverbreide en vervelende problemen als acne. Cosmetische waardoor acne is, echter, en ondanks alle, op grote schaal gebruikt en veel vrouwen nog steeds gebruiken en klagen op het hebben van acne maar zonder te weten wat de oorzaak van hun probleem is.

Make-up en Acne

Eigenlijk ligt het antwoord, als het gebeurt vaak, gewoon op het oppervlak. Huidverzorging moet niet een obsessie, hoewel het in sommige gevallen met vrouwen. Maar toch acne en "acne van make-up" in het bijzonder de neiging om te verschijnen als de zorg van de huid gebrekkig is... of in principe greeploze.

Dergelijke aarzelende gedrag beschouwt meestal handmatig verwijderen van acne, namelijk knijpen en plukken. Het hangt echter niet naar onze belangrijkste onderwerp, hoewel het zeer cruciaal bijna dezelfde redenen.

Wat hebben wij betekend praten over "niet-obsessief huidverzorging"? Cosmetische mag niet worden een levensdoel, nietwaar? Natuurlijk is het goed om er goed uitzien, maar er zijn gevallen waarin we ons aantrekkelijker met make-up niet maken. Afgezien van het feit dat uw geliefde persoon kan verliefd op iemand anders wanneer hij u tot slot zonder maquillage ziet, kan je gewoon verwennen uw huid in een of andere manier.

Bijvoorbeeld, het is niet aangeraden om gebruiken te veel schrobt - ze scrub uw huid zo veel dat het wordt te dun en kwetsbaar. En ook fijn poeder wordt ook niet aanbevolen - wilt u deze poeders te krijgen in alle microscopische gaten op uw huid? Vullen van deze gaten (of poriën of follikels) is gewoon de eerste fase van de vorming van acne.

Er is een verbinding tussen make-up en acne - en het is gewoon een eenvoudige illustratie. Hetzelfde geldt met cosmetische producten die bevatten olie - een belangrijke agent voor poriën-verstikking.

Raak niet in paniek als je een slechte huid. Denk goed over make-up en acne.

Vinden van de beste acnebehandeling 


comments powered by Disqus