Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Interne oorzaken van Acne huid

Interne oorzaken van Acne huid

Artikel van Gezondheidscentrum

Interne oorzaken van Acne huid Als van een ziekte oorzaken of gewoon oorzaken van alles wat we krijgen en dat in verband met ons lichaam, kan acne worden veroorzaakt door een interne of externe factoren. Hier zijn we waarschijnlijk te maken van een nadruk op interne oorzaken van acne huid.

Interne oorzaken van Acne huid

Interne oorzaken van acne huid kan echt schadelijke en gemiddelde - je gewoon niet weet waar ze vandaan komen!

Als externe oorzaken van acne tot op zekere hoogte voorspelbaar zijn, interne oorzaken van acne huid kunnen echt groene veld verschijnen - het kan lijken dat u alle hygiënevoorschriften gehoorzamen, je een douche regelmatig hebt en na een sport opleiding, je heel bewust van de inhoud van cosmetische die u gebruikt en gebruik niet teveel verschillende scrubs bent, maar toch acne vlekken verschijnen opnieuw en opnieuw.

Interne oorzaken van acne huid kunnen als volgt worden samengevat:

  • Hormonen. Hormonen die zijn gekoppeld aan acne heten androgenen. Dit zijn oorspronkelijk mannen hormonen, maar alle vrouwen hebben ze tot op zekere hoogte. En in het bijzonder bent u waarschijnlijk te hoog niveau van androgenen hebben als je in de adolescentie. Sommige hormonale preparaten kan ook verhogen niveau van hormonen in je lichaam - namelijk geboortebeperking pillen. Androgenen zijn meestal verantwoordelijk voor talgproductie, die kan worden genoemd als de volgende oorzaak van acne huid.
  • Talgproductie. Hormonen kunnen boost functie van de talg klieren gelegen in uw hele lichaam en evoluerende talg (of olie of vet). Hoge talgproductie kan zijn teveel voor de huid en in dit geval olie doet niet alleen Smeer de huid (i. e. soort voor het maken van een beschermende laag op de huid), maar ook vullingen huid poriën en op die manier puistjes weergegeven, lelijke buiten en vette binnen.
  • Bacteriën. Propionibacterium acnes zijn bacteriën die leven op een menselijke huid. Deze kiem kan evolueren biologisch actieve stoffen die los van talg. In dit geval wordt de huid kwetsbaar en blootgesteld aan externe bijdragen aan acne. Dus hier kunnen we zien symbiose van externe en interne oorzaken van acne huid - een "interne" bacterie geeft voorwaarden voor externe gevaren.
  • De vierde oorzaak is gerelateerd aan sommige abnormale veranderingen in de follikels, die ook kan worden gerelateerd aan hormonen. Soms groeien follikels teveel zodat acne kan worden gevormd van de wanden van deze poriën van de huid teveel gegroeid.
Te voorkomen dat acne huid 


comments powered by Disqus