Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Hoe zich te ontdoen van acne op het lichaam

How to Get Rid van Acne op lichaam

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2016-06-15)
How to Get Rid van Acne op lichaam Het is niet zo gemakkelijk om zich te ontdoen van de acne. Vooral als het een lichaam acne (onder, achteracne is bekend dat het moeilijkst uit te roeien en nek acne is de meest pijnlijke). Nu verschillende acne behandeling medicatie hebben ontwikkeld, maar natuurlijk kunnen niet alle van hen zijn nuttig in een individueel geval. Antieke geneeskunde stelt bijvoorbeeld voor puistjes smeren met sap van stinkende gouwe.

Acne behandeling medicatie

How to get rid van acne op lichaam? Vele bronnen stellen genezen acne met salicylzuur. Er zijn ook speciale crèmes die worden verkocht in drogisterijen en die je ook kunt uitproberen. Een andere bekende ingrediënt dat vaak in acne behandeling medicatie gebruikt wordt is benzoylperoxide, die kunnen worden gebruikt om te vegen van uw beschadigde huid.

Vaak goede resultaten zijn bereikt door toepassing van benzoylperoxide of salicylzuur voor afvegen acnes en dan smeren met crèmes die alpha-zuren bevatten - deze crèmes helpen om te vegen dode huidcellen, waardoor uitdrogen van de huid). Helaas, deze chemische stoffen brengen vaak gevaarlijke bijwerkingen: irritaties en huiduitslag.

Er zijn natuurlijke acne behandeling medicijnen voor de genezing van acne lichaam. Deze producten komen in de vorm van pillen die acne behandelen van binnenkant en crèmes die duidelijk huid van buiten. Deze acne behandeling medicijnen zijn absoluut veilig maar vaak helpen langzamer dan voorschriftmedicijnen.

Bijvoorbeeld, een lijder eerste verbetering na de eerste toepassing van benzoylperoxide kan opmerken, en het kan een paar dagen duren voor natuurlijke acne product om te helpen. Nog, veel van lichaam acne lijders liever natuurlijke acne behandeling medicatie omdat ze acne op lichaam zonder bijwerkingen behandelen.

Er zijn ook bijzondere onderhandelingsgroep wast ontworpen voor de genezing van acne. Onderdompelen in een warm bad kan handig zijn als goed, vooral als u van de hierboven genoemde wast gebruikmaakt.

How to Get Rid van Acne op lichaam?

Er zijn enkele dingen die je niet met uw acne op lichaam doen moet. Eerst, in ieder geval u mag niet schrobben, pop, noch verwijderen op een vergelijkbare manier. Het enige wat je moet doen is het wassen van uw acne te behandelen met een crème of andere voorbereiding. Schrobben, popping of krassen van acne kan leiden tot nog grotere problemen met uw huid. Je moet ook niet dragen ook dik en ruw kleding; Vergeet niet dat de wrijving tegen acne lichaam het zal irriteren.

Maar zoals in geval met een andere ziekte is de meest effectieve manier niet om uit te vinden hoe om zich te ontdoen van acne lichaam. De meest effectieve manier is om acne te voorkomen. Dat is waarom je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van kleding voor training, hebben een gewone douche en/of bad, Let op uw dieet, vooral als je hebt een overgevoeligheid, kortom, kijk na uw gezondheid en het risico van het hebben van acne, evenals andere problemen met uw huid, zal aanzienlijk verminderen.

Vind de beste acne behandeling medicatie 


comments powered by Disqus