Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Hoe tiener acne te voorkomen

Hoe te vermijden tiener Acne?

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2016-08-18)
Hoe te vermijden tiener Acne?  Tiener acne, vaak veel meer dan enige andere vorm van acne, wordt een onoplosbaar probleem. In de puberteit is alles voelde zo helder en deze vlekken- en ze kunnen ineens de helderste gevoelens in de donkerste ellende.

Tieners zijn vaak veel moeite met hun goede look, vooral in de poging om aan te trekken een één van het andere geslacht, dus uiterlijk van acne een echte ramp voor miljoenen jonge mensen wereldwijd is. Aantal tieners lijden aan depressies als gevolg van deze eenvoudige reden. Tiener acne kan worden helder rood of wit poesje, maar in ieder geval zijn ze onaantrekkelijk en weerzinwekkend en de meeste tieners willen te weten komen hoe te vermijden tiener acne.

Hoe te vermijden tiener Acne?

Het is altijd moeilijk te elimineren en te voorkomen dat acneen tiener acne is niet uitsluiting. Acne verwijderen is moeilijk, omdat het kan ofwel hebben sommige onbekende veroorzaken of worden veroorzaakt door interne factoren, die zijn niet erg gemakkelijk om te verslaan. De laatste is de meest levendige functie van tiener acne.

De meest voorkomende interne reden voor acne is hormoon niveau stimuleren, tiener acne is alleen het geval - in de puberteit organisme niet omgaan met de uitbarsting van de hormonen en onder de resultaten van dergelijke uitbarsting zijn toegenomen (huid olie) talgproductie door sebaceous klieren zodat de overtollige olie vullen huid poriën en acne verschijnt.

Bijna alle tieners hebben acne, dus wees niet bang als je kind (of u, als je een tiener) een ongelijke rij van Pukkels op zijn voorhoofd of waar dan ook krijgt. Je best en je krijgt een resultaat. Het misschien niet meteen komen, maar ten minste u zal zitten kundig voor de schadelijke gevolgen op uw huid verzachten, in het bijzonder en op uw gezondheid als geheel.

Hoe te vermijden tiener acne? Beste manier om te vermijden tiener acne is een complexe behandeling - elimineren zowel interne oorzaken (belangrijkste) en externe oorzaken (niet belangrijkste, maar de verslechtering van de situatie in veel gevallen). De eersten die kunnen worden verwijderd, allereerst door goede voeding. Acne lijkt eigenlijk niet zozeer vanwege de hormonen; het lijkt me vanwege de gevolgen daarvan voor kwetsbare huid. Nuttigen van de juiste hoeveelheid vitaminen (met name A en B-complex) is een goede hulp voor uw huid.

Leer hoe te vermijden tiener acne 


comments powered by Disqus