Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Kruiden voor volwassen huidverzorging

Kruiden voor volwassen huid zorg

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2021-07-08)
Kruiden voor volwassen huid zorg Er zijn bepaalde kruiden voor volwassen skin care met geschiedenis van gebruik en medisch bewezen resultaten:

Paardebloem

Paardebloem is een zeer gemeenschappelijk veld planten van de zonnebloem groep dat beschikt over fundamentele ontgiften kenmerken, waardoor het goed in het beheer van de huid vlekken.

Deze gebruikelijke broek van onze werven bevat een heleboel stoffen nuttig voor ons lichaam: choline, bittere stoffen, inuline, kiezelzuur, calcium, natrium, zwavel en kalium die ook sterk is geconcentreerd in de verse bladeren.

Klit

Een bekende klit, die afkomstig uit Europa, Azië en de noordelijke Verenigde Staten is, is ook een grote geneeskunde voor de huid. Zowel de wortels als de bladeren van klit zijn gebruikt voor het genezen van kanker, eczeem, acne en andere ziekten van de huid voor jong en oud. Naast dit, kan het maken huid glad weer.

Gele dok

Gele dock, een gemeenschappelijk wijd verspreid huid toner, wanneer in combinatie met sarsaparilla, biedt een remedie voor blijvende huid klachten. De ingrediënten zoals de adstringerende Sam en de anti-microbiële kwaliteiten van de zuiverend antrachinonen vermengd om brouwsels van het kruid, waardevolle bij het behandelen van de huid ziekten zoals huid psoriasis en eczeem, samen met de acne huid.

Paarse zonnehoed

Echinacea versterkt het immuunsysteem, verhoogt de productie van witte bloedcellen en verbetert de celwanden zodat virussen en bacteriën hebben weinig kans om door te dringen de cellen. Met behulp van deze plant goede huid. Het kruid heeft wild zich verspreid in de Verenigde Staten van Amerika, Canada en sommige andere landen maar nu vindt ook in Europa, Noord-Amerika en in sommige delen van Azië.

Ze worden gebruikt door de mond te versterken van lichaam afweermechanismen en om de lengte en de tekenen van verkoudheid en griep te verlagen. Het vermindert sommige huidproblemen zoals insectenbeten, eczeem en psoriasis. Echinacea ook remmen generatie van bacteriën en purulence.

Rode klaver

Deze plant wordt gebruikt om het bloed van toxine schoon te maken. Het is bekend als een efficiënte behandelingsmethode voor huidaandoeningen dankzij grote hoeveelheden vitamine B in het. Traditionele folk artsen gebruikt moeten worden afgeknipt of prak de rode klaver bloemen, of anders ze toegepast op de huid direct voor de behandeling van ontstekingen en beten van sommige insecten. Tegenwoordig wordt deze plant gebruikt in lotions, crèmes en andere medische cosmetische producten ter behandeling van psoriasis en andere aandoeningen.

Zoethout

Als verteerd in matige hoeveelheden, kunt drop u huidontsteking en roodheid te behandelen. Er zijn poultices met drop gebruikt voor de behandeling van besmettelijke ziekten van de huid en dermatitis. Samen met andere kruiden reinigingsmiddelen en cosmetische producten wordt gebruikt om te verlichten van de huid.

Cayenne

Cayenne peper is heet en kruidig voornamelijk te wijten aan capsaïcine, de stof ook gebruikt voor het verlichten van de huid pijn en jeuk. Dit is mogelijk als gevolg van de reactie van de zenuwen. Cayenne peper kunt zelfs psoriasis weg te gaan maken. Het is een van de voordelen van de bovenste cayenne peper. Ook andere ingrediënten stimuleert en helpt hen bereiken poriën van de huid en de sebaceous klieren sneller.

Kruiden huidverzorging

Meng de kruiden niet en gaan behandelen uw huidproblemen zonder advies van uw arts. Nochtans, terwijl het kiezen van een veilige en natuurlijke remedie voor uw huid, zorg ervoor dat het bevat een of meer kruiden voor volwassen skin care beschreven in het artikel. Deze kruiden zal zijn medisch getest en zeker helpen u uw huid behandelen en huidontsteking in de toekomst te voorkomen.

Vinden van kruiden veilig acnebehandeling 


comments powered by Disqus