Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Externe oorzaken van Acne

Externe oorzaken van Acne

Artikel van Gezondheidscentrum

Externe oorzaken van Acne Oorzaken van acne kunnen net zo divers als de grootte van deze lelijke vlekken. Wat zijn ze? Een van de meest voorkomende redenen, waarom acne wordt weergegeven is een probleem met hormonen. Dit probleem, kan op zijn beurt worden veroorzaakt door een aantal problemen van de leeftijd (betekenis puberteit leeftijd vaak geassocieerd met de uitbarsting van hormonen en veel acne-plekken door alle lichaam wordt), geboortebeperking pillen, of door een hormonale ziekte enz.

Externe oorzaken van Acne

Maar hier we gaan praten over externe oorzaken van acne, wat betekent dat die niet zijn gerelateerd aan hormonen of activiteit van de sebaceous klieren of elke andere organen (in het algemeen vanwege de dezelfde hormonen hyperactiviteit deze klieren ook worden hyperactief en hun opwinding veroorzaakt generatie van olie in grote hoeveelheden, die veroorzaakt verstikking als gevolg van poriën en acne).

Dus wat zijn de externe oorzaken van acne? Het kan worden gezegd dat sommige van deze afkomstig zijn van gewoonten en gedrag van de persoon die met acne, en de anderen eigenlijk niet afhankelijk van de persoon. Dergelijke schadelijke gewoonten als oppakken en knijpen acne kunnen bijvoorbeeld worden genoemd als één van de meest voorkomende oorzaken van alle types van acne. Als u dergelijke een gewoonte te volgen, zult u sporen een gesloten cirkel - knijpen een acne vaak tot een nieuwe leidt (of verschillende acnes, of iets zoals ontstekingen en zelfs littekens erger).

Huidverzorging

Arme huidverzorging behoort ook tot de gemeenschappelijke externe oorzaken van acne - vooral voor mensen die doen wat lichamelijke training of enkel leven in warme landen. Het is omdat het zweet is één van de sterkste triggers van de verschijning van acne.

De tweede groep bestaat uit voornamelijk milieufactoren - hoge stofvorming van werklocaties, straling, evenals ongezond schoonheid aids, slechte overname enz. Deze factoren zijn in de meeste gevallen zeer moeilijk of zelfs onmogelijk te elimineren.

Men kan echter altijd externe oorzaken van acne te verminderen en te voorkomen dat dit probleem van de huid. Preventie is gemakkelijker dan medicatie - deze universele regel geldt voor acne zo goed. Natuurlijk, als u verwijdert elke factor die kan leiden tot acne en dat hangt af van u - maakt u een beslissende stap vooruit in je strijd.

Verminderen van externe oorzaken van acne 


comments powered by Disqus