Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid  /  Volwassen hormonale acne

Volwassen hormonale Acne: Oorzaken en behandeling

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-05-24)
Volwassen hormonale Acne: Oorzaken en behandeling Specialisten zeggen dat acne wordt veroorzaakt door hormonen, maar er werden geen ernstige onderzoeken van dit verschijnsel tot nu toe. Onderzoek onlangs vastgesteld dat bijna 50% van alle vrouwen volwassen acne breakouts gedurende de week voordat hun menstruele cyclus ondervinden.

Wat is er interessant over volwassen hormonale acne is het feit dat zij niet worden behandeld door de gebruikelijke therapie-methoden. Topische antibiotica en actuele retinoïden zijn nutteloos in dit geval. Aandacht schenken aan de volgende feiten vast te stellen van hormonale acne:

 • Acne gebeurde eerst in volwassen leeftijd;
 • Acne uitbarsting intensivering van vóór de menstruatie;
 • Verslag over onregelmatige menstruatie;
 • Overactief talgklieren in het gezicht gebied;
 • Hirsuties (het verhoogde niveau van haren op je gezicht of zelfs haar in Limburgse plaatsen);
 • Verhoogde niveau van sommige mannelijke hormonen in bloed.

Wat is Adult hormonale Acne?

Hormonale acne of volwassen hormonale acne is ook bekend als acne vulgaris wordt veroorzaakt wegens de verstoring in de huidaandoening die zich voordoen als gevolg van overproductie van androgene hormonen in het lichaam. Testosteron of androgeen wordt gezegd dat het belangrijkste geslachtshormoon waarvan is vastgesteld dat zowel bij mannen en vrouwen. Volwassen hormonale acne wordt veroorzaakt door de excessieve productie van androgeen in het lichaam.

De androgene hormonen de neiging om de sebaceous klieren die een hoog gehalte aan natuurlijke olie of talg in de huid produceren stimuleren. Deze talg geproduceerd verzamelt in de poriën van het haar of de follikels en later wordt gemengd met dode cellen en bacteriën leiden tot de vorming van vlekken of puistjes.

Hormonale acne is vrij gemeenschappelijk om te verschijnen tijdens de puberteit, maar in bepaalde gevallen kan blijven worden weergegeven in oudere mensen. Het wordt ook gezien dat adolescenten of tieners lijden meer hormonale acne vanwege de hormonale veranderingen die deel uitmaken van hun lichaam tijdens die tijd.

Ook tijdens die periode is hormonale acne meer merkbaar in mannen vergeleken met vrouwen vanwege het feit dat mannen meer testosteron dan vrouwtjes produceren. Terwijl vrouwen meer van dergelijke acne tijdens de natuurlijke cycli lijden misschien ondergaan ze waaronder zwangerschap, de menstruatie en de menopauze.

Ontwikkeling van volwassen hormonale Acne

Terwijl sommige volwassenen beginnen met het ontwikkelen van hun acne alleen vanaf in hun 20s of 30s kunnen, lijkt een zekere mate van hen te ontgroeien, nooit passeren in de volwassenheid met de dezelfde breakouts. Het gebeurt vanwege hormonale schommelingen. Wanneer een vrouw haar periode nadert, is het niveau van oestrogeen verminderen. Na de eisprong eierstokken produceren progesteron en dit hormoon stimuleert de talgklieren. Acne komt als gevolg van dit.

Development of Adult Hormonal Acne
Sommige zwangere vrouwen worden beïnvloed door hormonaal veroorzaakt acne. Tijdens het derde trimester verheffen hun talgklieren olieproductie, waardoor frequente breakouts. Er zijn vrouwen die lijden aan acne uitbraken na de menopauze als de testosteron niveau hoger wordt terwijl oestrogeen niveau afneemt.

Zoals u kunt zien, volwassenen acne problemen ondervinden tijdens hun hele leven van puberteit aan hun oude jaren. Deze problemen kunnen niet verdwijnen met de leeftijd en kunnen zelfs erger worden.
Als u bereiken fantastische resultaten wilt, zie uw dermatoloog die u zullen helpen vinden van de beste acnebehandeling.

Oorzaken van hormonale Acne

Acne veroorzaakt door hormonale invloed begint op de leeftijd van 20-25, soms het is actueel voor tieners en soms rijpe vrouwen kunnen hebben. Volwassen acne puistjes meestal verschijnen op het gezicht, vooral kin en kaak. Maar soms zijn er sporen van de acne op de borst of rug. Ongeacht het feit dat volwassen acne hormonaal-beïnvloed zelden ernstig is en meestal zich als kleine inflammatoire nodules en papules manifesteert, vrouwen die lijden aan de ziekte niet helpen, maar vraag me af: hoe begint het?

Het is bekend dat onze bijnieren maken een androgeen, Dehydroepiandrosteron sulfaat (DHEAS) beginnen, als we nog van ongeveer 10 jaar oud kinderen. Ook bij de uitbraak van de puberteit beginnen twee meer androgenen, zogenaamde "mannelijke" hormonen, dehydrotestosterone (DHT) en testosteron, te werken in de lichamen van vrouwen. Ze stimuleren de talgklieren produceren meer of natuurlijke olie van de huid, talg.

Dat is waarom zo veel tieners lijden aan vette huid en acne. En jongens, die meer "mannelijk" hormonen hebben, tiener acne vaker dan meisjes lijden.
In tegenstelling tot volwassen acne, tiener acne is vaak goed te behandelen.
Niveau van hormonen is zeer flexibel op jonge lichamen. Eerstelijns behandelingen zal helpen in de meeste gevallen en omvatten als topische retinoïden en benzoylperoxide, ondersteund door orale antibiotica.

Maar na de eerste verbetering kan daar komen een tijd wanneer de hormonale niveau veranderingen en het lichaam stopt reageren op de therapie. In dergelijke gevallen de procedure van volwassen hormonale acnebehandeling moet worden gewijzigd en wordt vaak voorgesteld om te proberen natuurlijke pillen voor hormonale acne.

Gemeenschappelijke factoren die leiden hormonale Acne bij volwassenen tot

Er zijn sommige mensen die meer van hormonale acne als gevolg van erfelijke factoren kunnen optreden.

Zoals we eerder vermeld, is de puberteit een andere factor die leiden hormonale acne tot kan. Puberteit is de periode van de leeftijd waarin pubers geslachtsrijp en wordt geschikt voor reproductie. Het lichaam (zowel mannen als vrouwen) onder deze periode ondergaat vele hormonale veranderingen. Het mannelijk lichaam in vergelijking met vrouwen produceert hormonen van de overmatige androgeen die verantwoordelijk voor de vorming van puistjes of huid vlekken zijn. De vrouwtjes aan de andere kant ook lijden aan hormonale acne als gevolg van een verstoring van de hormonen in het lichaam.

Factors That Trigger Hormonal Acne in Adults
Factoren die leiden hormonale Acne bij volwassenen tot
Maar de meest voorkomende factoren die is bekend dat ze leiden tot hormonale acne bij volwassenen omvatten:

 • Deficiëntie van mineralen en vitaminen - is het duidelijk te zeggen dat vitaminen en mineralen een positieve rol spelen bij het handhaven van het evenwicht van de hormonen in ons lichaam. Dus, de afwezigheid van verschillende mineralen en vitaminen in de routine dieet kan leiden tot het lichaam te weinig Verbeterde immuniteit die nodig is voor het lichaam om te vechten tegen virussen en infecties, welk orgaan is gevoelig voor.
 • Stress - Stress van bijnieren impuls van de productie van hormonen, zowel bij mannen en vrouwen. De reactie veroorzaakt wegens te benadrukken is verantwoordelijk voor de huidaandoening verergeren.
 • Excessieve inname van suikers en vettig voedsel - overmatige consumptie van voedingsmiddelen die rijk aan suikers en vetten zijn kan ook leiden tot hormonale acne bij volwassenen. De reden voor de oorzaak van acne is hoofdzakelijk te wijten aan het feit dat ons lichaam meer vet die we consumeren die later verstoppen slaat in de poriën van de huid. Bovendien, hoge inname van suiker kan leiden tot ontstekingen op de huid vanwege de overproductie van insuline in het lichaam.
 • Menstruatie, menopauze, zwangerschap - een vrouw tijdens de ovulatie, zwangerschap of menstruatie ervaringen een scherpe daling in geslachtshormoon oestrogeen in hun lichaam. Deze daling van oestrogeen hormoon wordt ook begeleid door de toename van het testosteron dat verdere triggers de vorming van acne vulgaris.
 • Dode huid accumulatie - dode huidcellen zijn ook verantwoordelijk voor die aanleiding geven tot acne huid. De huid-cel die in de poriën mixen met huid olie (talg verzamelt) aanleiding geven tot de huid vlekken of puistjes.
 • Gebruik van steroïden - overmatig gebruik van steroïden kan ook hormonale acne bij volwassenen veroorzaken. Gebruik van steroïden verhoogt de productie van testosteron bij mannen die verder tot een onbalans van hormonen in het lichaam en die aanleiding waren leidt voor de huid problemen.
 • Aanwezigheid van bacteriën in de huid poriën - aanwezigheid van bacteriën in de haarfollikels resulteert in de vorming van puistjes en donkere vlekken op het gezicht.

Volwassen hormonale acnebehandeling

Hormonale acne in zowel mannen als vrouwen kunnen worden behandeld met de 2 volgende bepaalde methoden: niet-recept-behandelingen en behandelingen van het recept.

Niet-recept voor volwassen hormonale Acne behandeling

Natural Treatment for Adult Hormonal Acne
Natuurlijke behandeling voor volwassen hormonale Acne
 • Water en zeep - reinigen van het gezicht voorzichtig met water en zeep 2 keer per dag kan helpen bij de behandeling van de hormonale acne goed. Stoer, het moet in mening worden gehouden dat deze volwassen hormonale acnebehandeling zal niet duidelijk tot de reeds bestaande acne op de huid maar zal lager naar beneden van de impact van ontsteking veroorzaakt als gevolg van acne.
 • Reinigingsmiddelen - reinigingsproducten vaak bevatten glycolzuur, benzoylperoxide, salicylzuur en zwavel die zijn nuttig voor de behandeling van acne. Overmatig gebruik van reinigingsmiddelen moet worden vermeden, aangezien het misschien zelfs schadelijk voor de huid of andere huidproblemen veroorzaken.
 • Salicylzuur - het abnormale vergieten van cellen kan worden gecontroleerd op de huid met behulp van salicylzuur. Het zuur, maar heeft geen effect op de productie van sebum en ook niet alle bacteriën te doden. Het zuur is verantwoordelijk voor unclogging poriën ter voorkoming van letsels in het geval van mildere acne.
 • Alcohol en aceton - aceton helpt bij het verwijderen van olie van het oppervlak van de huid, terwijl alcohol wordt gebruikt als een milde anti-bacteriële agent. Zowel de agenten samen worden gebruikt om uitdrogen van de huid en hebben meestal weinig effect op de acne.
 • Zwavel - zwavel is een onderdeel dat wordt gebruikt in veel acne medicatie in combinatie met andere stoffen zoals salicylzuur en alcohol. Aangezien het slechts marginale invloed over acne heeft; zwavel is over het algemeen niet aanbevolen door dermatologen voor volwassen hormonale acnebehandeling.
 • Benzoyl Peroxyde - in het geval van milde acne, de dokter zou aanraden gaan voor een hormonale acnebehandeling met een niet-normatief drug hebben een bepaalde hoeveelheid benzoylperoxide. Benzoylperoxide helpt in het vernietigen van bacteriën die veroorzaakt acneprobleem. Acne om op te houden bay, moet de compound continu worden gebruikt voor ten minste vier weken. In tegenstelling tot andere over-the-counter voorgeschreven producten, doet geen afbreuk aan talgproductie en de acne komt terug wanneer u stopt met het gebruik van de compound. Overmatig gebruik van benzoylperoxide kan veroorzaken droogheid van de huid of irritatie in de huid; Daarom moet een zorg op het moment van toepassen van de oplossing.
 • Actuele retinoid gel - de actuele retinoid gel is behulpzaam bij het verminderen van de ontsteking en zwelling van de huid, alsmede verhoging van de groei van cellen. De gel stopt de nieuwe puistjes te vormen op de huid. In vergelijking met andere niet-voorgeschreven behandelingen voor hormonale acne, kan actuele retinoid gel duren 8-12 weken op wilt geven van de gewenste resultaten.
 • Groene thee - groene thee kan worden gebruikt om te lager het niveau van ontsteking in het lichaam. Afgezien van de lokale praktijk voor huidverzorging na kan men nadenken drinken paar kopjes groene thee per dag om te activeren automatisch de huid.
 • Kruiden pillen voor hormonale acne - er zijn honderden van kruiden en biologische, natuurlijke pillen voor hormonale acne beschikbaar in de markt die waarborgen bieden een effectieve oplossing om zich te ontdoen van hormonale acne. Een deel van deze pillen voor hormonale acne, zijn echter onwaarschijnlijk dat vele voordelen zoals zodra u stopt met hen de acne zal pop uit opnieuw na een bepaalde tijd span.

Recept voor volwassen hormonale Acne behandelingen

Prescription Treatment for Adult Hormonal Acne
Recept voor volwassen hormonale Acne behandeling
 • Retinoïden of vitamine A-derivaten - dit soort medicijnen zijn beschikbaar als mondelinge pillen voor hormonale acne en topische lotions. Deze medicijnen helpen bij het uitroeien van matige tot ernstige acne door het normaliseren van de huid. Retinoïden kan worden gebruikt in combinatie met andere producten voor volwassen hormonale acnebehandeling zoals orale antibiotica en benzoylperoxide vastmaken van het effect van verwijdering van acne. Hoewel topische retinoïden niet veel van bijwerkingen hebben, het gebruik ervan wordt niet aanbevolen voor verpleging of zwangere vrouwen. Kleine bijwerkingen die gekoppeld aan dit product zijn zijn droogheid, roodheid en jeukende huid.
 • Azelaïnezuur - dit medicijn wordt gezegd te hebben antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij het wegwerken van hormonale acne. De gel of crème is ook gebruikt voor het genezen van een ander type van aandoening die de volksmond bekend als Rosacea.
 • Orale anticonceptiva - artsen vaak suggereren geboortenbeperkingspillen vrouwen lager naar beneden van het effect van mannelijke hormonen testosteron op de acne stijgen op de huid. Deze anticonceptiemiddelen zijn limiet moet worden gebruikt door vrouwelijke patiënten alleen en gewenste resultaten in de periode van 3 tot 4 maanden weergeven. Sommige van de bijwerkingen geassocieerd met contraceptieve pillen voor hormonale acne omvatten misselijkheid, borsten, gewichtstoename en bloedstolsels.
 • Spironolacton - dit medicijn wordt vooral gebruikt voor het blokkeren van de werking van de lichaamseigen hormonen op de olie-klieren op de huid aanwezig. Dit soort medicatie is nuttig voor vrouwen wier acne verergeren tijdens de menstruatie.
Lees meer over volwassen acnebehandeling 


comments powered by Disqus