Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid van volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid van volwassenen 

Als je denkt aan volwassen gezondheid,je zou kunnen denken over verschillende manieren om gezond te blijven - van handen wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt, gaan een heel eind in de richting van het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weet welke waarschuwingssignalen voor volwassenen medische aandacht verdienen, van onverklaarbaar gewichtsverlies of veranderingen in darmgewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk, regelmatige fysieke examens en volwassen gezondheid screening tests zijn een belangrijk onderdeel van preventieve volwassen gezondheidszorg. Weet welke screeningstests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Onderzoekers identificeren specifieke potentiële therapeutische doelen voor agressieve vorm van alvleesklierkanker

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

Een team van onderzoekers onder leiding van Mayo Clinic en het Translational Genomics Research Institute (TGen), een filiaal van City of Hope, heeft specifieke potentiële therapeutische doelen voor de meest agressieve en dodelijke vorm van alvleesklierkanker geïdentificeerd.

IRT-technologie biedt meer opties om de gezichtstemperaturen nauwkeuriger in te schatten

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

Thermografie is een hot topic dit jaar, als gevolg van de noodzaak van snellere diagnostiek op te sporen en te voorkomen dat de verspreiding van COVID-19.

Nieuw document bespreekt hoe staphylococcus aureus infecties bij ernstig zieke zuigelingen te voorkomen

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

Neonatale intensive care units (NICU) moeten de preventie van Staphylococcus aureus infecties bij ernstig zieke zuigelingen in evenwicht brengen met de noodzaak van huid-op-huid contact met ouders en broers en zussen, volgens een whitepaper van de Society for Healthcare Epidemiology of America (SHEA) gepubliceerd in het tijdschrift Infection Control & Hospital Epidemiology.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus