Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Adult gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Adult gezondheid 

Als je van volwassen gezondheid denkt, je zou denken over verschillende manieren om gezond te blijven — uit handen wassen en vaccins voor de preventie van kanker. Goed voor u! De keuzes die u elke dag maakt gaan een lange weg naar de bevordering van de gezondheid van volwassenen.

Het is belangrijk aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weten welke volwassen gezondheid waarschuwingssignalen verdienste medische aandacht, uit onverklaarbaar gewichtsverlies of veranderingen in de gewoonten van de darm aan shortness van adem en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk, regelmatige fysieke examens en volwassen gezondheid screeningtests zijn een belangrijk onderdeel van volwassen gezondheidszorg. Weten welke screeningtests die u nodig hebt en hoe vaak u hebben ze gedaan. Vroege opsporing is vaak de sleutel tot succesvolle behandeling. 

Gezondheidsnieuws

Opkomst van MRSA in ziekenhuizen gekoppeld aan gemeenschappelijk ontsmettingsmiddel

Gepost op woensdag, maart 13, 2019

Een nieuwe studie heeft gevonden een mogelijk verband tussen het gebruik van ontsmettingsmiddelen in ziekenhuizen en de opkomst van methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) op patiënt wijken.

Met behulp van robots in autisme therapie voor kinderen

Gepost op woensdag, maart 13, 2019

Autistische kinderen gebrek aan essentiële sociale en communicatievaardigheden, en het type en de ernst van de symptomen ervaren zijn breed. Omdat ze zulke uiteenlopende manieren uiting te geven aan hun emoties hebben, is het moeilijk voor therapeuten om te meten hoe betrokken ze zijn met de therapie.

Onderzoekers ontwikkelen nieuwe molecule die progressie van hartfalen stopt

Gepost op woensdag, maart 13, 2019

Een groep onderzoekers gebaseerd in Brazilië en de Verenigde Staten hebben een molecule die stopt de voortgang van hartfalen en verbetert de capaciteit van het hart naar pomp bloed ontwikkeld.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus