Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid van volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid van volwassenen 

Als je denkt aan volwassen gezondheid, denk je misschien aan verschillende manieren om gezond te blijven-van hand-wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt gaan een lange weg naar het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weten welke symptomen van de gezondheidswaarschuwing van volwassenen verdienen medische aandacht, van onverklaarbare gewichtsverlies of veranderingen in de darm gewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk zijn regelmatige fysieke examens en screeningtests voor volwassenen een belangrijk onderdeel van preventieve gezondheidszorg voor volwassenen. Weet welke screeningtests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Kenmerkende eigenschappen in longkanker kunnen de sleutel zijn tot gepersonaliseerde therapieën

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Melbourne onderzoekers hebben ontdekt dat de sleutel tot gepersonaliseerde therapieën voor sommige soorten longkanker kan zijn om zich te concentreren op hun verschillen, niet hun gelijkenissen.

B-cellen kunnen een belangrijke rol spelen bij immunotherapie voor melanoom

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Onderzoekers van het European Bioinformatics Institute van EMBL en de medische universiteit van Wenen hebben aangetoond dat B-cellen een belangrijke rol kunnen spelen bij immunotherapie voor melanoom.

SkinVision-algoritme detecteert 95% van de huid kanker, onderzoek vindt

Gepost op vrijdag 13 September 2019

Een internationale groep onderzoekers die samenwerkt met het Erasmus universitair medisch centrum (Erasmus MC) in Nederland heeft vastgesteld dat SkinVision – de eerste CE-gemarkeerde huid kanker applicatie op basis van uitgebreide klinische studies – een gevoeligheid heeft van 95,1 % bij het opsporen van de meest voorkomende vormen van huidkanker.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus