Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid voor volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid voor volwassenen 

Als je denkt aan de gezondheid van volwassenen,zou je kunnen denken over verschillende manieren om gezond te blijven - van handen wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je maakt elke dag gaan een lange weg in de richting van het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is net zo belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weet welke volwassen gezondheidswaarschuwingen medische aandacht verdienen, van onverklaarbaar gewichtsverlies of veranderingen in darmgewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk, regelmatige fysieke examens en volwassen gezondheid screening tests zijn een belangrijk onderdeel van preventieve volwassen gezondheidszorg. Weet welke screeningtests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

MUSC biomedische ingenieurs release plannen voor 3D-geprinte beschermende maskers

Geplaatst op zaterdag 28 maart 2020

Met de dreiging van een tekort aan beschermende maskers opdoemen als de nieuwe coronavirus pandemie groeit, Medische Universiteit van South Carolina biomedische ingenieurs en knutselaars had een geïnspireerd idee: ontketenen een leger van makers uit de hele VS die dergelijke maskers kon maken van 3D-printers - een technologie die de laatste jaren op grote schaal beschikbaar is geworden.

Stanford wetenschappers beschrijven potentiële transmissie trajecten van COVID-19

Geplaatst op donderdag 26 maart 2020

Er is nog veel onbekend over hoe SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, zich verspreidt door het milieu.

Nieuw type immunotherapie toont belofte voor toekomstige behandeling van eierstokkanker

Geplaatst op donderdag 26 maart 2020

Kwaadaardige eierstokkanker is verraderlijk: Bekend en gevreesd voor vage en onkarakteristieke symptomen die vaak betekenen dat de ziekte wordt ontdekt zo laat dat gemiddeld slechts vier van de zes patiënten nog in leven zijn na vijf jaar.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus