Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid voor volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Gezondheid voor volwassenen 

Als je aan gezondheid voor volwassenendenkt , denk je misschien aan verschillende manieren om gezond te blijven - van handen wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt, gaan ver in de richting van het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is net zo belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weet welke waarschuwingssignalen voor de gezondheid van volwassenen medische aandacht verdienen, van onverklaarbaar gewichtsverlies of veranderingen in darmgewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk zijn regelmatige fysieke onderzoeken en screeningstests voor volwassenen een belangrijk onderdeel van preventieve gezondheidszorg voor volwassenen. Weet welke screeningstests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroege detectie is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling. 

Gezondheidsnieuws

Alternatieven voor borstvoeding

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2021

Om welke reden dan ook, soms is borstvoeding niet de beste optie voor nieuwe moeders. Ontdek welke alternatieven er voor u beschikbaar zijn voor uw baby.

DVT Cases en COVID: Wat zijn de links?

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2021

Artsen hebben meer bloedstolsel gevallen gevonden, zoals DVT en PE, tijdens de pandemie. Ontdek wat deze aandoeningen kunnen veroorzaken, hoe ze zich verhouden tot COVID-19 en welke gevolgen de gecombineerde ziekten kunnen hebben.

COVID: 'Epidemie' van geestelijke gezondheid in gemeenschappen van kleur

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2021

Gemeenschappen van kleur worden geconfronteerd met een golf van geestelijke gezondheidsproblemen als gevolg van hoe de pandemie de manier waarop mensen omgaan en rouwen heeft veranderd, waarschuwen experts.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus