Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid van volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid van volwassenen 

Als je denkt aan volwassen gezondheid, denk je misschien aan verschillende manieren om gezond te blijven-van hand-wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt gaan een lange weg naar het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weten welke symptomen van de gezondheidswaarschuwing van volwassenen verdienen medische aandacht, van onverklaarbare gewichtsverlies of veranderingen in de darm gewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk zijn regelmatige fysieke examens en screeningtests voor volwassenen een belangrijk onderdeel van preventieve gezondheidszorg voor volwassenen. Weet welke screeningtests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Studie laat zien hoe mazelenvirus immuun amnesie veroorzaakt

Gepost op donderdag 31 oktober 2019

In het afgelopen decennium heeft het bewijsmateriaal bevestigd dat het mazelen vaccin op geen enkele maar twee manieren beschermt: het voorkomt niet alleen de bekende acute ziekte met vlekken en koorts die vaak kinderen naar het ziekenhuis stuurt, maar het lijkt ook te beschermen tegen andere infecties op de lange termijn.

Studie geeft een eerste blik in de zwarte doos van embryonale ontwikkeling

Gepost op donderdag 31 oktober 2019

Er is weinig bekend over de moleculaire en cellulaire gebeurtenissen die zich voordoen tijdens de vroege embryonale ontwikkeling in primaat soorten.

Moleculaire poortwachters die calciumionen reguleren vitaal voor spier gezondheid en reparatie

Gepost op donderdag 31 oktober 2019

Calcium ionen zijn essentieel voor hoe spieren effectief werken, het spelen van een hoofdrol in hoe en wanneer spieren contracteren, tap energie winkels om te blijven werken en zelfreparatie schade.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus