Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Volwassen gezondheid

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Volwassen gezondheid 

Als je denkt van de gezondheid van volwassenen, zou je denken over verschillende manieren om gezond te blijven-van de hand wassen en vaccins voor de preventie van kanker. Goed voor u! De keuzes die je maakt elke dag een lange weg te gaan naar het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weten welke volwassen gezondheid waarschuwingsborden verdienen medische aandacht, van onverklaarbare gewichtsverlies of veranderingen in de stoelgang gewoonten om kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk, regelmatige fysieke examens en volwassen gezondheid screeningtests zijn een belangrijk onderdeel van preventieve volwassen gezondheidszorg. Weet welke screeningtests je nodig hebt en hoe vaak ze hebben gedaan. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Studie ontdekt de oorsprong van neurofibromen die zich ontwikkelen door de huid van NF1 patiënten

Gepost op woensdag, mei 22, 2019

Een studie gepubliceerd vandaag in PLOS een ontdekte de oorsprong van ernstig ontsierende massa's cellen, genaamd neurofibromen, die geleidelijk ontwikkelen door de huid van patiënten die getroffen zijn met neurofibromatose 1.

Nieuwe studie laat zien hoe een nier biopsie kan worden gebruikt om de behandeling op maat voor lupuspatiënten

Gepost op dinsdag, mei 21, 2019

De nieren van patiënten die leven met systemische lupus erythematosus zijn vaak onder aanval, en niet alle mensen die met de ziekte zal reageren op standaard behandeling.

Cannabidiol vermindert Cue-geïnduceerde verlangen en angst bij personen met de geschiedenis van heroïnemisbruik

Gepost op dinsdag, mei 21, 2019

Cannabidiol verminderde Cue-geïnduceerde verlangen en angst bij personen met een geschiedenis van heroïnemisbruik, wat suggereert een potentiële rol voor het in het helpen om de cyclus van verslaving te doorbreken, volgens onderzoek uitgevoerd op de Icahn school of Medicine op de berg Sinai en gepubliceerd op 21 mei in het American Journal of psychiatrie.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus