Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid van volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid van volwassenen 

Als je denkt aan volwassen gezondheid, denk je misschien aan verschillende manieren om gezond te blijven-van hand-wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt gaan een lange weg naar het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weten welke symptomen van de gezondheidswaarschuwing van volwassenen verdienen medische aandacht, van onverklaarbare gewichtsverlies of veranderingen in de darm gewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk zijn regelmatige fysieke examens en screeningtests voor volwassenen een belangrijk onderdeel van preventieve gezondheidszorg voor volwassenen. Weet welke screeningtests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Tips om acne veroorzaakt door trainingen te voorkomen

Gepost op woensdag 15 januari 2020

Degenen die de sportschool op rekening van hun nieuwe jaar resoluties zijn waarschijnlijk plukken van de voordelen, met inbegrip van verbeterde algemene gezondheid en stemming.

De symptomen van leerlingen zijn niet betrouwbaar om de luchtkwaliteit in schoolgebouwen te onthullen

Gepost op woensdag 15 januari 2020

In schoolgebouwen met problemen in verband met binnenlucht kwaliteit, zoals vochtschade, temperatuur problemen of slechte ventilatie, ervaren leerlingen iets meer symptomen dan in gebouwen waar de omstandigheden goed zijn op basis van deskundige evaluatie.

Vaccin op basis van biomateriaal heeft potentieel om AML-cellen volledig te elimineren

Gepost op dinsdag 14 januari 2020

Acute myeloïde leukemie (AML) is een dodelijke bloedkanker die ontstaat in het beenmerg en doodt de meeste van de slachtoffers binnen vijf jaar. Chemotherapie is de standaard AML behandeling voor meer dan 40 jaar, en terwijl het veroorzaakt vaak de kanker te gaan in remissie, het zelden volledig elimineert de tumorcellen, die vervolgens leiden tot terugkeer van de ziekte in bijna de helft van de behandelde patiënten.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus