Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid van volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid van volwassenen 

Als je denkt aan volwassen gezondheid, denk je misschien aan verschillende manieren om gezond te blijven-van hand-wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt gaan een lange weg naar het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weten welke symptomen van de gezondheidswaarschuwing van volwassenen verdienen medische aandacht, van onverklaarbare gewichtsverlies of veranderingen in de darm gewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk zijn regelmatige fysieke examens en screeningtests voor volwassenen een belangrijk onderdeel van preventieve gezondheidszorg voor volwassenen. Weet welke screeningtests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Experts bespreken 5G-gezondheidsrisico's als netwerkschakelaars in het VK

Gepost op maandag 15 juli 2019

Naarmate het mobiele 5G-netwerk in sommige Britse steden wordt gelanceerd, bespreken experts of er betrouwbare aanwijzingen zijn om mensen te suggereren zich zorgen te maken.

Onderzoek werpt licht op door zonlicht geïnduceerde DNA-beschadiging en-reparatie

Gepost op maandag 15 juli 2019

Het is een bekend feit dat de UV-stralen van de zon de huid kunnen beschadigen. Nu werpt een nieuwe studie licht op wat er gebeurt nadat DNA-beschadiging optreedt, en hoe het lichaam herstel initieert.

Veravas lanceert geavanceerde oplossingen om Biotine interferentie aan te pakken in diagnostische tests

Gepost op vrijdag 12 juli 2019

Veravas, Inc., een opkomende diagnostische onderneming, lanceerde een portfolio van producten die de nauwkeurigheid van de huidige diagnostische testresultaten kunnen verbeteren door laboratorium professionals te helpen bij het opsporen en beheren van biotine interferentie in patiënt monsters met VeraTest Biotine en VeraPrep biotine.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus