Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk

Startpagina  /   Gezondheid en Schoonheid

Gezondheid van volwassenen

Artikel van <em>Gezondheidscentrum</em>Artikel van Gezondheidscentrum

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Gezondheid van volwassenen 

Als je denkt aan volwassen gezondheid,je zou kunnen denken over verschillende manieren om gezond te blijven - van handen wassen en vaccins tot kankerpreventie. Goed voor je! De keuzes die je elke dag maakt, gaan een heel eind in de richting van het bevorderen van de gezondheid van volwassenen.

Het is even belangrijk om aandacht te besteden aan uw tekenen en symptomen. Weet welke waarschuwingssignalen voor volwassenen medische aandacht verdienen, van onverklaarbaar gewichtsverlies of veranderingen in darmgewoonten tot kortademigheid en plotselinge hoofdpijn.

En natuurlijk, regelmatige fysieke examens en volwassen gezondheid screening tests zijn een belangrijk onderdeel van preventieve volwassen gezondheidszorg. Weet welke screeningstests je nodig hebt en hoe vaak je ze moet laten doen. Vroegtijdige opsporing is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Gezondheidsnieuws

Immunotherapie combinatie krimpt zeldzame angiosarcoomen tumoren bij 25% van de patiënten

Geplaatst op maandag 16 november 2020

Onderzoekers van SWOG Cancer Research Network, een kanker klinische studies groep gefinancierd door de National Cancer Institute's Division of Cancer Diagnosis and Treatment, onderdeel van de National Institutes of Health, hebben aangetoond dat de immunotherapie combinatie van ipilimumab en nivolumab krimpt zeldzame angiosarcoma tumoren in 25 procent van alle patiënten, met sommige met een nog sterkere reactie op de combinatie van geneesmiddelen.

Drugs gericht op neutrofielen kunnen ARDS verminderen bij ernstige COVID-19

Geplaatst op maandag 16 november 2020

Wetenschappers in Taiwan publiceerden onlangs een rapport over hun gebruik van anti-neutrofiele strategieën voor de behandeling van acute respiratoire noodsyndroom (ARDS) - een levensbedreigende aandoening die kan ontstaan in kritische COVID-19 gevallen - in het tijdschrift Frontiers in Pediatrics.

Elastischvrije gezichtsmaskers kunnen mensen met contactdermatitis ten goede komen tijdens COVID-19

Geplaatst op maandag 16 november 2020

Een universiteit van Cincinnati immunoloog beveelt aan dat personen met contact dermatitis kiezen gezichtsmaskers gemaakt zonder elastiek of rubber die hen in staat stellen om veilig te blijven in het midden van COVID-19, terwijl het vermijden van mogelijke allergische reacties.Gezondheid en Schoonheid

Acne en Huidverzorging

Ouder Worden Voorkomen
comments powered by Disqus