Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Internationaal Gezondheidsnetwerk


Startpagina / over volwassene Health Care Center

Over volwassene Health Care Center

About Adult Health Care Center

Welkom bij Volwassene Health Care Center. Wij zijn de enige site op het web die biedt artikelen en recensies over volwassen ziekten, aandoeningen en voorwaarden in de meest populaire talen.

Over onze Website

Opzoeken van gezondheid en gezondheidszorg informatie kunnen een gevoelige, maar belangrijke taak, dus het is van vitaal belang voor het gebruik van websites die waarheidsgetrouwe informatie, gesteund door de wetenschap en onderzoek kunnen verstrekken. Wij bieden waardevolle en constant bijwerken artikelen waarin recente innovaties in de gezondheidszorg, wetenschappelijk onderzoek en medische technologie. Wij zijn een vertrouwde bron van al uw medische en gezondheidszorg behoeften, volwassen Health Care Center in overeenstemming is met de beste normen voor betrouwbare gezondheidsinformatie.

We hebben een internationale gezondheidsnetwerk die sites in 20 verschillende talen , met meer dan 2 miljoen jaarlijks bezoeker sessies wereldwijd samenvoegt.
Onze missie is om de gezondheid en gezondheidszorg wetenschap met u delen!
Word lid van onze discussies en reageren op onze artikelen, updates ontvangen van onze nieuwsbrieven en verdere toegang tot informatie, brochures en PDF kopieën van onze inhoud!

Over ons Team

Ons team omvat gezondheid en wetenschap schrijvers, leverden, reviewers, evenals medische deskundigen en journalisten uit tal van gebieden. Ze zijn bezig de productie van inhoud op volwassen Health Care Center, met een gedegen onderzoek en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle artikelen actuele, betrouwbare en begrijpelijk zijn voor een wetenschappelijk betrokken publiek zijn.

Onze top medewerkers omvatten:

Lucas Botin

Klinisch farmacoloog, MD. CEO bij volwassene Health Care Center
Ines Obregon

Voeding, microbiologie, fysiologie, M.Sc.
Jerry Kouvan

Psychologie, Ph.D. CEO bij YourWebDoc.com
Jennifer Greenwood

Dermatologie, M.Sc.
Boris Logan

Neurowetenschappen, M.Sc.
en nog veel meer...

Wilt u ons volwassen Health Care Center Team vervoegen? We zijn voortdurend op zoek naar gezondheidsdeskundigen om ons ontwikkelen van onze content te helpen. Als je getalenteerde en zeer enthousiast over gezondheidszorg voor volwassenen, zouden we willen om met je praten over hoe we samen kunnen werken.

Over onze inhoud

Volwassene Health Care Center biedt artikelen over veel gezondheid en gezondheidszorg onderwerpen, deze artikelen en beoordelingen zijn gebaseerd op onze unieke weergave en zijn gemaakt en beoordeeld door medische experts en professionals. Wij doen ons best om het leveren van hoge kwaliteit, up-to-date Beoordelingen.

De inhoud die we op onze websites publiceren wordt gecontroleerd door onze medewerkers van gezondheidsdeskundigen en medische journalisten. Onze artikelen bieden de meest recente updates uit betrouwbare bronnen, met inbegrip van medische tijdschriften, aankondigingen van de gezondheid van de federale agentschappen, en analyses op de nieuwste Gezondheidstrends. Onze ervaren freelancers communiceren dagelijks met medische topdeskundigen, grondige studies, updates en trucs die onze gezondheid nieuws en inhoud verrijken.

Onze inhoud is gepubliceerd in overeenstemming met richtsnoeren voor medische en gezondheidsdiensten informatiesites op het internet.

Disclaimer

Medisch advies

Wees je ervan bewust, de gezondheid en gezondheidszorg informatie vinden op de website van de volwassene Health Care Center is niet bedoeld als vervanging van een advies van een arts of Arts. Als u hebt of een gezondheidsprobleem verdenkt, moet je kijken voor professioneel medisch advies voordat handelt over alle informatie die u op onze website lezen.
Nooit negeren professioneel medisch advies of vertraging bij het zoeken naar het vanwege iets wat die u hebt gelezen op een internetwebsite!

Reclame en de Banners

Volwassene Health Care Center kan ontvangen financiering van advertenties en banners. Onze banners en andere advertenties zijn niet gericht op bepaalde gebruikers en kunnen worden geplaatst op de site volgens onze inhoud belangen. Alle advertenties zijn te onderscheiden van andere inhoud met het geschikte etiket.